sarcina cu prezervativ?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

fetelor, sunteti nebune?dati-o nabii de treaba(cum zice fi-mea)! si noi folosim acum prez., caci de pastile ma feresc si cu steriletul am acum o fetita de toata frumusetea de 5 luni.
hac, si eu... cu cine votez?

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Dom'le e ceva in aer, in apa, ca mai vazui un subiect cu cineva care face de zor teste.
M-am dus azi la un cabinet particular sa fac test dar cu proba de sange. Mi-a spus ca ei fac teste dar nu la sange. Adicatelea fac tot d-alea din comert. I-am zis ca deja am facut 3 d-alea deci astept cuminte pana maine la medicul meu.

just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

anka-maria, sa nu-ti fie cu suparare, da' spun si eu ceea ce stiu. O prietena de-a mea a ramas insarcinata tot cu prezervativ, iar la chiuretaj i-a spus dr. ca erau 2 . , Acu'...n-ai ce face decat testarea sangelui ca sa afli valoarea bHCG-ului. Bafta multa, sa fie cum vrei tu.

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

fetelor, dar pe unde trece, prin cauciuc???cum au ramas cu preze, caci eu una nu pricep.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

Un tip viziteaza o fabrica de diverse produse din latex.
Prima data a remarcat masina de produs biberoane, datorita zgomotului de "fssss-pac" pe care il facea.

Ghidul explica:
- Acel fisiit este cauciucul pe care-l injecteaza, iar "pac"-ul este dat de intepatura care i se face in virf.

Ceva mai incolo intra in sectia de produs prezervative.
Un zgomot infernal si aici:"fsss-fsss-fsss-pac".

Intrigat, omul nostru intreaba:
- Bine-bine, am inteles de ce face "fsss", dar de ce se mai aude si "pac"?
- Normal, aparatul functioneaza ca si cel de produs biberoane, la al patrulea prezervativ ii trage o gaura.

- Asta-i buna! Dati gauri la prezervative?
- Da! Face bine la afacerea cu biberoane!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Ce sadic esti, rilbuc1...
capra cu trei iezi...la intrebarea ta, gandeste-te cat de mic e un si cat de mic (invizibil) trebuie sa fie porul respectiv din prezervativ prin care trece -ul si atunci o sa iti dai seama ca e posibil

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

quote:
Originally posted by rilbuc1

Un tip viziteaza o fabrica de diverse produse din latex.
Prima data a remarcat masina de produs biberoane, datorita zgomotului de "fssss-pac" pe care il facea.

Ghidul explica:
- Acel fisiit este cauciucul pe care-l injecteaza, iar "pac"-ul este dat de intepatura care i se face in virf.

Ceva mai incolo intra in sectia de produs prezervative.
Un zgomot infernal si aici:"fsss-fsss-fsss-pac".

Intrigat, omul nostru intreaba:
- Bine-bine, am inteles de ce face "fsss", dar de ce se mai aude si "pac"?
- Normal, aparatul functioneaza ca si cel de produs biberoane, la al patrulea prezervativ ii trage o gaura.

- Asta-i buna! Dati gauri la prezervative?
- Da! Face bine la afacerea cu biberoane!

HAHAHAHA...Fssss....pac!!!
Sa fi fost pac la anka-maria?!

Ioana

Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Cea mai buna prietena a mea cam asa a ramas insarcinata. Era cu sotul ei intr-o luna de miere prelungita ( desi le plac f. mult copii nu-si doreau chiar imediat dupa casatorie sa-i aiba ). Dupa partida de sex au tot cautat prezervativul prin camera si nu l-au gasit. L-a gasit ea a doua sau a treia zi ( nu mai retin exact ), ii ramasese in vagin. Poate iti pare hilar dar chiar asa s-a intamplat. Nu are rost sa te necajesti pana nu stii sigur ce si cum. Pupici!

Mamica lui Rares si gravidutza cu al doilea bb.

Good things last forever.

Mergi la inceput

pisimuky, dar asta se cheama ca a ramas fara prez., daca il pierduse intre timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Fusai la medic. Stiti vorba aia: m-am dus bou si m-am intors vaca?
Cam asta am patit io. Adica tot nelamurita sunt. Cica de eco e prea devreme, la mana se simt umflate trompele, uterul si ovarul stang. Dar "dupa parerea lui" nu ar fi sarcina daca am 3 teste negative. Alt tata omidu' si nenea asta.
Asa ca sa mai astept si daca nu vine, sa bag niste duphaston.
Drept care m-am dus la Medsana sa-mi fac testul la sange. La 7 iau rezultatul.

Leditia
, numa' sa nu-mi spui acum ca astia de la Medsana sunt niste neseriosi si nu fac treaba buna ca io stau prost cu nervii si nu stiu ce-o sa fac.
Apropo, testul asta trebuie interpretat de un medic sau scrie negru pe alb: pozitiv/negativ?

just me

Mergi la inceput