Prichindei martie-aprilie 2005 (110)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

pisi,felicitari si sa-ti placa ceea ce faci!
Scuze ca eu n-am dat ,dar stiti ca nu este ceea ce mi-am dorit si ma tem sa nu ma indeparteze mai mult de pacienti.Dar hai s-o incercam si pe-asta,cand voi vedea"ca e groasa"ma retragPana atunci insa,dat fiind ca numirea in sine este onoranta[chiar daca substraturile sunt cum v-am explicat],macar o bere sa dau si eu,ca doar nu mi s-au inecat corabiile

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

andira, bine ca ati descoperit ce-i prieste, va doresc succes , sa treaca repede si sa fiu singura intolerantza.
Pata de pe obraz seamana la descriere cu ce a avut Radu pe la 6 -7 luni, numai ca el avea si la coate, genunghi, in spatele genunchiului. La mom respectiv i-am scos din alimentatie portocalele , ca asha a banuit doctoritza si toate sapunurile, dus gelurile, uleiuri etc. L-am spalat cu galneus de ou si l-am uns cu ulei de masline. Am folosit vreo 3-5 zile o crema cu cortizon, preparata in farmacie. Apoi am revenit (dupa o luna) la cosmeticale, dar am schimbat gama (foloseam Nivea), am trecut la Penaten si la Trixtera . Inca tot din astea folosim si nici probleme nu am mai avut.

mamacita, am vazut si albumele mai, iunie.. Ce elegant poate sa fie Alexut , sunt incantata. Si ce mutrisoare simpatice, interpretate cu haz de mama lui.

daria, bine ai revenit , ca mi-era dor de poze cu Brien (am verificat de ieri daca nu cumva ai poze noi, si nu aveai inca). Brian, care e un simpatic si jumatate. Imi plac tinutele lui , dar sunt inebunita dupa falcutele lui!
Am vazut si filmuletul cand face ca toate animalele, am ras cu lacrimi cand a facut ca sharpele

oanamarialuiza, bine ai revenit. Si noi remarcasem lipsa chiar daca nu ne-am exprimat.Bravo pt somnul de noaptea!

Apropo de somn, Radu la bunica adoarme singur!
La noi, NU. Seara il adormim cu unul din noi in patul mare, sta nemiscat pana adoarme, dar sa fi linga el, cat mai lipit, eventual sa-i canti. Il ambalam in sacul de dormit si il punem la el in pat dupa ce adoarme.
Iar in weekend la prinz il legan ca altfel nu vrea sa adoarma, el vrea joaca!

Ma duc sa vad ce face,ca tati parca vad ca iar a adormit si sunt amandoi in patul mare.

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

ligia,rrox,multumesc si voua ptr.raspunsuri!

N=-o sa va vina sa credeti:asta-seara i-am luat lui Alex o vesta[se plangea bona ca "ce buna era o vestuta pe vremea asta";taica-su atat a asteptat,el e fan veste,eu nu le sufar,deci erau 2:1],niste pantaloni[suntem bolnavi]si...ghetute![asta e chiar obsesie].Insa i le-am luat un numar mai mare,ca acum prea il tratam de miriapod!Maine pun poze.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ligia13
mamacita, am vazut si albumele mai, iunie.. Ce elegant poate sa fie Alexut , sunt incantata. Si ce mutrisoare simpatice, interpretate cu haz de mama lui.

ligia,multumim frumos,esti o draguta ca de obicei

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

ce va spuneam, l-am gasit cu ta-su in patul amre, ta-su cu ochelarii la ochi, cica se uita la televizor. Dada!

mamacita, cu garderoba lu Alex mai imbraci 3 copii. Are 4 ghetutze?! Wow. Eu ma abtin cu greu la cumparaturi, acum am un scop, ca avem nevoie de bani (avem un plan de chletuiala mai indraznet), dar greu ma abtin si tot mai scap. Cand scap eu ma cearta sotul cand scapa el, il cert eu
Noroc ca bunicii tocmai si-au luat masina si nu prea le mai da mana la cumparaturi, ca de obicei mai sunt si ei in plan!

Edit, ca sa nu mai scriu un mesaj.
Ce are toata lumea cu vestele astea? Mama, sora-mea, socra, toate au fost cu gura pe mine de cand avea Radu 3 zile, vai vestutza...
Acum ca sa scap, i-am luat destule!

rrox, cum e mobila? Ii place Mariucii la cucurigu?

