sarcina cu prezervativ?
Raspunsuri - Pagina 2
Leditia spune:
quote:
Originally posted by anka-maria
Leditia, mi-ai ucis in cateva randuri si increderea in testele de sarcina si in prezervativ. Ma duc sa termin ciocolata si sa-l omor pe barbatu-miu.
just me
Mda..imi cer scuze.Tocmai de aia nici n-am raspuns de la inceput,caci am citit subiectul tau imediat dupa ce ai postat,dar m-am abtinut tocmai ca sa nu cumva sa te stresezi mai mult cu ceea ce ti-as fi spus eu.Dar cum Ioana m-a adus in prim plan nah,am iesit cu lamuriri.
Se pare ca tu nu vrei sa fi insarcinata,imi cer scuze daca am inteles eu gresit,tocmai de aia m-am abtinut sa-ti raspund vizavi de experientele mele,ca nu cumva sa te stresezi aiurea.
La mine asa a fost sa fie,asa a vrut Dumnezeu..ce pacat ca n-a vrut sa fie de tot si sa duc macar o sarcina la capat.
Te pup si sa fie cum doresti.

PS:Se poate sa ai si o dereglare hormonala ceva..de ex. la mine dupa ultima sarcina,din ian anul asta,pt ca in primul rand n-a fost ok sarcina,am avut o dereglare hormonala total aiurea si de atunci mi-a venit numai la 40 si ceva de zile sau 56 chiar si numai dupa ce faceam tratament cu progesteron..Deci este posibil sa ai o dereglare hormonala ceva.In ambele cazuri este bine sa ajungi la dr.
POZE
Kya spune:
quote:
[Daca e ceva, il omor cu mana mea.
just me
Chiar asa de nasol ar fi daca ai ramine
?Oricum eu iti doresc sa-ti iasa cum vrei tu (sau mai bine spus cind vrei tu)
Sa ne tii la curent!
Kya - viitoare mamica in asteptare
numeioana spune:
Hiii, ce rusine!! M-ai prins, Ledi, desi eu speram sa nu pui ochii pe subiectul asta...ca tot apari asa rar pe-aici!
Scuze daca ti s-a parut ca am spus ce nu trebuia.
Ioana
Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!
esty spune:
quote:
De pus eu il pundeoarece barbatu' in acele momente n-ar nimeri nici daca ar trebui sa si-l puna pe un deget. Dar la scos nu mai particip, macar atata lucru' sa fie si el in stare fara sa-mi strice mie momentul. In fine, se pare ca si aici trebuie sa fac treaba cu mana mea
.
Ultimul test a fost un Clear Blue ca am inteles ca sunt cele mai sigure. Ar fi culmea sa fac 5 teste negative si al 6-lea sa iasa pozitiv.
Intrebare cretina: cat de repede se vede la eco o sarcina?
Leditia, mi-ai ucis in cateva randuri si increderea in testele de sarcina si in prezervativ. Ma duc sa termin ciocolata si sa-l omor pe barbatu-miu.
just me
imi place de tine ca esti hazlie ,chiar si stresata:
Ma duc sa termin ciocolata si sa-l omor pe barbatu-miu.
timmmy
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flooofin2004/album?.dir=9801re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
anka-maria spune:
In situatia mea de acum o sarcina ar fi un dezastru, m-ar distruge efectiv. N-as putea pastra copilul si un eventual avort ar ucide o parte din mine.
Deci sa spunem ca zambetul meu e de fapt un rictus.
Tot mai sper sa fie o dereglare hormonala mai ales ca sunt sefa la capitolul asta. Sunt dereglata de cand ma stiu si astia ma regleaza cu hormoni si ma deregleaza pe alte parti. Totusi n-am trecut niciodata de 36 de zile, acum sunt 40.
Joi ajung la medic sa-mi spuna macar ca nu e sarcina. Ecografie e prea devreme.
A venit socra-mea cica sa ma incurajeze. M-a intrebat mirata daca asta ar fi prima mea sarcina. Am cascat ochii mari si i-am zis ca da. Mi-a zis ca ea le-a pierdut sirul(are 2 copii) si ca "o rezolvam noi". Am simtit ca o sa vomit toata ciocolata pe care mi-am indesat-o pe gat azi.
just me
DARAEL spune:
Darael iti spune ca nu esti insarcinata – parerea mea de Tata Omidu’
!
Totusi, daca nu vrei sa vomiti intr-adevar cioco – boco data viitoate pe soacra ta cand o sa ai o intarziere menstruala, discuta cu nenea dr. ginecolog despre asta cand ajungi la consult zilele acestea si solicita o recomandare de anticonceptive........ desi nici ele nu sunt 100% safe – dar asta e !
Sa ai grija de tine si zambeste – ziua va fi mai frumoasa daca zambesti
!
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
anka-maria spune:
Tata Omidu', am ajuns la prezervativ deoarece o tanti dr. ginecolog a bagat hormoni in mine timp de un an de zile cu lopata pana s-au dus dracu' balamalele, garniturile si alte chestii tehnice si care a si culminat cu o frumoasa depresie de care inca ma tratez.
Asa ca data viitoare cand vreun/vreo nenea/tanti ginecolog mai are vreo idee d-asta il/o trimit la armata de psihiatri care mi-a zis sa fug de asa ceva ca necuratu' de tamaie.
Deci multam de sugestie dar io prefer cauciucul.
just me
annablue spune:
Nu vreau sa te supar si mai tare Anka-maria, dar SI EU AM RAMAS INSARCINATA CU PREZERVATIV....
Si, la fel, eu l-am pus, el l-a scos si nu avea nimic...
Deci, se poate... sa ramai si folosinf cauciucul...
Si eu am fugit ca dracul de tamaie de anticonceptionale (eu datorita bolii nu le pot folosi ca le deturneaza efectul medicatia mea) si am folosit intens "cauciucul"... Alta solutie nu vad, ca vreau sa mai avem un bb in urmatorii 2-3 ani...
Asa ca, cu Dumnezeu inainte !...
Ana
_
Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."
fotografii cu noi
coafura preferata
pisi_ella spune:
Nu cred ca esti. Clear Blue e cel mai bun test de pe piata si sunt ff putine sanse sa dea gres.
_Ella,
Emma &
Matei
Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237
Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

deoarece barbatu' in acele momente n-ar nimeri nici daca ar trebui sa si-l puna pe un deget. Dar la scos nu mai particip, macar atata lucru' sa fie si el in stare fara sa-mi strice mie momentul. In fine, se pare ca si aici trebuie sa fac treaba cu mana mea