Mamici de noiembrie - decembrie 2006(38)
Raspunsuri - Pagina 4
Dia1609 spune:
pt fetele cu mainile si picioarele umflate, am o sugestie de la o tipa care a nascut de curand si a avut mari probl in domeniu: pe ea a ajutat-o f. mult ceaiul diuretic pt gravide de la Fares... cate 3 cani pe zi cica faceau minuni... incercati, poate scapati de edeme, si nu este riscant, e special pt
Dia 28+ cu Oana
Cleomoni spune:
Dia1609 nu te forta sa se intample ceva...ai grija ca dupa in loc sa te bucuri de concediu sa nu ajungi la dr, iti dau bataita daca tragi tare din greu
Cleo 29+ saptamani
Dia1609 spune:
si tot ea mi-a spus ca acum foloseste un ceai de la fares care se numeste ceai pt stimularea lactatiei... nu stie daca din cauza ceaiului sau nu, dar are lapte din plin
Dia 28+ cu Oana
bamboletta spune:
Buna seara
CLEOMONI- am vazut pozele cu jucarele super faine da multe tare toate le-ai cumparat tu? pe jucaria care canta si face luminite pt patut cat ai dat?ca e f faina
8 pahare de lapte pe zi bravo ei ca poate,eu beau asa cand si cand laptic dar pap iaurt si branza de vaci mai des,o sa incerc si eu sa beau mai des
ALEXANDRA-la cat timp dupa nastere trebuie depus dosarul pt indemnizatie? noi daca nastem in noiembrie,vom primi pana la 1 ian 2007 la fel ca pana acum nu?si dupa 1 ian se schimba 2 mil alocatie si 6 mil indemnizatie,mersi
RAMSAN-sunt prezenta la apel vin si eu joi la cursuri deci sa ne aducem si tinuta sport am receptionat
cat despre croissant o sa fac si eu ca tare mi-ai facut pofta si vad ca esuper usor de facut cum ai zis tu
bamboletta 30+ bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
Cleomoni spune:
Bamboletta nu le-am primit de la o ruda, jucaria cu luminite si muzicuta am comandat-o de pe e-bay din Germania a costat cu tot cu transport 35Euro, dar a fost la licitatie.
Apropo mai lasa-ti dulciurile ale ca imi face-ti pofta si asa ca ma abtin sa nu ajung la 100kg ca la 70 am ajuns...offfff
Cleo 29+ saptamani
alexandra_25 spune:
Vad ca ati aparut voi si apoi am disparut eu...a venit sotiorul meu de la servici si pana i-am dat de papa...apoi am mai vorbit si noi..si uite acum am fugit la voi sa vad ce mai faceti....
Miro...chiar nu ma stresezi cu intrebarile...de aia suntem aici sa ne ajutam si sa ne sustinem una pe alta...nu?Si daca eu stiu ceva nu sunt asa de egoista sa nu impart cu burticoasele mele ceea ce stiu...........dulci si nu ezita sa ma intrebi cand ai nevoie....
Cleo....nu ma stresezi...fii serioasa...numai ca nu prea inteleg....de ce nu poti sa te angajezi ca si administratorul firmei?....parintii mei au o firma si ei sunt unicii ei administratori dar sunt angajati cu carte de munca la firma lor......
Eu stiu ca daca nu ai carte de munca in care sa figureze minim 12 luni lucrate....nu beneficiezi de indemnizatie....doare de premiul de nastere si alocatia copilului de 200.000 de mii...ca cea de 2 milioane ,cum v-am mai spus nu se va da numai la mamicile care au nascut incepand cu 1.01.2007.....dar la casa de pensii tu pentru pensie cotizezi?
Saryta.....stai ca nici la tine nu inteleg....cum ai postnatal pana in iunie 2007?????nu cumva concediul de maternitate pana atunci?incerc eu sa descalcesc si daca nu am inteles ma corectezi tu si ne lamurim..ok?
Tu ai concediu pentru Sara pana in iunie 2007 si beneficiezi de 8 milioane?....acum ca e o situatie mai delicata si eu sunt mai nouasa...dar ma documentez mai bine...ca sa nu spun prostii....ok?....
Ramsan...sa vezi ca acum se apuca fetele sa faca croissante in loc de crema de zahar ars.......
Bamboletta....trebuie depus dosarul inainte de a 42-a zi....oricum trebuie sa ti-l faci mai repede ca dureaza toate hartiile dar dupa ce ai nascut ai cele 42 de zile de postnatal si deja din a 43-a intrii in concediu de maternitate.......
Dar stiti ce o sa fac eu maine......o sa scanez maine din monitorul oficial ceea ce ne intereseaza si o sa pun in mailul comun...asa fiecare dintre noi va putea sa fie informata....nu?....
Va pupic pe toate...si ma duc la nani....ne auzim maine......noapte buna si sa aveti numai vise frumoase......
alexandra 31 + cu Mark Andrei
poze
"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."
bamboletta spune:
RAMSAN-cum este in concediu? ai dormit pana tarziu?
pupici de la Antonia pt Rares
bamboletta 30+ bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
Dia1609 spune:
cleo, merci de grija..... nici eu nu vreau sa ma fortez prea tare... cand simt ca nu mai pot, trag linie si le zic: fratilor, eu pana aici am mers, de aici va descurcati :)) ... bine, ideea e ca vreau sa las si eu totul in ordine cand plec, ca nu ma lasa sufletul altfel... dar, ma repet, in culmea fericirii, mai am numai 4 zile se mers la servici
Dia 28+ cu Oana
ramsan spune:
Bambo abia astept sa vedem ce vom face la cursurile astea. Oricum nici una dintre noi nu prea are experienta cu bebelushii, asa ca ne vor prinde taaare bine. Spor la croissante ca sunt f. usor de facut!
Eu cel putin nu am schimbat nici un pampers, iar despre bebelushi daca am tinut pana acum vreo trei in brate pentru cateva minute... Eu recunosc... sunt total pe dinafara la capitolul cum sa cresti un bebe. Dar nu imi este teama caci ma bazez pe super-instinctul meu matern si gata
Va urez o seara buna in continuare ca eu ma duc la si va pup pe toate
Ramona 31+ Rares
Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares
Cleomoni spune:
Cuscra unde esti, toata ziua petreci??? hmmm sa vezi bataita ce iti dau, bb David e bine? Durerile au trecut? Pupici
Cleo 29+ saptamani