Prichindei martie-aprilie 2005 (110)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Andruzza mesajul tau a aparut cu fix 1 minut inainte de al Dariei Si in alte ocazii vazusei deja pozele cand inca nu se terminasera albumele de aranjat Ai un al saselea simt...

Laura Mariuca incepe clasa a II-a anul asta.
Fisa medicala de la scoala, pe care o primeste secretara, e adevarat, ajunge la medicul scolii si la asistenta si astia stiu ce si cum sa citeasca pe ea. La Mariuca la scoala asa e.

Zuzu mozarella inca nu i-am dat fiindca nu ii place, in rest cred ca e absolut ok. Despre fluor ti-am zis ce si cum.

mamacita da-i prune. samuraiului!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

rrox,i-am dat:prune,pere,nectarine,struguri si nimic!Pana nu i-am bagat alaltaieri Duphalac n-a miscat

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

mamacita stiu, da' era dopul mare si hotarat. Iti ziceam de prune acum, dupa ce ati scapat din situatia aia, fiindca ai scris ca a facut iar tare. Da-i zilnic fructe d-astea gen prune, sa previi tendinta actuala spre constipatie.

poze cu noi

Mergi la inceput

Pai asta-ti si ziceam,n-am predat armele,exact asta a avut azi:[cu ocazia asta scriu si meniul]
-mic dejun=paine cu unt si branza[ca ieri era chiar moaleeeee],lapte
-pranz=supa pasata; mzare,porumb,ardei si pui;prune
-amiaza-voiam iaurt,dar cred ca ii voi da budinca de gris cu mere si afine
-seara=lapte

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Mamacita afinele intaresc scaunul

poze cu noi

Mergi la inceput

Dar sunt cu mere...

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

Si noi avem probleme cu adormitul,nu mai vrea sa adoarma singura si nici in patut,si ziua si seara aceasi poveste,pica de oboseala dar ea vrea sa se joace.Aseara s-a culcat la 11 si s-a trezit la 10 dimineata,cu o singura trezire la 6 cand a vrut lapte si a venit dupa mine in bucatarie,s-a intins pe covor si a asteptat sa-l incalzesc.Cu patutul nu prea mai insist pentru ca ii e aproape mic,mai putin de o palma are spatiu si pana ne permitem sa-i facem ei o camera va dormi cu mine.Ei credeti ca a vrut sa doarma la pranz ,am incercat de 4 ori,la 6 fara un sfert a adormit.
Vreau sa-i fac un program ca e anapoda rau ,ce ma sfatuiti?Voi aveti un program de somn,mancat relativ strict,la ce ora se trezesc,culca?Mersi.

DARIA BINE AI REVENIT,CE MA BUCUR!Cum se simte Brien?

PISI felicitari!Cu adormitul ,insa nu prea stiu ce sfat sa-ti dau,noi adormeam singure fara probleme pana acum 3-4 luni,acum trebuie sa stau langa ea sa o mangaai pe spate,cap,o mai legan si eu max 1 min si ma prefac ca dorm inchid ochii.Si binenteles nelipsita suzeta si paturita cu care adoarme,patura o strange cu manutele cam cum fac puii de pisica si o miroase ,o trage cateodata pe fata si asa adoarme.

DANUTA bine ca nu l-a imprastiat prin casa,Alicia a bagat mana dupa ce a facut pe parchet si apoi a calcat in el si la intins pe covor.La mare a facut o data pe nisip si tot asa a bagat mana,sa-l studieze.Noi am reusit o singura data sa facem pisi la olita,acum anunta dupa ce face sau in timp ce face ,anunta si la pisi si la kk,incepe sa simta cand face cred.Nu am stresat-o cu olita am pus-o rar si de lene recunosc.Am sa o pun mai des ,vad ca ii place pe olita si dezbracata,nu protesteaza.

ANDRRUZZA

Noi am facut priorixul,nu am avut nici macar febra,l-am facut la 1 an si 2 luni.

Trimit sa nu pierd mesajul.

Carmen si Alicia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

roxx, eu mesajul pentru daria l-am scris dupa ce a scris daria, dar probabil au fost ceva probleme cu site-ul; mi s-a mai intamplat intr-o seara. Cat despre poze, mie imi place la nebunie sa vizionez poze, chiar daca nu se anunta poze noi, eu mai intru prin albume

caramella, noi da, avem program. Mesele la 13, 17, 21, dimineata cand se trezeste 9-9:30. Seara se culca in jur de 21:30, ziua doarme dupa masa de pranz pe la 1:30- pana la 15. Si resprectam programul asta, bine, cu mici exceptii. Adoarme singur si ziua si seara, peste noapte nu se trezeste (foarte rar s-a intamplat sa-i fie cald, sete sau dureri de dinti/masele). Ziua trebuie sa stau cu el in camera pana adoarme, altfel sare din pat si-l gasesc jucandu-se. Seara il las singur in patut cu o jucarie, o carticica si in 10 minute doarme deja; din patutul din dormitor inca nu poate sari.De o luna adorme singur seara, inainte il leganam in brate, cantam, uneori il si plimbam. La mare se culca singur seara, cand ne-am intors am reluat leganatul, insa dupa ce ne-am intors de la munte unde s-a culcat singur neleganat/plimbat nu i-a mai trebuit leganat. Nu a fost nevoie sa-l las sa planga nici o secunda, cand a fost pregatit a renuntat sa-l mai adorm eu. Programul de masa noi l-am avut de cand am inceput diversificarea, cu somnul am mai avut si probleme, dar in mare a avut si program de somn de la 9 luni. Nu stiu ce sfaturi se potrivesc situatie voastre, povesteste un mic mai mult ce anume intentionezi. Va

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Da,caramella,asa am reusit sa redevenim oameni,sa nu se mai scoale din ora in ora si sa adoarma cand si daca si unde doreste!Deci,programul este urmatorul:
-7:30-8-se trezeste,ridicam jaluzelele sa vada ca s-a facut zi
-schimbam pampers si pijamaua cu haine de joaca,timp in care de"Buna diminetim"si ne alintam
-mic dejun[continut nu mai dau ca abia ce l-am pomenit]
-tarc 10 minute,sa"cugete"la un kk,singur.cred ca de aici a inceput constipatia,ca a venit bona si l-a luat zilnic fuga la joaca si a uitat,apoi iaca dopul!
-joaca vreo ora,sa bea si mami o cafea sa se puna pe 2 picioare si sa aleaga outfiturile
-parc 3 ore,dupa care vine terminat[ca eu mai mult de maxim 2 ore nu rezistam sa-l tin afara,dar se pare ca bona,decat sa deseneze,citeasca etc,prefera parc;asta este,oricum nu ma bazez pe ea pentru educatie]
-pranz-13:30,max 14
-iar tarc 10 minute,iar nu intelege bona sa stea locului sa-si faca omul treaba;cand va fi insa singura cu el,n-o sa aiba cum sa spele vasele decat daca-l lasa in tarc,asa ca poate atunci o sa priceapa
-joaca o ora,apoi la 15,max.15:10 "nani de dupa-amiaza",se lasa jaluzelele si,de unde urla si chiaria,acum se agata de patut sa-l pun il el,isi ia paturica si-o cocoloseste,eu ii spun "Somn usor",il pup si plec.In max.10 min,daca nu il doare nimic,adoarme[inceputul a fost cu o ora si jumatate de plans continuu si vizite ale mamei din 5 in 5 minute!,deci eu zic ca am progresat uimitor,bine,pe nervii ca otelul].Doarme 1,5-2 h,cu treziri la 40 minute,la care ma duc,il pup si il asez la loc culcat;readoarme aproape instantaneu[daca nu ma duc,"adio"somn!]
-gustare ora 18
-plimbare pana la 20
-20:30 baie/dus,spalat pe dinti[ca dupa lapte se enerveaza,asta e deocamdata]
-21-lapte
-21:10 culcare:rugaciune,"po-po"adica poveste ,ultrascurta,in timpul careia deja se freaca la ochi,calareste paturica si elefantul Jumbo de plus["Bo-to"=Jumbo cu trompa],iar la 21:20 il pup,"somn usor'si plec.Adoarme instantaneu sau in max.10 minute.
Programul nostru facut cu"sange si lacrimi"de mine tinde sa fie usor bulversat de bona,pana reusesc s-o educ,dar inceputul e bun.Cand a vazut ca dupa 3 zile in care il lasa sa adoarma in carut in parc,se dereglase total cu somnul si era marait de nu se intelegeau,acum face pein patru sa nu adoarma in afara orelor de program
Sper sa te ajute,teoretic,din ce am citit,si practic,pe Alexutu,rutina stricta ii face mai fericiti si le regleaza programul de somn,papa si joaca[si-l deregleaza pe al nostru,care era superflu]

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

andruzza,ce fericita esti ca nu a fost nevoie sa-l lasi sa planga;la noi nu s-a putut altfel,ajunsesem de nici cu mine nu mai voia sa adoarma pana pe la 23:30!apoi sculari ca la nebuni,din ora in ora,voi stiti prea bine prin ce am trecut.Dar este adevarat ca am observat ca Alexutu a fost mai mult exceptia,majoritatea copiilor si-au cam reglat singuri programul,fara "fitze".Mi-am amintit ca si oanamaria se chinuia cu Rares,oare ce-or mai face?De fapt de atatea mamici mi-e dor,dar n-are sens sa strig catalogul,mi-amintesc de ele,ma gandesc cu drag,as vrea sa mai stiu de prichindei,dar cand vor considera,atunci poate ne dau vesti.Nu poti forta omul sa aiba timp liber sau sa sse imta bine intr-o companie
andruzza,vad ca avem cam acelasi program,mai putin somn,evidentla Alexutu'=insomniacul de serviciu

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput