Prichindei martie-aprilie 2005 (110)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

ligia,asa e cu stimulentul?mamicile intoarse mai devreme la servici,asa este,nu se da lunar?sa stiu cum imi fac socotelile

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Mamacita mie imi vin banii lunar cu postasul. O data n-a fost nimeni acasa si mi-a lasat aviz, i-am luat de la posta.

Oanamaria bine ai revenit!

Natasika bine ai venit! Fiind nou-venit iti apar mesajele cu intarziere si nu le vedem... scuze

Daria mi-l si imaginam pe Brien cu masinutele si ochind tomberoane!
Asa-i cu permisul in Romania, intai iti ucid o tona de neuroni si abia dupa ti-l dau...

Multumim pentru urari adresate scolaritei familiei si pentru raspunsuri la sondaj! Nu mai nominalizez de frica sa nu sar pe cineva, sunt la serviciu si am citit repede, repede.
V-am intrebat de jucat, fiindca Ioana e topita dupa carti. Daca o intreb cu ce vrea sa ne jucam apare invariabil cu o carte. Intai ii arat eu pe ea si la a doua rasfoire - ceruta insistent! - o intreb si imi arata ea De toate! In afara se asta, nu rezista niciodata la vederea unei sticle! Trebuie s-o aiba! Si face papa in tot soiul de recipiente, amestecand bine cu lingurita sau lopatica si da tuturor sa pape. Si pe carti pune si animalutele de plus sa se uite, sa vada si ele. In plus e indragostita de ursuleti!
Mi s-a parut o abordare a jocului total opusa cu comportamentul Mariucai la aceeasi varsta. Mariuca nu avea nici o treaba cu cartile (pe care Ioana le intoarce cu partea corecta spre ea inca din-ainte sa implineasca 1 anisor), cel mult le facea bucati, in schimb era inebunita dupa sorter, lego si cuburi de construit si niste catei de cauciuc. La 1 an si jumatate, cat aproape ca a implinit si Ioana, Mariuca facea tot sorterul fara greseala si stia deja culorile. Ioana nu e deloc interesata de sorter. De construit construieste, stie adica, dar doar daca o indemn eu si se satura imediat.
Asa ca am vrut sa vad ce prefera piticii vostrii

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

nu am apucat sa citesc, ca sunt super busy la serviciu, am intrat sa vad daca am ce citi diseara
dar observ ca ultimul mesaj mi-e adresat.
mamacita, la mine a fost asha.
Am catadicsit sa merg sa depun dosarul numai la sfarsitul lu martie si ei au fost niste draguti si mi-au dat si retroactiv.
Asha ca in iunie ( deci trecuse ceva timp din martie ) mi-au venit banii pe ian-mai 2006.
de atunci vin lunar!

Ideea e ca mi-a atras tanti aia atentia ca de acuma nu se mai da nimic retroactiv , s-au dat atunci pt ca a fost nebunia aia la inceput , cu cozi interminabile si blablabla, si ca acum dosarul trebuie depus in termen de 5 zile de la schimbarea situatiei (de exemplu intrebasem eu daca ma hotarasc sa intru in CIC cum pot face)

felicitari de post, tinem pumnii!

Gata , ma reintorc la munca si diseara ma pun pe citit!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Fetelor va anunt ca oficial sunt angajata si de luni incep serviciu.
Asa ca va tratez cu un

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

pisicutza,
Felicitari!

Ce mult ma bucur pentru tine, este extraordinar!

Hai ca te lasam sa sarbatoresti!

Cu cine va sta Matei. Cu tati?

(Na ca iar m-ati prins ca mai verificam daca mai scrieti ceva. Mi s-a contramandat un task pe azi si normal ca eu hop pe DC)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Pisi felicitari!! Sa-ti placa!

Gata, fug acasa, ne soseste mobila in sfarsit... trebuia sa vina de azi dimineata sper macar sa fie bine facuta...

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Multumesc mult sunteti tare dragute
Sunt foarte emotionata intr-adevar doar e primul meu job.
Cu Matei o sa stea tati temporar pana isi gaseste si el un job,asta daca nu se hotaraste sa lucreze de acasa.Si daca vrea sa mearga la job o sa incercam sa gasim o gradinita care sa ne asigure ca vor avea grija sa nu manance ceva interzis.
editez sa va spun ca s-ar putea sa sarbatorim in doica a sosit fratele sotului meu cu prietena lui la Bucuresti si poate ii convingem sa stea cu Matei cateva ore

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

hei, am aparut eu si ati disparut voi!
Azi, cand de-abia am respirat la servciu voi ati umplut pagini intregi! Lasa ca e bine, ca acuma tati e de servciu la adormit copilul si eu am ceva timp sa batui pe net.Nu mult, ca vreau sa dorm ca iar ma asteapta un weekend greu!

Am restantza la niste subiecte discutate:
Program:
Radu are un program, dar nu ca la armata. MAi mic avea program cam strict, facut de bunica (si de mine acceptat) si cand il scoteam din grafic, era vai de capul nostru. Asha ca impreuna cu bunica am purces si la schimbari de program. Adica nu mai are o ora exacta de dormit la prinz ci un interval, drept pt care daca suntem pe drum, sau in vizita sau la cumparaturi cand e ora de nani nu mai avem concerte de urlaturi!
Dimineatza are ora fixa de trezit, la 7:10 il ademeneste tati cu o sticla de lapte, pe care o accepta si apoi face ochi cu adevarat.
Apoi spalat, schimbat, echipat , la 8 fara ceva pleaca cu tati!
Pe la 9 maninca ceva mai consistent, joaca, parc, cumparaturi, diverse cu bunica. De prinz adoarme intre 12 si14 si doarme cam 3 ore . Seara la 9 cel tarziu e in lumea viselor. MAi sunt zile, nu multe adevarat cand are 2 reprize de somn pe zi.

revin, ca sa nu pierd mesajul

Mergi la inceput

Jucarie preferata: cea mai longeviza jucarie este Furby.
In rest , e cu toane. Dar totusi as putea spune ca pasiunea cea mare au fost bilutele, mungiujele si mingiile mai mari. Avem o multine, casa plina si la noi si la bunica. Ultimele achiziotionate au fost 4 mingiute mici din burete, imbracate in vinilin , le-am luat de la mare. Din multe incurcaturi ne-au scos.
In rest cam orice, canta la pian cu drag, ii plac cartile, cel mai mult pliantele acealea cu animale, animal preferat cocosul,macaraua, cam astea sunt acum in top.
Evident: peturi, cat mai multe, castroanele mele de plastic din dulap, farfurii (am pus cateva de plastic in dulap special pt el), papucii orice numar , hainele din dulap, in special sosetele, apa...vai e inebunit, mai ales dupa apa din WC, e jale daca uiti capacul deschis.Ce nu-mi pot imagina, orice este un obiect de joaca, evident si mami, in special sa ma piste de sfarcuri (e obsedat), sau tati e bun la calarit, ihaaaa, ce jocuri tragem.

Azi iar a luat o trinta. Eu nu stiu ce sa ma fac, dar copilul asta nu stie sa mearga, numa sa fuga. In genunchi e vanat continuu, nu stiu daca isi mai revine culoare, iar in frunte tot pete, pete!
Bunica il duce inca cu carutul in parc, pt ca e destul de departe si nu vrea sa stea de mana nici picat cu ceara. Asha ca numa in carutz e in sigurantza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

pisi, felicitari!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput