Prichindei martie-aprilie 2005 (110)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Am gasit la cap.109...un nou membru( Natasika)...asa ca merg fuguta sa-i dau PM.

Vrem si noi in clubul vostru... mai ales TAVI (21.04.2005).Tavi s-a nascut gata barbatoi, cu o greutate de 4,400 kg si 58 de cm. A fost uriasul din maternitatea Polizu. Ce sa va mai spunem despre noi, acum e deja un baietel maricel si foc de nazdravan.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

Buna fetele,
Ieri Rox m-a batut prieteneste pe umar (pe mess) si nu m-a lasat pana nu am promis sa mai scriu cate ceva pe forum...asa ca uite-ma-s!
Ca de obicei va scriu de la serviciu, unde mi-am luat pauza de la lupta cu textul unui articol (trebuie sa-l termin pana sapt viitoare cand am sedinta cu seful si n-am numai asta de facut).
Rares e la gradi unde in utima vreme se distreaza pe cinste. Dimineata il duce taica’su iar el ii face pa, pa, pa imediat ce-l lasa, nici urma de plans sau alte cele...e tare bucuros cand se intalneste cu copii si jucariile de acolo. Doar cu somnul de pranz nu sta prea bine caci mai mult de 1.5 ore (si nici alea, cred) nu doarme ceea ce, vizibil nu-i ajunge. Seara este extrem de obosit, ne intelegem greu cu el, trebuie sa-i arat in permanenta altceva ca sa uite de maraieli si plans. Aseara am fost la prietenul Danut si a fost uimitor de cuminte, s-au jucat si pupat amandoi de nu ne venea a crede.
De doua sapt traim un "vis frumos" (citat din Mamacita): Rares doarme noaptea !!! Sincer nu indraznesc sa ma bucur, dupa 1 an 4 luni si 2 sapt de chin parca nu-mi vine sa cred ca asa cum e acum e normal. Ne trezim dimineata si ne intrebam unul pe altul daca am fost la el in timpul noptii, raspuns negativ, bucurie maxima, parinti mai odihniti. Parca simt cum corpul meu se reface dupa atata oboseala si nesomn....Doamne ajuta sa-l tina cat mai mult ! Reteta magica a fost sa-l lasam sa doarma singur in camera.
Programul lui Rares: 8 trezirea
nu mai tarziu de 8 :30 bibe cu lapte
11 papa la gradi
12-14 somn (de obicei pana la 13 :30)
15 papa la gradi
18 luat de la gradi, lihnit de foame papa pe bicicleta sau in carut diferite fructe si/sau biscuiti, rondele orez. Pe la 19, daca cere (de obicei cere), ii mai dau iaurt cu fructe sau fructe simple, sau painita cu unt, sau ce gasesc prin casa.
20:30 baita
21 bibe lapte
21:15 somnel.
Adoarme cu mine de mana la el in patut. Deocamdata nu ma gandesc sa-i schimb obiceiul caci sunt super fericita ca doarme noaptea. Il mai las sa se rasfete seara.
Am vazut ca scrieti despre struguri. La inceput ii curatam si de samburi si de coaja, acum ii mananca intregi.
Jucarii preferate : *mingile, da cu piciorul in ele si spune "go" apoi bate din palme
*"Scrisul" cu creioane sau ce apuca pe unde apuca
*O minune care canta daca apesi pe luna – se duce si-si pune muzica si apoi danseaza
*Calarit tati sau mami
*Un elefant cu cuburi, il mai trage din cand in cand de ata
*Cartile, spre marea mea fericire, a inceput sa le dea atentie

Rox multumim pentru raspunsul legat de Singulair. Din pacate ii dau de 1.5 luni. Efectul este vizibil in comparatie cu pulmicortul cu care ne-am chinuit anul trecut si sincer nu am obs mare lucru. Deocamdata i-a fost prescirs Singulair pentru 3 luni, apoi mai vedem. Acum din cate pricep eu (la nivel "laic"), mecanismele de actiune sunt diferite. Pulmicortul inhalat actiona ca un bronhodilatator (deci favoriza eliminarea secretiilor) iar Singulair este un inhibitor de leukotrine (deci inhiba formarea secretiilor). Va rog corectati-ma daca gresesc! Oare faptul ca organisum lui raspunde mai bine (sau cel putin asa cred eu) la Singulair decat la Pulmicort ma poate ghida in a concluziona in vreun fel (care, nu stiu) asupra cauzei hipersensibilitatii tractului respirator inferior cu care a fost diagnosticat ?
...sper sa fi fost cat de cat logica in ce am scris.

Oana si Rares(14.04.2005)

poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Daria, ieri imi spunea un coleg ca sotia lui a picat examenul si ca s-ar face ceva modificari in modul de examinare si anume: chestionar cu vreo 80 intrebari, fara raspunsuri multiple, introducere proba poligon si introducere proba sofat noaptea. Nu stiu de cand se va face, mai intreaba si tu, sa n-ai surprize.
Felicitari lui Brien pentru evolutii. Latura gunoiera o cunoastem si noi din plin. Si pupici "fomistului".

Rrox, Mamacita, sa nu-mi spune-ti pe nume daca herpesul nu se face si de la gargaunii din cap. Tocmai ce m-am pricopsit cu unul pe buze, ca tot vorbeam acum 2 zile despre asta. Acum , daca tot am citit cum se ia si cum nu, sa vedem cum reusim aplicarea teoriei. Doamne, ce m-asteapta - o saptamana fara pupici lui Mihai. Si stress cat casa sa reusesc sa fiu suficient de vigilenta .

Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

incerc sa mai scriu cateva randuri

Daria, ma bucur nespus sa mai citesc despre BrienAm vazut si noi filmulete cu Brien, nu am apucat sa-ti spun, felicitari istetului, ne-a uimit cu dragalasenia lui...cel mai mult imi place cum face sarpele Acum l-am vazut pe banca asteptand luna...no coment

Mamacita, felicitari pentru job, 6 luni sunt perfecte ca si perioada de proba. Aici orice angajare se face cu o perioada de proba de 6 luni, eu o consider benefica si pentru angajator si pentru angajat. Din propie experienta, prima luna de serviciu va fi cumplita...dar sper ca pentru tine si mai ales pentru Alexut schimbarea sa nu fie prea drastica tinand cont ca tu ai mai fost si la cabinet iar pana atunci poate ca bona se va da complet pe brazda.

Un an scolar plin de succese doresc Mariucai si lui Victor(al Anei,parca si el incepe scoala anul asta)

Geani, v-am votat! Voi ce mai faceti?

fetelor dragelor, ma opresc aici deocamdata, sper sa revin cu comentarii...sa nu va suparati pe mine ca nu va raspund la toate, nu e rea-vointa sau ignorare, e pur si simplu lipsa de timp si imi cer iertare pentru asta

Oana si Rares(14.04.2005)

poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

2 pagini si asta in cateva ore,ca pe la 9 nu era activitate aici.Eu m-am intros si cred ca am sa primesc jobulMultumesc tuturor pentru sustinere

Rrox am incercat si eu acum 2 zile sa stau cu el la noi in pat,sa ii cant,povesti,magaiat,dar pe el in loc sa il incante il suparau chestiilea astea si plangea de mama focului.Asa ca l-am leganat.O sa incerc in fiecare seara asa pana o sa am succes.Aceasi reteta o aplic si eu:il pun la el in pat dupa ce adoarme bine de tot leganat.Si nu se trezeste decat in caz de durere de dinti si sare la noi in pat si face nani pana pe la 8-9-10 in functie de cate este de obosit.Felicitari Mariucai pentru inceputul clasei a doua si mult succesLu Matei ii place sa se joace cu pungi sau cutii in care baga tot felul de obiecte,ii place sa bage stecherul in priza(dar nu il lasa mami si tati),ne jucam cu mingea pe care o aruncam de la unu la altul,cu carticele si fuga-adica el fuge si eu dupa el cu vreo jucarie in mana si il gadil si el rade pana nu mai poate si inca alte activitati de care nu imi amintesc exact

danuta patania de la mare

andira bine ca ati aflat despre ce este vorba si sper sa ii treaca pata pana luni.Succes la examene

Mamacita mult succes in noua functie.Iti urez sa decurga totul fara probleme.

Daria am vizionat pozicile cu Brien cel frumos si destept si cu mami si tati frumosi si care il iubesc tare tare.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Ador cum povestesti despre Brien,Daria,si iti simteam mult lipsa,bine ca te-ai hotarat sa revii inainte de a disparea eu[sper ca nu de tot].
Multumesc si pentru cuvintele frumoase tuturor mamicilor,situatia intotdeauna se vede mai calma din afara,dar asta este:ei cred ca m-au pacalit cu interimatul pentru a urma permanenta,eu am o perioada de liniste???pana la schimbarea macazului catre particular[abia in 2008 va fi gata spitalul],deci nu e nici mult ,nici putin pana atunci,toata lumea multumita
Daria,intr-adevar ca incepator trebuie sa exersezi continuu macar jumatate de an.Daca nu ai pe cineva cu masina,sa te duca intr-un poligon sau la o margine de oras sa exersezi,incearca pe niste strazi mai laturalnice si mai putin circulate sa exersezi o luna chiar fara carnet[stiu ca te sfatuiesc sa faci ceva ilegal],dar daca ai grija sa nu faci accident,atunci nu e bai.Sa-mi fie rusine ca te indemn la asa ceva,dar eu,ca orice roman care se respecta,mai calc si"pe langa"daca trebuie sa-mi vad interesul,nu sunt chiar manual de morala,iar interesul este sa exersezi.
Revin.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

daria, eu asa copilash destept, de varsta lui Brien si chiar mai mari, pana acum n-am vazut si nici n-am auzit, sincer. Nu stiu ce sa mai zic, decat felicitari cu 1000 de bis-uri!

andira, felicitari pentru examene!

oanaluiza, ma bucur sa citesc despre voi. Va doresc multe nopti de somn ushor, fara treziri.

mamacita, felicitari pentru promovare!Fii sigura ca ai luat decizia cea mai buna, cat despre "despartirea" de Alex, e inevitabila, mai devreme sau mai tarziu toate trecem prin asta..vine o zi..

roxx, Rares nu are o jucarie preferata, de fapt nu il atrag deloc jucariile :( In 2 minute isi pierde interesul pentru o jucarie noua si devine istorie. De fapt, as putea spune ca jucaria preferata sunt eu, ii place sa ne jucam impreuna toata ziua, eventual sa ma joc eu cu jucariile. El nu are rabdare, este intr-o continua miscare, catarare. Sincera sa fiu, eu am cam inceput sa-mi fac probleme, are un comportamnet atipic. Iar mie mi-a disparut orice placere de a cumpara jucarii:( Parca n-ar avea jucarii in casa, uneori nici nu le observa. Se uita zilnic pe carticele, dar daca intervin sa-i arat ceva, gata, nu-l mai intereseaza nimic, le arunca. Se mai joaca cu lego, impina piesele, dar nici operatiunea asta nu dureaza mai mult de 2 minute. In parc singura chestie care-i retine atentia mai multa vreme- baloanele din sapun. Dar nu sa stea sa se uite la ele, alearga dupa ele. Acum cateva zile am descarcat de pe net(danna) muzica, Mozart. Ei bine sta pe canapea linistit si asculta 15-30 minute, este fascinat. Nu stiu daca sa ma bucur sau nu.
Nu stiu daca este normal sa nu fie atras de jucarii, sa nu se joace.

