sarcina cu prezervativ?
Raspunsuri - Pagina 4
aniast72 spune:
anka-maria, probabil ca o sa iti dea valoarea bHCG-ului. Daca e 0, nu e sarcina. Bafta.
Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea
romana spune:
Anka: Doamne ce peripetii.. Dar totusi la aceasta lipsa sau intirziere de ciclu nu au medicii nici o explicatie, ma refere la medicii pe care i-ai consultat.
Daca pe 11 sept. aveai 40 de zile, iar acum e 14, ai deja 43 de zile. Probabil cin in zilele urmatoare o sa-ti vina ciclul, daca rezultatul de la analiza singelui a fost negativ, dar totusi ce explicatie este?
Nu de alta dar in situatii din astea sintem tare suparate.
Romana, Cristian - 3 ani si 3 luni, Alin - 2 ani si 3 luni, Maria - 1 an
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
esty spune:
Anka-maria,vezi ca e asa cum iti doreai ,si il omorai pe saracul sot degeaba,nevinovat:P.![]()
timmmy
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flooofin2004/album?.dir=9801re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
ryta spune:
salutare! Dupa parerea mea nu cred ca este o sarcina s-ar putea sa fie o problema .Faptul ca testele ti-au iesit negative indica ca nu este vorba de sarcina.trebuie mers la doctor .
Bafta!
Karina spune:
Anka-maria, am citit in timp ce ai scris. Stiam ca e posibil sa ramii insarcinata, dar stiam ca se poate sa nu, asa ca n-am vrut sa te stresez si mai tare.
43 zile nu e asa o intirziere mare. Un ciclu normal tb sa fie intre 21 si 45 de zile. Daca depaseste aceste limite, abia atunci tb sa-ti faci probleme. Asta in cazul in care intimplarea de luna asta se repeta. Daca in mod normal aveai un ciclu regulat de ~ 28 de zile si 2-3 luni iti vine ciclul alandala, abia atunci cred ca tb sa sari pe un dr. Eu de ex., in fiecare an am o luna de "refulare". Adik, in mod normal am ciclu de 26 de zile, dar o data pe an mi se intimpla sa-mi vina la 35-40. Dar asta de ani de zile, de pe cind tot incercam sa fac bb. Si la vremea respectiva eram "monitorizata" rau de tot, sigur n-aveam nimik. Dar anul asta am avut o luna cu 31 de zile, apoi doua cu 21 de zile, asa ca m-am dus rpd la dr. Am facut analize, am rezultatul (dupa mine totul e ok, dar io nu sint dr
), dar tb sa mai ma duc cu ele inapoi la dr. sa mi le interpreteze.
Edit: mi-au placut tare mesajele tale in care ziceai ca te duci sa papi cioco si sa-l omori pe sot ![]()
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine ![]()
anka-maria spune:
Io am pierdut deja numarul zilelor, mai bine zis am renuntat sa mai numar. Astept cumintica sa se intample ceva intr-o directie: buna sau rea. Doctorul cica sa mai astept 10 zile si apoi sa iau Duphaston.
Eu plec luni spre Franta si urgent voi ajunge la medicul meu de acolo care sper sa-mi spuna si ce se intampla ca asta de aici n-a zis decat, citez "o dereglare care poate avea multe cauze".
Bine ca nu e sarcina, deoarece iau niste medicamente care sub nici o forma nu ar fi fost compatibile cu o sarcina.
Karina, la mine ovarele n-au simtit niciodata nevoia sa intre in concediu si nici nu si-au luat vreodata atatea zile libere.
Barbatu' saracu a scapat nelinshat dar tot in dificultate e, deoarece nevasta e foarte nervoasa, merge tinandu-se de sani(nu pot cobora scarile fara sa ma tin de ei, ca mor de durere cand se misca), inghite in continuare dulciuri cu pumnul, boceste in fiecare seara pe principiul "am ramas stearpa, nu mai fac copii"(oricum mai bine decat "o sa nasc un copil cu malformatii") si nici nu vrea sa auda de sex.
Asa ca sigur nu-i este nici lui bine.
just me
Karina spune:

(stiu ca nu e de ris, da' nu ma pot abtine, scuze)
citeste link-ul de mai jos:
www.kambox.net/index.php?action=articles_show&id=317340684
Edit: chiar daca pina acum ovarele tale n-au simtit nevoia de pauza, au si ele dreptul la un mic concediu, nu ? Sa n-arunci cu rosii, te rrrog !
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine ![]()
Kya spune:
quote:
Originally posted by Karina(stiu ca nu e de ris, da' nu ma pot abtine, scuze)
citeste link-ul de mai jos:
www.kambox.net/index.php?action=articles_show&id=317340684
trebuia sa se gaseasca un

Anka-maria

Kya - viitoare mamica in asteptare