Prichindei martie-aprilie 2005 (110)
Raspunsuri - Pagina 18
rrox3 spune:
Gata, Mariuca doarme la cucurigu si am umplut si camera Ioanei ![]()
Toata lumea e incantata, multumim de intrebari
Ne-am distrat putin la prima ascensiune a Mariucai, ca nu mai vroia sa coboare, tremura de frica, frica de scara, nu de pat la cucurigu' ![]()
Pana la urma a luat-o tati pe sus, a certat-o, a bocit, a venit mami si a invatat-o sa urce si sa coboare progresiv si toata lumea e fericita
Sper sa nu cada din pat...
I-am comandat si saltea noua din latex, miercuri va fi gata, pana atunci o foloseste pe cea veche.
Ligia noi avem sorter chicco, un cub. E foarte bun, piese numa' bune sa nu fie inghitite. Mai avem tot chicco o casuta cu diverse forme animalute care intra prin pereti si acoperis, in functie de animal, asta e pentru pitici mai antrenati. Finutului i-am cumparat un sorter ca OZN-ul de la vtech, tot forme mari, in plus canta si se aprinde ca pomul de craciun cand nimereste copilul o forma si il si ademeneste daca nu simte actiune. ![]()
-ici Raducului obsedat!! 
Mamacita iar ghetute!? ![]()
Sa le poarte sanatos!
Nici eu nu suport vestele, din exact acelasi motiv, daca mi=e frig, mi-e frig si la maini!! Daca nu mi-e frig, de ce sa ma imbrac?!
Raresionut
Bine ca nu l-ai gasit cu pantoful si fara copil! ![]()
Anca Micaela bine ati revenit!
Asteptam povestile!
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
zuzunaki spune:
Buna dimineata!
intru si eu scurt ca acum am vreme,inainte sa plec la coafor
Bubuca doarme si Bubu si el,papi e la munci pana la 12,asa ca vine bunica sa stea cu ei iar eu ma duc la infrumusetare ca nu ma mai suport cu parul asta de dinainte de nastere.M-am apucat si de Montignac de 3-4 zile...Am ganduri mari,ce mai!![]()
ligia,
noi avem sorter de la Lego,Bubu e f incantat de el.E o casuta careia i se poate da jos acoperisul(prin care acoperis intra si piesele).Am o pozica pe undeva,cand am timp o caut si ti-o arat.
pisi,
ma bucur din toata inima pt tine
iti doresc mult succes si acomodare usoara fara Mateias!
rox,
Bubu are ca jucarii preferate:Lego(pune singur piesele,dar i acompaniez si eu),sorteru,un avion care pe mine ma scoate din minti ca face un zgomot infernal,ca de avion
...si ar mai fi...depinde de toanele lui,dar astea sunt in top.Somn usor Mariucai la cucurigu,fara incidente si felicitari pt intrarea in clasa a 2-a!Multe succese!
raresionut-m-a distrat faza!![]()
Reteta de paste cu mozzarella:se fierb pastele,se decojesc si se desamanteaza
2 rosii,care rosii de blenduiesc si rezulta un suculet proaspat.Sucul de rosii se fierbe cu o lingurita ulei de masline si putina ceapa verde(asa am facut eu,dar poti si atfel).Cand e aproape gata sosul,se adauga putin busuioc si patrunjel verzi.Se taie cateva feliute de mozzarella si gata!Pofta bune!Eu am blenduit amestecul ca altfel nu poate manca musiu aceasta combinatie.In loc de mozzarella,poti fierbe cateva buchetele de broccoi,e iarasi f bun.Ai grija la blenduit sa aiba destula zeama ca iese naso bleduiala cu paste![]()
va pupic si uichend pacut!
Mami de pufulet pufilos
si Sofilina ursulina
Anca Micaela spune:
Rrox, am pus poze. O sa vorbeasca mai bine decat as face-o eu acum. Plecam la un botez intr-o ora si sunt pe mare fuga.
Anca Micaela, mama Emei Ioana
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
ligia13 spune:
La o pauza de un capucinno, am "savurat" pozele din Italia cu scumpa Ema si frumosii ei parinti!
Super vacantza cred ca ati avut ancamicaela.
Fetzele Emei sunt
. Se pare ca ea clar s-a distrat in concediul asta!
Ma bucur ca ai sheruit cu noi momentele astea!
