Prichindei martie-aprilie 2005 (110)
Raspunsuri - Pagina 19
caramella spune:
Multumesc pentru raspunsuri ANDRRUZZA,MAMACITA,RARESIONUT,PISICUTA,DANUTA,RROX,OANAMARIA,DARIA si Ligia.
Vreau sa-i fac si eu un program ,nu chiar foarte strict ,dar sa se trezeasca la maxim 9 ,la pranz sa doarma de pe la 2 -3 maxim si seara 10:30 maxim.Noi am batut recordu la dereglari cred ,s-a culcat si la 1 -2 noaptea dupa ce a adormit la 6 seara timp de 2 -3 ore,normal ca nu-i mai era somn,eu picam de somn si ea ma calarea de zor.
Jucariile preferate sunt o pisica de plus,un soricel de plus,caruciorul de papusi pe care il plimba si in casa si afara ,pune in el diverse jucarii.Are momente cand se joaca frumos cu papusi si animalute din cauciuc (din cele care chitaie ,doar ca nu le mai chitaie ,a trecut de faza asta),le pupa pe rand,apoi le pune sa se pupe intre ele,le leagana,le pune sa danseza,le culca,le da sa manance.Eu stau si ma uit,mi-e asa de drag cum se joaca de frumos.Numai ca nu tine mult ,se plictiseste si trebuie sa ma joc si eu sa fie interesant.Ii plac revistele,cartile cu poze,reclamele de la supermarketuri ,unde arata tot ce stie :aine-haine,mau-mar,pam-sampon,cane-carne,aam-salam,un-unt,pis-pix,cheane-creoane.Pasiunea cea mai mare acum o are pentru pantofii,slapii mei.Se incalta in ei si vine ca si motanul incaltat cu unul sau cu ambii papuci.
Nu prea o pasioneaza sorterul,noi avem unul mai complicat cu multe forme,scrie ca e de la 2 ani,daca ii arat unde sa bage,baga ,rar nimereste singura.
Noi avem probleme insa cu luatul jucariilor de la copii din parc,problema ca dupa ce ia nu vrea sa mai dea inapoi,urla de numa.
Am vazut poze cu BRIAN,ce mare mi se pare,schimbat,tare imi place cum se joaca si cu EMA cea calatoara pe meleaguri superbe,ce mutrisoare simpatice face!
Incerc sa mai revin pe seara.
Carmen si ALicia.
mamacita spune:
Un update pediatric apropos de echinaccea:
Echinacea and Colds in Children
In the U.S., more than $300 million are spent each year on echinacea, mostly in an attempt to treat and prevent the common cold. Colds are especially common in children, who average 3 to 8 colds a year, each lasting about a week. Parents want something natural and gentle that works. But does echinacea work in children? Researchers from the University of Washington and from Bastyr University (an alternative medicine institution) decided to find out. A total of 524 healthy children aged 2 to 11 were included in the 4 month long study. When they got colds, half of them were given echinacea and half were given an inactive placebo, and it was kept a secret which was which. The findings were published in the December 3, 2003 JAMA. There were no differences between the two groups in the duration or the severity of cold symptoms. Colds lasted an average of nine days, with peak symptoms lasting a day and a half, whether or not they got the herbal remedy. But more than 7 percent of the children taking echinacea developed a rash. Echinacea appears to do nothing to help treat cold in children. It doesn't help them feel better or get better quicker. But it does cost money, and can have side effects. It is possible that echinacea may help to prevent colds, but this has not been proven. I hope someone will look into the possibility as carefully as this team looked into echinacea as a treatment.
Imediat ce voi putea,voi traduce pe scurt,dar acum alexut e mucios si indispus,nu stiu cum a reusit,probabil intr-una din zile bona nu i-a scos gecuta,era transpirat si l-a luat vantul...
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
raresionut spune:
V-am citit si chiar daca sunt franta de oboseala , am intrat sa va multumim ...pentru tot.maine, promit sa raspund pe indelete si conversatii mai pe larg...
Anca, frumoasa familie la Venetia ...si uite asa mi-ai trezit nostalgii si amintiri...
Pup toti prochindeii mici si dulci.
