www.strawberrynet.com

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brianna spune:

Am auzit de la cateva persoane(tot pe net) ca multe din produsele lor sunt fie expirate, fie la limita. Va rog pe cele care ati luat poduse de la ei, puteti sa va uitati la data expirarii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Eu n-am gasit nici un termen de garantie, pe nici unul dintre cele patru produse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Tot nimic la mine...sper sa vina, deja am emotii

Am luat produse cosmetice, un fond de ten si un rimel, asa ca ar trebui sa apara cred, daca ma iau dupa ce au zis ei. Astia la Infopost au zis ca poate sa duree si mai mult, sa mai astept

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Dupa cate zile de la confirmarea pe email a codului de securitate+billing adress a fost trimisa comanda? Ca sa stiu de cand incep sa nr zilele.

Madau nu s-au facut inca 14 zile, deci s-ar putea sa mai ai de asteptat...

brianna hai ca m-ai facut curioasa! Voi vedea peste 2-3 saptamani.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Ura, cica produsele urmeaza a fi trimise. Amr: 14 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris-gabi spune:

Buna fetelor,

Am revenit cu noutati. Am facut comanda pe data de 8 mai ( un parfum ) si pentru ca era prima comanda am primit gratuit si balsamul de buze, drept pentru care au facut 2 colete ( parfumurile se livreaza separat). Am primit un cod pentru balsam, iar parfumul l-au trimis prin DHL fara numar. Am verificat numarul de la balsam si apare intrat in tara in data de 23 mai si ajuns in vama la Bucuresti pe 24. Vineri 25 mai primesc aviz acasa, pe care a fost al meu sot sa-l ridice azi. Insa surpriza mare a fost ca in colet era parfumul ( sotul este multumit de el - eu inca nu l-am vazut). Asa ca inca mai astept balsamul de buze.

Intreba cineva de termenul de valabilitate : l-am pus pe al meu sot sa se uite pe cutia parfumului ( care era in tipla, sigilata) si nu a gasit termenul de valabilitate. Ma uit si eu diseara si va tin la curent.

A.........si inca ceva. A platit la posta 1.5 ron ( 15000 lei vechi) taxe postale.

Pupici

Mergi la inceput

A venit si coletul meu, deci plecat din data de 11 mai a ajuns in tara pe 26. Inca n-am primit aviz ptr el, insa maine ma duc la posta sa-l iau si va zic ce si cum. Am in el un fond de ten, un rimel si un ruj.

Cris-gabi doar atat a platit la posta? Fara taxe vamale, sau altceva? A avut factura in colet?

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris-gabi spune:

quote:
Originally posted by madau

A venit si coletul meu, deci plecat din data de 11 mai a ajuns in tara pe 26. Inca n-am primit aviz ptr el, insa maine ma duc la posta sa-l iau si va zic ce si cum. Am in el un fond de ten, un rimel si un ruj.

Cris-gabi doar atat a platit la posta? Fara taxe vamale, sau altceva? A avut factura in colet?

votati mica dansatoare

Da, Mada, doar atat a platit. Eu l-am trimis cadou si in pachet a avut o foaie cu produsul dar fara pret.
Parfumul arata bine, inca nu l-a incercat sa vad daca tine. Si nu are trecut termenul de garantie..........Sa vedem cum este, pare original.

Pupici

Mergi la inceput

Acum am fost si eu si am luat coletul...nu mi l-a desfacut deloc la posta, avea pe el un abtipild cu "gift"..si am platit doar 20.000 lei taxe postale

Am vazut ca vb de termen de valabilitate...pe rimel nu era trecut nici un termen, pe fondul de ten da. Pe glosul primit cadou la fel, nu era trecut nimic.

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

cris ce parfum ai luat?
Eu astept saptamana viitoare un Azzura Orange Tonic.

Tu in ce zona stai?

Mergi la inceput