www.strawberrynet.com
Raspunsuri - Pagina 6
cris-gabi spune:
Si eu, am facut o comanda ieri si nu mi-a cerut sa confirm nimic. Am primit mail de confirmare a comenzii ieri si azi mi-au trimis numarul de traking ca sa pot verifica unde este comanda. Sper sa ajunga repede.In mail scrie ca ajunge in 10 - 14 zile lucratoare. Acum ma pun pe asteptat, sper sa ajunga.
Pupici
nadyana spune:
sa ne spuneti si noua feteloir daca vine comanda.eu am o nelamurire:pe cardul meu scrie ca este valabil numai in romania, am card de student BRD.pot sa comand cu el?
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by nadyana
sa ne spuneti si noua feteloir daca vine comanda.eu am o nelamurire:pe cardul meu scrie ca este valabil numai in romania, am card de student BRD.pot sa comand cu el?
nu stiu, poti afla la BRD daca poti face plati externe cu el.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by nadyana
Daca asa scrie,ce explicatie mai vrei,e foarte clar!
nadyana spune:
Nu stiu, Lorenza, doar intrebam si eu fetele care se pricep mai bine ca mine.Doar atit
felicia74 spune:
Gata, lansat comanda. Deci astept 3 saptamani, nu? Of, prea mult...
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
madau spune:
Fetelor, pana la urma in cat timp au sosit comenzile voastre? M-am uitat pe statusul ala de la ei de pe site, comanda a plecat pe 12 mai...oare cand s-o astept???? O veni pana pe 4 iunie cand plec in concediu, sau cer cam mult?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
Viairo spune:
Mada verifica aici: http://www.posta-romana.ro/tt/index.jsp?limba=0&numar_trimitere= cu tracking nr. din email-ul de confirmare, daca coletul e intrat in Romania. La mine coletul trimis pe 4 aprilie, pe 10 era in Romania.
Si eu am facut o comanda si sper sa fie venita pana pe 5 iunie cand plec in concediu.
quote:
Originally posted by madau
Fetelor, pana la urma in cat timp au sosit comenzile voastre? M-am uitat pe statusul ala de la ei de pe site, comanda a plecat pe 12 mai...oare cand s-o astept???? O veni pana pe 4 iunie cand plec in concediu, sau cer cam mult?
madau spune:
Am verificat dar nu e. Incerc sa sun la Infopost, sa le dau un mail..cum e mai bine?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
Viairo spune:
ai comandat produse cosmetice sau parfumuri? parfumurile vin din state si perioada de livrare e mai mare (in jur de 14 zile). eu am primit produse cosmetice care au venit din hong kong. deci daca ai parfumuri cred ca trebuie sa mai astepti un pic.