www.strawberrynet.com

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

bravegirl nu stiu ce sa mai zic... al meu nu prea tine Insa este adevarat ca e apa de toaleta. Din pacate nu pot sa-l compar ca testerul de la Sephora era stricat

Iar rujul cadou inca nu a ajuns, deci nu pot sa zic nika despre el.

Edit: a ajuns rujul. Il iau maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Am comandat multe parfumuri si deodorante de la strawberry.net, niciodata nu am avut probleme/dubii cu ele. Nici nu au fost expirate, ca la cat suntem noi amandoi de alergici, cred ca ne umpleam de bube garantat pana acum.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

am luat rujul si ma intreaba tipa de la vama: "v-a sosit cadoul, nu?" Ei bine, stia de site-ul acesta, ba chiar si ce ofera cadou

Rujul e beton.

carolinah te cred, in definitiv site-ul e celebru, nu ar face ei smecherii.

Urmeaza sa comande si sora-mea un parfum pe care il stie bine de tot, abia astept sa vad ce zice.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

fetelor
cam in cat timp vine comanda de parfum de pe strawberrynet ?

Mergi la inceput

depinde mai ales de Posta Romana... mie mi-a ajuns parfumul intr-o saptamna si rujul-cadou in 2

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juliacosma spune:

Felicia74, a comandat sora ta parfumul?.....sa vedem ce zice daca e ok sau nu? (am inteles ca ea-l cunoaste)

E normal ca apa de toaleta sa tina mai putin, nu?
Fetele care si-au comandat parfumuri, ce ziceti persista? sau conteaza si de la care firma comandam (ex. Armani, Givenchy, Lancome)....lamuriti-ne, pleaseee!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am dat si eu aseara prima comanda si verificand acum statusul primesc urmatorul mesaj:
Dear StrawberryNET customer,
This is a status update for your order from www.StrawberryNET.com.

Payment confirmation is pending

Remarks:
Out of Stock Details:

Ce am subliniat inseamna ca nu e pe stock ce am comandat sau daca nu era pe stoc scria acolo ceva??? E exact cum apare, dupa ":" nu scrie nimic.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by juliacosma

Felicia74, a comandat sora ta parfumul?.....sa vedem ce zice daca e ok sau nu? (am inteles ca ea-l cunoaste)

E normal ca apa de toaleta sa tina mai putin, nu?
Fetele care si-au comandat parfumuri, ce ziceti persista? sau conteaza si de la care firma comandam (ex. Armani, Givenchy, Lancome)....lamuriti-ne, pleaseee!!!!

Nu inca. Ii este cam lene sa cumpere online

aissa imi pare rau, nu stiu ce sa zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ok Felicia, a zis Claujro ca si la ea la fel era. Vad eu ce urmeaza. Ideea e ca ma uimeste diferenta de pret. Am comandat o "caseta", ma rog, are un parfum de 65 ml si lotiune de corp care impreuna au fost 136 ron. Parfumul il mirosisem saptamana trecuta cand l-am cumparat cadou pt cineva de la Ina, ala de 25 ml era insa 170 ron aici, ala de 40 (care e 83 pe strawberry) era undeva peste 200, iar asta de 65 ml habar n-am, spre 300 probabil. Sunt tare curioasa cand va veni pachetul sa vad cum e. A, acum nu mai e gloss-ul cadou, e un ruj cremos...nu prea am putut alege dupa culorile alea ale lor, sa vad ce oi primi acolo daca seamana cu ce am crezut eu ca e sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

salutare!

fetelor, spuneti-mi si mie la ce banca sa-mi fac card de plati on-line? eu am cardul de salariu la BCR, da' amu nu stiu ce sa aleg...

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput