www.strawberrynet.com
Raspunsuri - Pagina 10
aissa spune:
Camelia nu stiu daca difera cu ceva bancile intre ele, dar eu una nu folosesc cardul de salariu sau un card pe care am bani in mod curent, de teama.
Fetelor help: am primit acum mail in care ma rugau sa confirm adresa de livrare si codul de securitate al cardului dar ma asteptam sa fie un link ceva catre o pagina a lor... Am intrat si pe comanda mea unde apare tot "pending" asa ca am dat reply la acest ultim mail scriind adresa si codul. Asa trebuia sa fac?
madau spune:
e ok sa dai reply la mesajul ala
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by aissa
Ok Felicia, a zis Claujro ca si la ea la fel era. Vad eu ce urmeaza. Ideea e ca ma uimeste diferenta de pret. Am comandat o "caseta", ma rog, are un parfum de 65 ml si lotiune de corp care impreuna au fost 136 ron. Parfumul il mirosisem saptamana trecuta cand l-am cumparat cadou pt cineva de la Ina, ala de 25 ml era insa 170 ron aici, ala de 40 (care e 83 pe strawberry) era undeva peste 200, iar asta de 65 ml habar n-am, spre 300 probabil. Sunt tare curioasa cand va veni pachetul sa vad cum e. A, acum nu mai e gloss-ul cadou, e un ruj cremos...nu prea am putut alege dupa culorile alea ale lor, sa vad ce oi primi acolo daca seamana cu ce am crezut eu ca e sau nu.
nu culorile din pacate nu prea sunt la fel. Eu ma uit direct pe site-ul marcii, ca sa-mi dau seama.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
camelia in locul tau mi-as face card nou ptr plati internationale, as activa internet banking. Asa poti transfera de pe un card pe altul doar suma ptr cumparatura pe care vrei s-o faci.
Se poate face asta si la BCR.
camelia_daniela spune:
Feli, multumesc de raspuns, o sa incerc sa fac asa... pare mai simplu!
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
nushulica spune:
fetelor helppoate mi-a scapat mie ceva...am trimis mail cu codu de securitate si adresa si acum mi-au scris ca banca nu a autorizat codul de securitate...ma roaga sa-l mai verific o data
in plus de asta imi cer o factura de utilitati
voi cum ati procedat??
factura de utilitati n-am de unde sa le dau ca abia m-am mutat
danet spune:
Daca sunteti la prima comanda trebuie sa aveti rabdare multa.
Si mie mi-au cerut tot felul de confirmari si a mers extrem de greu, practic a durat o luna pana mi-au trimis comanda.
La urmatoarele coletul a sosit in 10 zile si oricum poti sa-l urmaresti pe internet si stii cand ajunge in tara.
Imi aduc aminte ca ma infuriasem si le-am trimis un mesaj destul de nasol dar pana la urma s-au rezolvat lucrurile.
Produsele par autentice ( mi-am luat numai creme si rujuri ) si daca activati optiunea cadou le primiti impachetate frumos.
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by danet
Daca sunteti la prima comanda trebuie sa aveti rabdare multa.
Si mie mi-au cerut tot felul de confirmari si a mers extrem de greu, practic a durat o luna pana mi-au trimis comanda.
La urmatoarele coletul a sosit in 10 zile si oricum poti sa-l urmaresti pe internet si stii cand ajunge in tara.
Imi aduc aminte ca ma infuriasem si le-am trimis un mesaj destul de nasol dar pana la urma s-au rezolvat lucrurile.
Produsele par autentice ( mi-am luat numai creme si rujuri ) si daca activati optiunea cadou le primiti impachetate frumos.
Unde le-ai urmarit? Pe ce site?
Dory232002 spune:
La oficiul postal nu poti plati, atunci cand primesti coletul?, se plateste numai prin card?