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
ligia13 spune:
Nu ne-am riscat
sa ramanem la tara peste noapte, ca vriaom sa dormim si noi, asha ca ne-am intors acasa. Era cam rece , ar fi trebuit sa facem focul si nu merita deranjul pt 30 km cat e pana la patul nostru cel cunoscut![]()
rrox, daria, mamacita 

Niciodata nu suntem pregatiti sa pierdem pe cineva drag, desi intodeauna suntem constienti ca se va intimpla. Da, mamacita, era gravida, dar nu facusem inca marele anuntz, urma chiar in ziua cu pricina sa merg la ecograf si apoi sa tip in gura mare. Nu mi-a mai ars de strigat in gura mare, am anuntat mult mai tarziu.
Scuze, sunt offtopic si mai va intistrez pe deasupra.
mamacita, in seara asta cand il imbracam pe Radu mi-am amintit ca am vazut in poze ca tu inca il mai imbraci pe Alex pe masa de infashat! Asha cuminte e Alexutu? Ca eu cu Radu fac adevarate lupte, scheme prin tot patul de 2x2 m pana reusesc sa-l creia o pauzasc, imbrac, etc. Patul nostru e numai crema si lapte
(ca aici serveste si laptele de dimineatza si de seara)
mucosului.
raresionut, si eu ratasem anuntul de poze, noroc cu rrox. Da, intaresc afirmatiile cum ca Rares e simpatic "rau"
. Mi-au placut si dotarile (masinutza, bici si colectia de toamna-iarna)
daria, asteptam impresii de la circ. Banuiesc ca Brin cat nu ti-a zburat din brate ca sa mearga la animale. Sau nu?!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
rrox3 spune:
mamacita Multu de info, da' eu stiam ca ajuta la prevenirea virozelor, nu la tratarea lor. Din ce am citit eu provoaca cumva organismul si-i creste raspunsul imun in felul asta, procesul durand insa 1-2 saptamani, abia dupa avand efect. Habar n-am daca e chiar asa, insa experienta mea personala cu ea nu invalideaza ce am scris mai sus.
Oricum, folosesc si catina si propolis in batalie ![]()
Alexutului sa-i treaca mucii fara alte probleme! Si nu banui imediat bona, in fond putea sa-i stranute un copilas in nas doar trecand pe langa el.
Ligia si eu ma lupt pentru fiecare pampers si fiecare hainuta ![]()
Anca Micaela eu inca astept vestitul "mama"
Cand incearca cineva, inclusiv eu
, s-o faca sa-mi zica mama, nu sa ma arate cu degetul (chiar ma bate cu manuta, sa ma arate mai bine), zambeste hoatza si zice "nu, nu!" Cred sincer ca se amuza
Cand plange nu se mai opreste din mama, mama... Pe taica-su' in schimb il striga toata ziulica
Mariuca e chiar simpatica, a inceput ea sa ma strige "mama" (in mod normal imi spune "mami") sa suplineasca.
si e foarte mandra ca ea imi spunea mama de la 6 luni
Caramella Spor la facut program! Ioana doar ii hraneste si-i pupa pe pufosii ei, de culcat nu-i culca ![]()
Daria Ai mai reusit sa-l aduci pe Brien acasa? N-a vrut in arena? 
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
rrox3 spune:
Nu stiu daca ati vazut... un prichindel are nevoie de noi
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83949
poze cu noi
zuzunaki spune:
quote:
Originally posted by rrox3
Nu stiu daca ati vazut... un prichindel are nevoie de noi
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83949
poze cu noi
Rox
,am vazut si eu in seara asta si chiar vroiam sa va zic si voua.Doamne ajuta!
Mami de pufulet pufilos
si Sofilina ursulina
nastasika spune:
Buna fetelor vin si eu cu nazdravanul meu Tavi in clubul vostru. Din cate am citit sunteti deja o gasca de adevarate prietene si tare mult mi-as dori sa ma alatur voua....
Nastasika, mamica de doi ingerasi
(29.11.2003) si
(21.04.2005)
laura72 spune:
NASTASIKA bine ati venit,te asteptam cu povesti si poze despre Tavi si despre celalalt copilas.ce este fetita,baietel?
Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005
laura72 spune:

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005