Prichindei martie-aprilie 2005 (110)
Raspunsuri - Pagina 14
rrox3 spune:
Andira suuper! Pofta buna micutei la Nan!
Nu stiu ce poate fi pata aia, urmareste-o si vezi ce face. Si bafta la examene!! 
mamacita in primul rand felicitari pentru noul job si puteri sa-l duci cu bine la capat!
In al doilea rand am vazut ca intrebai de Oanamaria, este bine si ea si Rares si va aparea cat de curand sa povesteasca ea insasi
In al treilea rand, va trebui ca in primele zile dupa reluarea serviciului sa te duci la directia pentru protectia copilului si familiei (unde ai depus si cererea pentru CIC) pe de o parte sa anunti ca ai inceput lucrul si sa nu-ti mai dea aia 8 mili. si pe de alta parte sa depui dosarul pentru stimulent, pe care il vei primi pana face Alex 2 ani.
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
mamacita spune:
Ati scris o groaza pana am postat eu un mesaj.
danuta,da,mazarea si porumbul baloneaza,dar sunt extrem de hranitoare si a mai papat,fara probleme.probabil am gresit ca le-am asociat cu prune la aceeasi masa,disperata sa nu se constipe iar
Azi m-a" bucurat" din plin,asa ca mi-a trcut disperarea![]()
Sa stii ca intamplarea chiar este foarte amuzanta[sigur,nu din postura ta
],dar peste ani va fi o anecdota excelenta![]()
Toti parintii pe care-i acuz de sinceritate mi-au relatat de sacrificiile repetate ale covorului
,asa ca altii poate nu-si amintesc sau nu vor sa spuna
rrox,multa bafta scoleritei!![]()
andira,si tie la examene si bine ca nu este intoleranta la lactoza!Va disparea si asta la proteina dupa vreo 2 anisori.
Raspuns la sondaj:cu cartile si cu baloanele[in top,ca asa ar mai fi...].
coco,acum vad raspunsul tau.Multumesc

Bafta la vaccin!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
danuta_t spune:
Hai ca mai raspund la o intrebare si gata.
Rrox, Mihai isi mai schimba preferintele. Dar cam astea sunt preferatele:
- carticele (acum ceva mai rar) unde ne arata animalele
- set de 10 galetute cu care construim un turnulet (acum a descoperit ca fiecare are niste profile in forma de diverse animale si ii place sa le descopere si sa ne zica onomatopeic ce e)
- are o roaba pe care o incarcam si el o cara prin casa si o descarca, acum reuseste sa o si incarce
- la cresa mi-au zis aseara ca a prins drag de lego si se joaca frumos cand are acces liber la caramizi
- outside : are o minge cu un fel de tepi, mai micuta pe care o prinde usor in mana, o arunca si fuge dupa ea; sau la nisip cu lopatica si galetuta
- periodic - mai are o cutie cu diverse decupaje pentru a introduce forme, am reusit sa-l invat pana acum sa bage mingea in forma de cerc si cubul in forma patrata, dar cam atat. Dar ii place sa puna obiecte in ea si apoi sa le rastoarne pe toate
- a avut si o perioada de masini
- rascolitul sertarelor, aruncatul scamelor la gunoi, butonarea telefonului
- pusul/scosul rufelor in/din masina de spalat, luatul rufelor de pe uscator si le pune (in sfarsit) pe fotoliu, incearca sa mai si intinda rufe, incearca sa aspire
Andira, bafta la examene !
Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
mamacita spune:
rrox,multumesc si pentru felicitari si pentru sfaturi.Asa voi face.
daria,superbi protagonistii,perspectivele,comentariile si garderoba.Realmente fiecare poza m-a delectat.Pupici mancaciosului strajer!
Aoleuuu,ce-o sa va duc dorul,cred ca o sa-mi iau laptop in sala de operatie,ca numai cand "doarme"pacientul am putin timp![]()
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
danuta_t spune:
Inca una si chiar ca ma duc ...
Mamacita, felicitari pentru decizie, mult succes sa te descurci cu toate. E buna o perioada de 6 luni, vei avea suficient timp sa-ti dai seama daca iti place, iti da satisfactii, merita "sacrificiul".
