www.strawberrynet.com
Raspunsuri - Pagina 23
Alicia_S spune:
Am facut si eu o comanda de cosmetice pe 7.12, au trimis pachetul pe 12 si inca nu mi-a venit avizul. Pe 24 am vazut ca intrase in tara. Nu mai merge track-ul pe site, dar am sunat la 9393 si am aflat ca pachetul meu se afla la Bucuresti 3, undeva prin Pantelimon. O sa ma duc luni daca am timp, pt ca programul e intre 7:30 si 14. A mai ridicat cineva coletul de acolo? Sunt probleme cu vama?
madau spune:
Eu am luat de acolo, n-am avut probleme cu vama pana acum...chiar te rog sa intri sa-mi spui si mie cum a fost
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Alicia_S spune:
madau...am ridicat coletul azi si a fost totul ok, adica nu m-a intrebat nimic, am platit doar o taxa de 2 ron si asta a fost tot.
madau spune:
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
aissa spune:
Apare si coletul meu ca intrat in tara pe 4 dar inca nu am primit aviz. Sunt tare curioasa cum va fi la ridicare.
cin spune:
Neata
Am ridicat si eu in 27.12.2007 doua colete aferente unei comenzi (un ruj si un parfum) venite la diferenta de o zi.
Nenea "durul" de la OP 66 nu era pe-acolo, in schimb era o doamna draguta si amabila care mi-a cerut din start factura sa platesc TVA. si asa ca am platit 19% tva. fara alte taxe vamale, pt ca pt cosmetice (inclusiv parfumuri) se plateste doar TVA. plus doua taxe postale de cate 3 lei...
apropos...aceste taxe postale in functie de ce naiba sunt? ca pana acum plateam ba 1 leu, ba 2...acum 3...
Probabil trebuie sa gasesc oferte cu adevarat bune la parfumuri pe strawberrynet ca sa mai comand....desi cosmetice sigur o sa mai comand
Si totusi...de ce numai la op 66 se solicita factura??
felicia74 spune:
cin si mie mi-au zis la fel, ca la cosmetice se plateste tva-ul. Chiar nu se pricepe nimeni la descifrarea codului tarifar?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
aissa spune:
pai si de unde ati avut factura???
eu deja m-am cam enervat. coletul meu apare in 4 ian intrat in tara, in 7 ianuarie apare in prelucrare la OP 66 si nici pana acum nu mi-a venit aviz. asa ca atat le trebuie sa ma puna sa platesc si tva sau nu stiu ce la parfum...de unde sa iau factura???
cin spune:
N-am avut factura
Am scris la strawberrynet sa-i rog sa-mi trimta factura si mi-au spus ca acea comanda de pe site tine loc de factura si ca mi-o vor trimite intr-un mail separat...doua pers mi-au raspuns la fel, dar n-am primit acel mail. prin urmare, am intrat pe site, am simulat o alta comanda cu aceleasi produse si am listat.
Aissa, eu m-am cam dus fara aviz, si mi-au gasit coletele fara probleme. poti eventual sa iei si numarul de urmarire al trimiterii...
aissa spune:
Am fost azi si am ridicat coletul, mi-a zis ala de factura, mi-a aratat o cutie plina cu mailuri printate aduse de altii dar mi-a dat coletul fara sa platesc nimic, pentru "ultima data". Asa ca probabil in curand nu ne va mai merge asa.
Pana la urma ce taxe vor sa platim?