www.strawberrynet.com
Raspunsuri - Pagina 24
StefaniaM spune:
Buna ziua! Mi-am facut si eu cont special pentru acest forum deocarece am o mica problema. Am facut o comanda de cosmetice pe strawberrynet.com pe data pe 14 ian, pe 17 am primit confirmarea de shipping insa pana astazi nu a ajuns. Am indrodus tracking code pe site-ul postei din Hong Kong si mi-a apart destination Sultanate of Omar.
Intrebarea mea este cat ati asteptat pana v-a venit coletul? Ar fi cazul sa ma ingrijorez?
Multumesc anticipat.
manumanu spune:
quote:
Originally posted by StefaniaM
Buna ziua! Mi-am facut si eu cont special pentru acest forum deocarece am o mica problema. Am facut o comanda de cosmetice pe strawberrynet.com pe data pe 14 ian, pe 17 am primit confirmarea de shipping insa pana astazi nu a ajuns. Am indrodus tracking code pe site-ul postei din Hong Kong si mi-a apart destination Sultanate of Omar.
Intrebarea mea este cat ati asteptat pana v-a venit coletul? Ar fi cazul sa ma ingrijorez?
Multumesc anticipat.
Stefania, nu te ingrijora... si eu am comandat in decembrie si exact asa scria la destinatie... probabil acolo e un punct de trimitere sau ceva. In orice caz, am primit coletul in perfecta stare dupa cca 3 saptamani... un pont: cu acelasi nr. poti verifica pe site-ul postei romane, la "Tracking" si poti vedea cand intra pachetul in tara, respectiv in oficiul postal de care tii... Rabdare... din 14 ianuarie inca e prea devreme...
Azi am comandat si eu ceva (a doua comanda) de la parfumuri, aveau oferte excelente de Valentine's day... reduceri mari (in sfarsit au redus si ceva ce imi placea mie...). o sa va tin la curent.
StefaniaM spune:
Multumesc mult pentru raspuns Manu :D! Abia astept sa incerc produsele pe care mi le-am comandat! O sa revin cu detalii:) O seara placuta!:D
StefaniaM spune:
Buna seara! Vroiam sa va spun ca am primit coletul si am fost sa il ridic azi. Sunt foarte foarte multumita de produsele pe care le-am primit (o crema Clinique, rimel YSL, anticearcan Dior, o crema de cuticule si un creion cadou Lancome). Singura problema este ca doamna de la vama mi-a cerut sa platesc TVA 19 % - am platit 43 ron la vama. Eu care speram sa nu platesc nimic:-< . Ce parere aveti? Din cate am citit pe forum nu i s-a mai intamplat nimanui. Eu sunt din Constanta. Merci:)
claujro spune:
Stiu ca nu are legatura decat cu vama.. dar o prietena a primit azi la OP 66 o comanda Victora Secrets si era tanti vamesa aia slabutza si brunetica si i-a luat 850.000 lei la o comanda de 85 euro.
Carrye spune:
Buna fetelor!
Stiu ca nu are legatura cu subiectul, dar mai stiu ca va intereseaza de taxe :)
Eu am comandat de la Victoria's Secret si eram tare curioasa ce taxe voi plati. Am sunat la Oficiul Postal nr.3 unde imi va veni comanda si am intrebat ce taxe voi plati. Mi s-a spus:
se aduna valoarea produselor plus taxele de drum la care se aplica o taxa de 12%. La aceasta se adauga tva 19%.
Intentionez sa imi comand si eu niste parfumuri dar acum imi dau seama ca nu am intrebat daca se aplica aceleasi taxe.
Eu am mai comandat la Victoria's Secret si am fost tot la OP 3 in Pantelimon si nu am platit decat 4 lei cand am ridicat coletul.
Ce se intampla? Suntem la loterie? Ba platim taxe ba nu platim taxe? Parca suntem in tara nimanui :(
gabi30 spune:
Buna fetelor.
Am si eu o nelamurire:fratele meu/din spania/ a facut o comanda pentru mine platind cu cardul lui/parfumuri si a trecut adresa mea ptr.livrare si mailul meu.Acum mi se cere codul acela de confirmare si billing address?Ce inseamna billing?adresa de livrare sau ......?
Daca nu dau replay la mesajul acela ce se intampla?Nu iau banii de pe card?si implicit nu trimit marfa?sau iau luat deja si asteapta confirmare? Sunt in ceata..............
Gabi
claujro spune:
iti cer adresa pe care a fost facut cardul. ei vad ca adresa cardului nu corespunde cu adresa de livrare si vor sa verifice sa nu fie o frauda (adica sa nu-ti fi furat cineva cardul si sa comande cu el). cand le trimiti ce vor, vor da drumul la comanda. pana atunci nici banii nu ti-i i-au luat nici comanda nu ti-au trimis-o.
asa am patit toate la prima comanda, apoi odata intrat in baza lor de date nu mai ai probleme.
asa as mai comanda si eu...dar mi-e frica de taxe.
gabi30 spune:
Multumesc pentru raspuns.Fratele meu nu e de acord sa trimita inca o data cele 3 numere deoarece le-a dat deja cand a lansat comanda.El face des cumparaturi online si nu i s-a mai intamplat.
Cand imi vine si mie cardul o sa ma risc cu banii mei.
Acum ce pot face?Sa le scriu ca anulez comanda?le dau si explicatii?sau o las asa?
Merci.
Gabi