Intrebare: Radu nu are sorter. Si m-am dus intr-o zi special in centru pt sorter si am gasit 2 modele, dar piesele erau cam de marimea unui dop de pet si scria ca e pt peste 2 ani. Exista si cu piese mai mari? Ca astea mici Radu le va baga in gura cu sigurantza , dar mai ales le va rataci prin casa, ca are un stil aparte de a baga orice dupa pat, dulap....

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Ne-am intors si a fost superb! Sunt in urma cu cititul si tre' sa incarc si ceva poze, asa ca vb mai incolo.

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

ligia,multam dec ompliment si...de intelegere,caci si la noi este identic:ne certam unul pe altul,dar cumparam parca suntem in transaChiar nu stiu ce are lumea cu vestele,mie cand mi-e frig,mi-e frig cu totul,nu numai la torace,iar daca mai bate si vantul nu renunt la gluga,asa ca,macar pentru litoral,mi se par inutile.La munte,cum spunea sotul ca purta la Brasov,ca nu batea vantul sa-ti patrunda prin toti porii,si ai tai si ai textilelor de pe tine,mai inteleg.
Da,exista sortere mai mari,noi i-am luat unul de la selgros,parca,arata ca un cub in care bagi formele,a ajuns sa stie sa bage si stelutele si am invatat-o si pe bona.Mai am s-o invat pe buni,ca si ea si-a prins azi urechile
rrox,cum e mobila,ce zic fetele[mai ales cea din varful gramezii]?S-o stapaniti sanatosi!

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Pisi, felicitari.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Scuze, incepusem cu alta postare, dar am fugit fuguta la bucatarie...uitasem spanacul pe foc.
Noi am facut aprovizionarea cu tot arsenalul...maine mergem la sora mea( un avantaj ca ea sta la curte) sa pregatim conservele ( a se citi ardei si vinete coapte, pentru congelator) si nu pot rata sa va povestesc cum s-a descurcat tati in piata...la plimbat copilul.
Asadar ne-am impartit sarcinile, eu voi lua materia prima si o voi duce la masina, iar el va sta cu copilul prin imprejurimi.
Cand ma intorc la masina cu pungile incarcate imi vad puiutul fara un papucel in piciorus si tati calm il tinea de manuta si vorbea la telefon....da, da ati citit bine, avea numai soseta in picioare.
Am crezut ca nu vad bine, am lasat pungile jos si fuga la sot...sa-l intreb de incident.
Va dati seama , el nici macar n-avea habar de faptul ca odoru' mergea doar in ciorap?.....in schimb o doamna din spate, venea pasiva si razand cu papucelul lui Rares in mana.
Cuvintele au fost de prisos...dar m-a si distrat pe masura ...ca va veni ziua cand va pierde si copilul...ce sa mai zic...ca de aia Dumnezeu a facut femeia -mama, ca daca lasau in grija barbatului...
Cred ca ma apuca "filosofeala" asa ca mai termin...

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Multumesc fetelor,chiar ma faceti sa .Si eu sper sa fie bine mai ales ca sunt tare entuziasmata si mai e si primul job cum am zis.

Mamacita nici mie nu imi plac in mod special vestele,insa am achiziionat si noi una safari- kaky cu multe buzunare pe ea.Si acum chiar ca voi cumprati ca-n transa.Bine trebuie sa recunoasc ca si noi daca ne-ar permite bugetul am cumpara fara limita

Ligia eu am vazut de la Fisher Price sorter cu piesele ffooarte mari dar si mai potrivite-sigur ca aste sunt mai scumpe.Noi am luat unu pentru 2 ani dar are prea multe forme si pe Matei nu prea il atrage.Cred ca am mai povestit o data ca a remarcat din prima usa(ca este sub forama de casuta) si dupa ce bagam impreuna 2-3 piese vrea sa le bage direct pe usa si daca vede ca nu ii merge ca ii tot explic ca nu pe acolo bla bla se enerveaza si dezerteaza.Eu ma gandeam sa ii iau un melc de la Fisher Price care are numai trei forme si sunt si mai mari si poate ii este mai usor cu acele,macar pana invata

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput