www.strawberrynet.com

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alicia_S spune:

Am facut si eu o comanda de cosmetice pe 7.12, au trimis pachetul pe 12 si inca nu mi-a venit avizul. Pe 24 am vazut ca intrase in tara. Nu mai merge track-ul pe site, dar am sunat la 9393 si am aflat ca pachetul meu se afla la Bucuresti 3, undeva prin Pantelimon. O sa ma duc luni daca am timp, pt ca programul e intre 7:30 si 14. A mai ridicat cineva coletul de acolo? Sunt probleme cu vama?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu am luat de acolo, n-am avut probleme cu vama pana acum...chiar te rog sa intri sa-mi spui si mie cum a fost

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alicia_S spune:

madau...am ridicat coletul azi si a fost totul ok, adica nu m-a intrebat nimic, am platit doar o taxa de 2 ron si asta a fost tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Apare si coletul meu ca intrat in tara pe 4 dar inca nu am primit aviz. Sunt tare curioasa cum va fi la ridicare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Neata
Am ridicat si eu in 27.12.2007 doua colete aferente unei comenzi (un ruj si un parfum) venite la diferenta de o zi.
Nenea "durul" de la OP 66 nu era pe-acolo, in schimb era o doamna draguta si amabila care mi-a cerut din start factura sa platesc TVA. si asa ca am platit 19% tva. fara alte taxe vamale, pt ca pt cosmetice (inclusiv parfumuri) se plateste doar TVA. plus doua taxe postale de cate 3 lei...
apropos...aceste taxe postale in functie de ce naiba sunt? ca pana acum plateam ba 1 leu, ba 2...acum 3...
Probabil trebuie sa gasesc oferte cu adevarat bune la parfumuri pe strawberrynet ca sa mai comand....desi cosmetice sigur o sa mai comand
Si totusi...de ce numai la op 66 se solicita factura??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

cin si mie mi-au zis la fel, ca la cosmetice se plateste tva-ul. Chiar nu se pricepe nimeni la descifrarea codului tarifar?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

pai si de unde ati avut factura???
eu deja m-am cam enervat. coletul meu apare in 4 ian intrat in tara, in 7 ianuarie apare in prelucrare la OP 66 si nici pana acum nu mi-a venit aviz. asa ca atat le trebuie sa ma puna sa platesc si tva sau nu stiu ce la parfum...de unde sa iau factura???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

N-am avut factura
Am scris la strawberrynet sa-i rog sa-mi trimta factura si mi-au spus ca acea comanda de pe site tine loc de factura si ca mi-o vor trimite intr-un mail separat...doua pers mi-au raspuns la fel, dar n-am primit acel mail. prin urmare, am intrat pe site, am simulat o alta comanda cu aceleasi produse si am listat.
Aissa, eu m-am cam dus fara aviz, si mi-au gasit coletele fara probleme. poti eventual sa iei si numarul de urmarire al trimiterii...

Mergi la inceput

Am fost azi si am ridicat coletul, mi-a zis ala de factura, mi-a aratat o cutie plina cu mailuri printate aduse de altii dar mi-a dat coletul fara sa platesc nimic, pentru "ultima data". Asa ca probabil in curand nu ne va mai merge asa.
Pana la urma ce taxe vor sa platim?

Mergi la inceput