Azi am avut zi de shmotru, pt ca saptamana asta cum am lucrat pana la ore mici in noaopte, efectiv nu am facut nimic in casa! Azi era necesar ceva, aca altfel faceam sobolani![]()
!
Radu azi dim ne-a dat desteptarea la 6, asha ca la 7 ne jucam toti ascunselea prin casa, spre disperarea vecinilor, cred
, iar la 8 baietii au plecat la Carrefour si au am ramas la shmotru!
Apropo de Carrefour, se deschide imediat si la voi mamacita, la C-ta, cred ca va mai avea Alexut o pereche de ghete![]()
!
VA pup, ca plecam la tara, sa mai opregatim una ,alta pt maine cand facem parastas pt tata (2 ani
)
weekend placut!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
rrox3 spune:
Ligia 
Anca Micaela super pozele din Italia! Mutritele Emei extrem de expresive
si fericirea cat casa! Piata San Marco cred ca e paradisul copiilor, nu-mi mai venea nici mie sa plec de acolo, d-apai unui omulet
Astept totusi si povesti
cand ai timp.
pentru voi!
Daria ce baietel mare pare Brien in ultimele poze!
Frumos foc, ce de obicei! Avem si noi aimale, dar Ioana le ia pe rand la jucat, eventual le hraneste, nu ii place sa se joace cu mai multe de-odata, inca. Imi plac tare legumele voastre la borcan ![]()
Raresionut m-am amuzat pe cinste la poza cu Rares in sifonier, e mortal!
Am admirat nazdravanul si calare, si de jur-imprejurul tricicletei
si cu masinuta.
Sa-si poarte sanatos colectia de toamna-iarna, mi-au placut in mod special bretelele 
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
mamacita spune:
A,raresionut,am ratat anuntul de poze;mai am de vazut si o Ema turista internationala...
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
dariaevelin spune:
ligia
pt maine,in memoria tatalui tau.
pisi 
felicitari!!

alina-raresionut doamne da' scump e feciorul tau.Imi plac hainutele,imi plac juicariile,ce mai,imi place tot!! iar intamplarea deieri...m-a distrat copios
Astazi,la orele 19,mergem la circ.Abia astept sa va povestesc cum a reactionat Brien.

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
mamacita spune:
Rares este un scump si ma distreaza teribil cum se suie el tot invers pe "agregate"
,si in sifonier e "otz" mare
,iar din garderoba mi-a placut mai mult costumasul de blugi si bluzita galbena cu ursulet.a,si pantalonii siclam,arata o mamica libera in idei
.
Am vazut-o si pe Ema cu mutritele ei foarte expresive si locurile minunate pe unde a calatorit,cu parintii,Ioana si Robi(?),mi se pare un copil nu numai fericit,dar care-i binedispune pe toti in jurul ei.Asa sa fie toata viata!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
mamacita spune:
ligia,Dumnezeu sa-l odihneasca pe tatal tau;tu erai gravida cand s-a intamplat?!cat de trist...
Multu ca te=ai gandit la noi cu carrefour-ul,probabil ca din lipsa de timp nu va mai aparea alta pereche de ghetute
.Omu'cand n-are ce face shopinguieste![]()
daria asteptam cu interes.
zuzu,multu ptr.reteta si sa pui poze cu noul look.
Alexandru,soarele nostru
Anca Micaela spune:
Fetele, multumim pentru laude si cuvintele frumoase...
A fost furmos pentru ca Emei i-a fost bine, nu a avut probleme cu avionul, a mancat, a dormit si s-a bucurat de fiecare zi. Cand ne-am apropiat cu trenul de VEnetia a inceput sa strige cu aratatorul intins: "Ia uite, apa, case, apa". Se minuna de apa oricand o vedea (deci extrem de des
).A mancat fara probleme tot ce i-am dat, inclusiv peste si pizza, pe care nu le incercase prea mult acasa. A dormit cam pe apucate, dar ne-am descurcat. Acum, cand ii dai o jucarie zice: "'atzie", pentru ca s-a jucat cu prietenii nostri italieni, care au invatat-o sa multumeasca. 
Si-a dat drumul la vorbit formidabil; cel mai mult ma bucura ca ma striga mama. Pana acum zicea, dar fara sa mi se adreseze. s
).Inca nu intelegem multe din ce zice, dar parca se apropie.
um89jujyjj Revin ca
butoneaza de zor.
Anca Micaela, mama Emei Ioana
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png