www.strawberrynet.com
Raspunsuri - Pagina 25
claujro spune:
Trimite-le doar adresa la care a fost facut cardul si vezi ce-ti raspund. Comanda ta e in asteptare acum, pana nu le confirmi datele. Nici eu la inceput nu pricepeam ce vor si cred ca a durat o luna pana le-am confirmat datele corecte si apoi au dat drumul la comnda.Bani in plus nu au luat niciodata, au fost seriosi, doar au blocat suma de 2 ori dar apoi dupa ce si-au retras banii au deblocat-o. Daca nu le dai replay la mail...ramane asa..banii neluati si comanda netrimisa. Tu hotarasti.
danamiha spune:
Fetelor, as vrea sa comand ceva cosmeticale de pe strawberrynet si as vrea sa stiu daca la vama platesc si altceva in afara de TVA. Cele care ati comandat recent ati platit ceva in plus?
CameliaBianca spune:
Eu am primit acum vreo 3 saptamani cosmetice si n-am platit nimic in plus.
Doar ca ma enerveaza ca parfumurile le trimit separat si dupa 3 saptamani de cand am primit cosmeticele, parfumul inca nu l-am primit :(. Si e exclus sa intrebi la noi la posta de vreun pachet din afara, parca nu au nicio evidenta atat sunt de aeriene.
CameliaBianca spune:
Am citit acum ca au fost cazuri cand s-a platit tva. oare depinde de valoarea facturii? Eu am comandat pana acum de vreo 5 ori si n-am platit niciodata tva. Nu erau sume mari, nu-mi mai amintesc exact dar pana in 200RON(cat o fi fost in euro), asta e sigur. Mai bine spargeti comenzile, din moment ce transportul e gratis la non-parfumuri, ca sa fiti sigure ca nu asta e cauza.
Codul de verificare pe care il pot folosi pe site-ul postei este ala cu RX10XXXXCH? Exact formatul asta? Pentru ca mie imi spune ca nu exista codul. Inseamna ca nu a intrat inca in tara? :(
madau spune:
Eu am luat sapt asta o comanda cu niste cosmeticale, de vreo 240 ron si n-am platit nimic la posta...doar 2 ron taxa de magazinaj
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
danamiha spune:
Va multumesc mult pentru raspunsuri
Nu am comandat niciodata de pe acest site si nu stiam exact cum e, acum am prins curaj...
Zilele trecute am comandat pentru prima data, doua parfumuri de pe ebay. Acum astept pachetul.
claujro spune:
Mie imi e teama cu vama. Prietena mea a comandat niste haine (destul de multe, pt tot neamul) in SUA la Macy's si i le-a trimis o cunostinta prin posta. La OP 66 i-au cerut cateva milioane bune vama...dar s-a inteles pana la urma cu vamesa sa plateasca doar vama pe o rochie si niste incaltari, altfel....nu faceau hainele cat vama. Asta se intampla acum 1-2 saptamani. Nu stiu cum o fi la alte OP-uri, dar la OP-ul asta nu prea merge, din pacate. Si nici sa ma milogesc de ei nu am chef...chiar daca tare m-ar tenta niste cosmeticale de pe site...
alia_ro spune:
quote:
Originally posted by danamiha
Fetelor, as vrea sa comand ceva cosmeticale de pe strawberrynet si as vrea sa stiu daca la vama platesc si altceva in afara de TVA. Cele care ati comandat recent ati platit ceva in plus?
Dana, am comandat pe 25 martie un set parfum + body lotion Versace Crystal Noir, vreo 245 lei cu tot cu transport... a sosit cam dupa 2 saptamani. Am ridicat coletul de la OP 3 din Pantelimon, drept sa-ti zic am stat cu inima cat un purice ca am de plata TVA si taxe vamale, si surpriza... am platit doar 2 (doi) lei taxe postale... Deci se poate si fara alte taxe!
Acuma stau in dubiu daca parfumul e original sau nu... am acelasi parfum dar EDT la 30 ml, si pe capac este simbolul VERSACE, iar acesta - EDP, 90 ml - nu are pe capac nici un simbol... mirosul este identic, insa nu persista nici la EDT si nici la EDP...
Fetele care au VERSACE CRYSTAL NOIR (EAU DE PARFUM) - cum e cu simbolul Versace... este pe capac numai la EDT sau si la EDP???
Multumesc
Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut
X-ray spune:
eu am ajuns deja la a 7-a comanda la ei si nu am platit niciodata nimic la vama....
doar la prima comanda se cere inca odata datele de pe card,am patit-o si eu,asteptam comanda,nu am citit mailul de la ei cu rugamintea sa mai dau datele si adresa de pe card si nu stiam de ce nu mai ajung produsele.....
alia_ro eu am edt crystal noir si e simbolul pe capac si persista nu gluma
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
a re-inceput votarea,bulina e www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)
povestea noastra...