Prichindei martie-aprilie 2005 (110)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Si eu credeam ca suntem ultimii ...care nu folosim olita...si incepusem sa -mi fac probleme...
Danuta, important este efortul si gestul...nu locul...pup micul nazdravan.
Pisi, cea mai buna prietena a mea lucreaza tot la BRD, si din cate imi amintesc eu si ea a fost la vreo 3 interviuri...ba la Bacau, ba la Bucuresti...Bafta....Referitor la struguri..nu stiu raspunsul...si nici n-am avut timp sa caut...
Zuzu, vrem si noi reteta....eu am incercat mozarella in salata de rosii... si i-a placut...
Cat priveste discutia cu privire la fluor....eu stiu ca apa potabila ar trebui sa aiba o concentratie maxim admisa 1-1.2 mg/l, pentru a asigura protectia smaltului dintilor si pentru a preveni carierea lor si astfel se procedeaza la fluorizarea apei.
Oricum este un subiect controversat, deoarece apa imbuteliata nu contine fluor, dar este sigura dpdv microbilogic plus ca are atasat un buletin de analize chimice...iar cu apa de la robinet...nu ma risc...
Asadar voi discuta cu medicul stomatolog la fiecare vizita daca este necesar administrarea fluorului.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

pisi,mi-a amintit raresionut ca nu ti-am zis de struguri;noi ii dam fara coaja,de teama ca se ineaca,si fara samburi,dar n-am auzit de vreo substanta nociva[nici n-am cautat,daca n-a fost cazul].La cate kg de struguri,ca sa nu spun tone,am mancat eu la viata meaaaa,eram moarta demult
Ce mai face Matei?

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Caramella, programul nostru( adica a piticului) este:
- 7.30-8.30 se trezeste dupa care primeste micul dejun
Dupa ce il spal si il schimb, ne jucam , iar dupa maxim 1 ora si jumatate se culca din nou.
Se trezeste intre 11.30-12.00 si in jurul orei 13 serveste pranzul.
La 14.00 adoarme din nou cel mult 2 ore si apoi plecam la plimbare penru 2-3 ore( in general luam gustarea la pachet si o servim gen " picnic").
Seara , dupa baita, spalat pe dinti, are loc ritualul ...primeste biberonul cu laptic si este pus in patutul sau, in care troneaza prietenii lui si se culca...uneori instantaneu, alteori isi canta , vorbeste..pana adoarme.
Precizez , ca si in celelate reprize de somn primeste putin ceai si adoarme singurel si la cerere.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Sunt convinsa ca am mai vrut sa spun ceva...dar memoria ma lasa, sper sa-mi amintesc pana maine...

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

mamacita, important este ca acum Alex doarme si efortul tau nu a fost in zadar. Cat despre bona, ii trebuie si ei putin timp. Tu i-ai facut lui Alex un program si il respecti de atata timp, ea are multe de invatat, tot ce ai cladit tu in tot timpul asta.

raresionut, olita noastra este pe post de jucarie, mai bine zis palarie Si-o pune in cap si umbla asa prin casa. De stat nici vorba, nici n-a vrut s-o atinga in putinele mele incercari de a-l pune pe ea. Nici nu-mi mai bat capul pana la 2 ani, cand v-a fi pregatit, va face el si la olita.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

rarsiont, voi va spalati pe dinti si apoi bea biberonul? Bine ar fi sa schimbi putin ordinea. La noi spalatul pe dinti este ultima operatiune inainte de intalnirea cu mos ene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Danuta draguta faza cu Mihai cu kk.cat priveste somnul nici Matei nu se culca cu tati daca sunt eu acasa.Daca nu sunt acasa mai adoarme dar cu chinuri din partea sotului meu.Macar se inteleg in rest

Rrox multumesc!

Laura intr-adevar ca imi pierdusem speranta,ba eram convinsa ca nu m-am calificat dupa cel de al doilea interviu si cand colo,ca sa vezi ce buna sunt

Zuzu nu i-am dat mozzarela iar despre flour am mai spus ca si eu ii dau pasta cu flour si nimic in plus.Ce mai fac piticii?

Mamcita te inteles si iti doresc sa vina soarele cat mai repede!Legat de metoda cu plansul progresiv mi-ai mai spus de ea,dar eu nu o pot aplica pentru ca nu avem decat o camera si nu am unde sa il pun pe Matei si apoi sa ies.Si in plus sare din pat si vine la mine,deci nu prea am cum.Imi trebuie altceva.Eu am cautat despre struguri,dar nu am gasit nimic si am zis sa va intreb poate sunteti mai informate ca mine.Deci se pare ca am eu o info eronata.Matei este acceptabil,macar azi nu am mai avut circ la nani,iar cu scaunele..i-a dat sotul boabe de strugure,desi i-am spus sa le curete de coaja si samburi si azi a facut mai multe scaune cu strugure.Dar nu l-am pus pe regim.Sper sa rezolvati cu constipatia si sa nu se mai chinuie Alexutu din nou ca data trecuta

Carramela multumesc.Noi nu avem un program fix,dar se intampla se se culcea cam la acelasi ore sau sa se culce dupa-amiza dar asta este mai mult o rutina decat un program strict stabilit de noi.Si sincer eu nu ma plang,ba din contra ne este bine asa. sper sa reusit sa ii faceti un program.

Rares Ionut

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

iar a trecut ziua si nu stiu cum a zburat timpul.
mamanatiBine a venit pe lume micuta ta! sa fie sanatoasa si sa va umple vietile de bucurii

Azi am primit rezultatele analizelor.Fosfataza alcalina marita,deci ni s-a reconfirmat rahitismul.Am marit doza de vigantol pt o luna,apoi refacem analizele si mai vedem.
Na,ca mi-am armat tastatura sa suporte ceea ce vroiam sa va povestesc dupa asa absenta, tastatuta nu se dezminte da' inspiratia me' a plecat pe alte meleaguri .
Avem noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dariaevelin/album?.dir=7dcere2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/dariaevelin/my_photos, maine promit sa revin si cu povesti
Somn lin!

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Daria, si cum vazusem eu ca esti ultima la postare, ma inarmasem cu o cafea ...sa am timp sa citesc pe indelete....iar tu in pana de inspiratie...
Cred ca ai luat o decizie corecta, sa refaci analizele dupa o luna....pentru ca si fixarea calciului trebuie facuta acolo unde...trebuie...
Pupici lui Brien si ca de obicei , eu dupa ce il vad pe puiul tau , nu pot decat sa-l laud pentru inteligenta( ca si la frumusetea are cui sa-i semene)si sa-i apreciez parintii.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andrruzza

rarsiont, voi va spalati pe dinti si apoi bea biberonul? Bine ar fi sa schimbi putin ordinea. La noi spalatul pe dinti este ultima operatiune inainte de intalnirea cu mos ene

Ei, stim si noi de ordinea fireasca a lucrurilor, dar cine sa-l mai spele pe dinti dupa bibe...daca adoarme cu el in gura?.
Si de cat sa-l " perturbez" la capitolul somnic...mai bine las de la mine...asa cum vrea el, dar o sa vina si vremea cand vom face cum trebuie si e normal.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput