www.strawberrynet.com

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Si eu ma duc maine la OP 66 dupa un colet strawbery, astept cadourile de Craciun, daca nu vin maine...sunt in aer. Chiar e proasta vestea cu taxele. Trebuie sa aflam cumva...

Eu am pus intrebarea pe site-ul postei si mi-au raspuns , sa intreb direct la vama pentru ca voi primi toate explicatiile. Am sa intreb maine si revin. Eu am si cosmetice si parfumuri de venit...of,of...daca e cu vama, nu mai e nici o afacere...

Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu nu inteleg ceva, asta e regula noua sau cum? Pana acum nu s-a aplicat? Claudia, astept cu nerabdare sa ne spui ce explicatii au dat

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Cin printeaza factura de pe mail, poate merge asa. Bafta!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

fetelor, sunt deazamagita. O prietena si-a luat (de fapt i-am luat) o apa de parfum Bulgari si nu tine! Si eu aveam impresia asta, dar am crezut ca e din cauza ca am luat ape de toaleta. E ceva necurat cand e vorba de parfumuri, ca de cosmetice am fost multumita, mai cumparasem inainte aceleasi marci si cele de pe straw nu sunt teapa.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Am fost azi la op 66 si am dat peste nenea vamesul, care mi-a spus ca azi e "oferta" si-mi da coletul fara vama, dar data viitoare sa vin cu factura. Era nebunie acolo, nu am stat la discutii, am fost fericita ca am prins " oferta". Au venit cosmeticele, astept acum parfumurile...

Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Clau ai primit parfumurile pana la urma?
Coletul meu e comandat in 12 dec. In 23 dec figureaza ca a plecat din Elvetia spre Ro dar nici acum nu a ajuns la mine. Probabil nu s-a dezmeticit inca posta Ro ca am primit abia ieri si coletele de la redoute din 12 si 15 dec. Pe site nu pot verifica pt ca de 1 sapt daca nu si mai bine la track and trace spune ceva cu bad proxy gateway nu stiu ce...deci nu stiu daca a intrat in tara. Si speram ca daca tot nu a venit de craciun macar de sfantul ion sa primeasca si al meu sot parfumul dar nu mai are sanse vad.

Mergi la inceput

Da, au venit parfumurile in decembrie, intre Craciun si Revelion dar nu am putut sa le iau (pt ca a fost tata si nu i le-a dat) pt ca pe aviz scria 4 ianuarie. A fost din nou pe 3 si atunci le-a luat, sunt ok, sunt foarte multumita de parfumuri...nu pot sa zic acelasi lucru de cosmetice, in cazul meu a fost o teapa majora cu rujurile Lancome care put a plastelina. Totusi, am luat pt un cadou un rimel si un fard yves saint laurent si alea sunt ok dar e adevarat ca erau la pret intreg, nu la reduceri cum am luat eu rujurile alea imuptite.. Comanda a fost data pe 3.12 parca, ceva de genul asta...

Nu cred ca mai am curaj sa comand din cauza vamii.

Edit: toate parfumurile care le-am luat la juma de pret, cu oferta de Craciun, acum s-au dublat...

Paris

Mergi la inceput

si ti-au mai facut figura cu vama???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

quote:
Originally posted by aissa

si ti-au mai facut figura cu vama???

Aissa, sa stii ca poti verifica si la posta romana unde este pachetul... pe site-ul postei romane au o intrare in meniu "tracking", unde daca introduci codul acela pe care ti l-au dat de la strawberry, poti vedea daca a intrat in tara. Eu asa am facut in decembrie si m-am dus la posta chiar daca nu primisem aviz... si pachetul era acolo de cateva zile. Mi-au zis ca au foarte multe pachete si nu apucasera sa le prelucreze, vezi-Doamne. Si era chiar inainte de Craciun. Daca stateam eu dupa ei, nu aveam nici azi produsele.

Am fost foarte multumita de produse, dar nu au fost parfumuri, ci cosmetice Clinique.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aissa

Pe site nu pot verifica pt ca de 1 sapt daca nu si mai bine la track and trace spune ceva cu bad proxy gateway nu stiu ce...deci nu stiu daca a intrat in tara.

Stiu ca pot verifica pe site dar nu le merge pe moment, nu stiu de ce. Probabil a ajuns dar nu ma apuc sa bat drumul pana in Ghencea fara aviz.

Mergi la inceput