Mult succes scolarilor!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Wow,daca atatea mamici intoarse la servici au timp sa ne mai scrie din cand in cand,pot si euOanamaria,eu am intrebat de tine,si nu numai de tine,dar tu ai fost citata nominalsi exact in legatura cu somnul.pai sa nu ne spui tu de visul frumos?!Bravo,din toata inima,stiu ce inseamna!
In legatura cu intrebarea ta,am sa-ti raspund dupa ce mai citesc de Singulair,nu intra in arsenalul nostru terapeutic de anestezisti si nu cunosc decat interactiunile cu anestezicelesi stii ca nu-mi place sa-mi dau cu parerea in necunostinta[profunda]de cauza;asta o fac numai semidoctii.
danuta,multumesc,sigur va fi cumplita prima luna de servici,dra vorba andruzzei,vine o ziAtat de mult il iubesc pe Alex,incat m-as fi facut casnica pentru el forever!!!Dar nu stiu daca mai tarziu mi-ar fi multumit sau ar fi fost incantat de situatie,stiu cu cata mandrie ma duceam la ai mei la munca si ce incantata eram ca au un statut profesional recunoscut in oras!
natasika,bine ai venit!Si Tavi cel barbat!Asteptam detalii,poze si integrarea ta in grup.
danuta,nu,nu se face de la gargauni in cap,dar nici nu-i elimina!Ai grija de Mihai!
andruzza,nu cred ca este nimic in neregula cu Rares,este un copilas foarte activ si foarte iubitor de mama!Macar sa-l tina toata viata!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

an scolar productiv si placut Mariuca si Viktor
felicitari pisi pt job.Bravoa tie!! Uite cum se aranjeaza toate!

Azi am dus proba scaun la laborator,mi se pare mie ca are oxiuri,asa ca facem analize. Luni avem rezultatele.

Incerc sa raspund cat mai mult,revin daca nu reusesc sa cuprind tot.

Jucariile preferate carti,"amaiele", legumele din borcan(astea le-ati vazut in poze), "budi"mingi(nu ma intrebati de unde pana unde) pe care le arunca,ele sar tare si rade in hohote si fuge dupa ele,apoi repeta ciclul aruncat(el sau eu)/ras/cautat.E de-a dreptul in delir. Mingi mici,mingi mari, mingi f mari,pe care nu le arunca(cu exceptia celor f mici)ci le plimba in brate-cu maxima grija,cate 2-3 deodata,de parca ar fi un popa ce inconjoara altarul cu un prunc in brate(sau 2-3 ). Masini (una dintre ele are,botul cu 2 fetze,prima dintre ele e normala,cealalta e lovita,accidentat),la impact se da este cap si se schimba(sper sa intelegeti),pe care fie le ciocneste ,fie le plimba prin casa. Hartii("tia"=hartia) pe care eu trebe sa-i desenez obsesiv "pacu"=copacu,"bada"=telecomanda,"tic-tic"= elicopterul,"bum-bum"= masina,"badu"= tramvaiu'.Astea-s in topul preferintelor.

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

oanamarialuiza dor de voi! ma bucur ca sunteti bine,va pupam
caramella
8 lapte,10 trezire,13-14 pranz,15 somn amiaza,17-18 masa fructe,21-22 cina, 22- somn
danuta
"Am primit stimulentul doar o data pentru 4 luni, nu-mi gasesc timp sa ma duc in orarul lor minimal sa fac scandal. Si se primeste prin inca posta, cel putin la noi"- exact aceeasi situatie,parca,a avut-o ligia,pana intr-o zi,cand i-au venit acasa 15 milioane pare-mi-se.
alina-raresionut nu stiu de ce dumnezeu nu reusesc sa-ti vad pozele. perseverez.
pisi- brien mananca struguri cu seminte si coaja.

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput