www.strawberrynet.com
Raspunsuri - Pagina 8
Viairo spune:
Astazi am primit comanda din 17, in care am Mascara HR, fard de obraz Clinique si demachiant ochi HR.
La termene multe firme au niste coduri din litere care reprezinta data, cum se citesc respectivele coduri stiu vanzatoarele de la magazine cu cosmetice. Eu la prima comanda am primit cadou luciu de buze Loreal care era fabricat in 2005 parca, mi-a citit o vanzatoare codul.
cris-gabi spune:
quote:
Originally posted by felicia74
cris ce parfum ai luat?
Eu astept saptamana viitoare un Azzura Orange Tonic.
Tu in ce zona stai?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Parfumul l-am luat pentru sotul meu. Am luat Pour Homme de la Ghivenchi si este foarte incantat de el.
Stau in Drumul Taberei.
Am mai dat o comanda in 27 si pe 29 au livrat-o, cred ca o primesc pana pe 15 iunie.
Imi place foarte tare parfumul Gardenia de la Yves Rocher, numai ca nu prea tine mirosul. Am gasit un parfum similar la strawberry se numeste Gardenia .....de la E.Taylor. Si mai este si super pretul ( 100ml 70 ron si este apa de parfum).Ca sa am trei produse, am comandat si 2 mostre si am beneficiat de reducerea de 5%.
Pupici
rall spune:
Eu am facut comanda pe 12 de un parfum si a venit pe 24, deci a facut 12 zile (din SUA). La posta nu am platit nimic.
Mi-am luat Escada - Signature.. il mirosisem intr-un magazin, insa atunci pe moment m-am hotarat sa imi iau altul (Hypnose de la Lancome, care atunci cand am ajuns acasa cu el nu mi-a mai placut ). Asa.. si fiindca imi ramasese pe mana mirosul de la Escada si imi placea, l-am comandat (era si mult mai ieftin).
Partea mai naspa e ca nu miroase la fel si tine si mai putin.. (chiar daca e tot apa de parfum iar ambalajul e identic) asa ca nu cred ca o sa mai comand parfumuri de la ei...
felicia74 spune:
cris mersi! Oare eu de ce OP (cu vama) apartin? Cred ca tot cel din Ghencea..
felicia74 spune:
Gata, a sosit unul dintre avize.
Stie cineva unde e OP 66?
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by karfe
in ghencea pe titel petrescu vis-a -vis de sensiblu
fab
Nu stiu unde e strada, nu am gasit-o pe harta. Deci, te rog, ajuta-ma: eu vin cu 41. Unde cobor, la capat?
croco21 spune:
Felicia, cobori la capatul lui 41, traversezi si o iei la stanga, mergi un pic si cred ca prima strada pe dreapta este Ctin Titel Petrescu. OP66 e pe stanga, intr-un bloc aflat pe la inceputul strazii. Vezi ca vama are program dimineata de la 7:30 luni, miercuri si vineri; marti si joi au program dupamasa.
Croco
felicia74 spune:
Croco multumesc, acum imi dau seama unde e.
Mama, abia astept sa vina luni
BraveGirl spune:
Fetelor, am si eu o intrebare: sunteti sigure ca parfumurile sunt originale? Mie mi se par suspect de ieftine. Sunt tentata, dar nu vreau sa iau teapa.
==========
Corina
Albumul meu