Pentru stimulent, eu am procedat asa:
- copie de la servici dupa cererea de intrare in CIC (cu numar de inregistrare)
- copie de la servici dupa cererea de reluare a job-ului (cu numar de inregistrare)
- formular specific completat la primarie
- cred ca si ceva copii dupa buletin, poate chiar si certificat de nastere
Am primit stimulentul doar o data pentru 4 luni, nu-mi gasesc timp sa ma duc in orarul lor minimal sa fac scandal. Si se primeste prin inca posta, cel putin la noi.
Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
rrox3 spune:
Scolarita multumeste Mamacitei si lui Coco!! 
Mamacita, Danuta mulumesc pentru raspunsuri!
Da, mamacita, ideea era cu ce le place cel mai mult sa se joace.
Si eu sunt sincera Mamacita
si covoarele mele nu s-au intalnit cu kk pana acum, de la nici una din fete. Da' m-am amuzat copios de isprava lui Mihai de la mare!!! 
poze cu noi
mamacita spune:
quote:
Originally posted by rrox3
Si eu sunt sincera Mamacitasi covoarele mele nu s-au intalnit cu kk pana acum, de la nici una din fete. Da' m-am amuzat copios de isprava lui Mihai de la mare!!!
poze cu noi
Alexandru,soarele nostru
dariaevelin spune:
incerc sa-mi adun gandurile si va fac sinteza ultimelor saptamani.
Brien
A primit toti caninii
.
A traversat o faza din etapa "nu-urilor", in care absolut orice-l intrebam(chiar daca adora lucru/activitatea respectiva)zicea "nu nu nu!" si scutura rockereste
din cap.Il lasam in pace si pastrandu-si balansarea de negare a capului, revenea asupra a ceea ce i-am propus si accepta. E haios foc. Cu capul exprima "nu" si cu gurita(un exemplu)se intindea sa manance din lingurita,evident, 1/2 din continut ajungea pe hainute,ca de' Brien nega in continuare.
A invatat, naiba stie cum de, sa tinteasca la cap
. Cand se enerzeaza,nu-i convine ceva,e suparat...pedepseste persoana din fatza lui cu un cadou direct in cap/fatza
.
Zilele trecute chiar,am primit o masinuta de fier in ochi(dar fix in ochi)pe motiv ca nu am vrut sa le mai imping intr-o goana nebuna una dupa cealalta(masinutele)
.
Brein,zis CARAIAN(cu diacritice), a inceput sa tipe cand se plictiseste
. Ieri,spre ex,am mers la posta sa expediez un colet, Brien a tinut un intreg concert in isteria do major
. Lumea se uita ba la el,ba la mine
,asteptand sa-l opresc de la un buton,probabil,ca pe radio.Cred ca singura solutie e sa-mi acordez si io vocea in isteria la minor si sa concertez mai puternic decat el![]()
. Atunci s-ar da batut. Cineva il invinge
.
Bunnnn. In alta ordine de idei,se remarca doua directii determinante in evolutia lui:
1- cea "LUNATICA", determinata de dragostea pentru luna("una").
De cum se iveste asfintitul,copilul meu,incepe s-o strige,sa-i vorbeasca, s-o invoce
, stand cu gatul rasfrant
si cu ochii pironiti pe cer.Il mai apuca si-n timpul zilei,noroc cu fotografiile pe care le priveste si-si ia dorul de "una"
.
2-cea "gunoiera", in care dragostea pentrui gonoi se manifesta prin imbratisarea(daca suntem neatenti o miime de secunda
) tomberoanelor si gunoaielor publice(si nu doar a celor cu forma de broasca, ursulet), ducearea tuturor resturilor,ambalajelor
(si nu numai,au mai ajuns acolo si telecomenzi,haine,painea,farfurii,cani,pahare,jucarii,carti etc) la gunoi.Cand vedem ca tashneshte ca apucatu' stim ca ,in apropiere(pe o raza de 50 m cel putin) vom intalni un cos de gunoi
. Acasa-l mangaie(iarasai cand ne "scapa")si-i da tarcoala intocmai ca intocmai ca intr-un ritual indian.
la capitolul dezv intelectuala,ne uimeste in fiecare zi: invata sa articuleze 3-4 cuvinte pe zi,memoria se mareste (ca durata temporala),face actiuni tot mai sofisticate si variate. Acum e la capitolul dragoste fata de animalele din ferma,fatza de legumele(care apar in poze)pe cAre le combina uneori si face supa("upa")
intr-un recipient amestecand la greu.
noi am definitivat actele pt masina,am platit avansul(asta dupa ce o saptamana ne-au tinut pe loc pe motiv ca e blocata reteaua intre dacia timisoara si dacia pitesti,iar cand i-au dat drumul masina era mai scumpa cu 300 e
) si am ajuns la 8500 euro.
Eu am inceput scoala,trebuia sa am examenul in 25 septembrie(numai bine,pt ca masina trebuie sa apara in 28-29 sept) dar ieri m-au anuntat ca din cauza de schimbat de legislatie, se anuleaa toate ex pana in data de 25 oct. Asa ca, plina de nervi(nu va imaginati cat de tare

)trebe sa ma obisnuiesc cu ideea ca mai am de asteptat 1 luna si 3 sapt,timp in care probabil ca voi uita tot. iar bani de ore suplimentare nu avem ,acum chiar ca masina, scoala si toate celelalte ne-au dat peste cap total.Asta e,sunt un pachet de draci
Poze frumoase cu noi
filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
dariaevelin spune:
mamacita in primul trand felicitari
,in al doilea rand, capul sus: cele 6 luni de "tatonare" sunt perfecte (cel putin eu asa vad problema), vei vedea ce si cum, si vei stii ce decizie sa iei pe tremen lung
.Pt mamica sa aiba suflet usor!
alex va fi bine,vei vedea.
caramella imi pare rau pt patania cu dintisorul. Fa-i un control,Vezi ce te sfatuieste dentistul. Va pupam. Ai repetat analiza de RMN,parca??
danuta haha! la mare Brien a facut o ...surpriza. L-am dezbracat si pragatit de dus el s-a simtit liber si a profitat de ocazie. A trantit o "bucurie" cat casa pe covor,si cand l-am observat o intindea de zor CU PICIORUL.[:d] Covorul A RAMAS LA HOTEL!
![]()

andiraimi pare rau pt intoleranta Bine ca trece!Si bine ca ati depistat-o.
Revin
Poze frumoase cu noi
filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
raresionut spune:
Inca o data multumesc pentru raspunsuri...caci atunci cand s-a discutat despre vaccinuri ..eu am trecut ca "voda prin loboda",
dar e buna si zicala..."mai bine mai tarziu , decat niciodata".![]()
Si ca sa fim si noi in ton la capitolul surprize pe covor, azi dimineata, dupa o jumatate de ora de tinut copilul cu " tutuletul" in recipientul pentru urina si cu chiu si vai.... colectat un 10 ml ....il dau jos sa pun capacul...si in secunda urmatoare...suvoiaele curgeau ....pe covor...![]()
Mamacita, eu te felicit , chiar si pentru interimat, pentru ca astfel se recunoaste valoare profesionalismului tau...in schimb ideea cu laptopul e geniala....caci cine o sa planga de dor pe forum, daca nu noi?
Daria, am vizualizat toata relatarea, iar Brien merita multi, dar multi...

Imi pare rau ca a trebuit sa se nimereasca toate Off-urile chiar acum...ca doar traim in Romania,
.
Si noi am patit-o cu masina...ca am dat comanda chiar cu 2 saptamani sa plece ei in concediu...si dupa 2 luni si jumatate de asteptari
...am prins si o diferenta de curs valutar si asta s-a revazut considerabil la calculul masinii.
Rrox, un an scolar bun si..... fara recuperari, pentru Mariuca.
La capitolul jucarii preferate la joaca, avem ceva poze.
Si multumesc pentru sfat, o sa fac tot posibilul sa schimb ordinea.
Danuta,
si
lui Mihai.
Andira, spor la invatat si pentru referate...si bine ca acum Nati e ok, speram sa treaca si pata de pe obrajor.
Alina
si printul Rares
Pozele noastre