FIV 83

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Sheri poate maine in pauza de la pranz ne vedem...sunt solo... livrez berbantul la noapte la airport si-l mai iau maine noapte! si iti dau si cartea. eee?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Lachi , ti-am trimis pm-u

Sheritra

Sa o ajutam pe Barbye!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

Mai fetelor ce bine va distrati!Voi ori faceti fiv ori nu stiu ce sa mai inteleg!Oare tratamentul ala da si reactii de genul asta?Ca mie ziceai ca mi s-au inecat toate corabiile de la prima injectie si m-a tinut pana la ultima!Oricum ma bucur tare ca aveti puterea sa fiti vesele si chiar va tin pumnii la toate!Sa dea Domnul sa o tineti intr-o veselie de la tinerete...pana la batranete!
va pup si va astept cu vesti buneeeeeee!
PS.Lachi vin de la Pitesti,s-ar putea sa vin cu cineva care a mai fost acolo,dar s-ar putea sa nu,si atunci am nevoie de informatii.Mi-am luat ca reper manastirea Casin ,daca mai sunt si alte informatii cu atat mai bine.
Liana 30 am trmis un mandat postal pe numele tau!
Chiar nu mai stie nimeni nimic de Oana-Dana?

Mergi la inceput

Adelia daca ti-ai luat ca reper Manastirea Casin, intre Manastirea Casin si 1 mai e o strada care se numeste Constantinescu. Traversezi liniile de tramvai de la manastirea casin si o iei inainte la semafor pe strada constantinescu care are rond de iarba pe mijloc. Faci prima la dreapta pe Aviator Nicolae Drossu - strada tot cu rond de iarba pe mijloc...si faci a doua la stanga. Esti pe Mircea Zorileanu si mai ai cativa zeci de metri pana la nr. 44 unde te opresti, parchezi, tragi frana de mana si o portie de aer in piept si intri la cabinet.

Cand mergi? eu merg miercuri pe 20 la 17,20.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Adelia asa am fost si eu la FIV-ul de anul trecut (eram cam stresata, e drept ca si cei cu care urma sa fac FIV-ul au contribuit la starea mea). Acum parca nici nu realizez ca urmeaza sa fac iarasi FIV. Ma mai apuca stresul cate o data, dar imi trece. E drept ca inca nu am inceput tratamentul (sunt doar in etapa de AC).

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Sheri m-am amuzat copios. Esti tare!Si eu anul trecut am facut dipherelinul la 7 si menogonul la 20, totul e sa respecti ora. Faci doar 3 menogon, nu 4?
Mi-a trimis Cami un mesaj pe la ora 14 in care zicea cam asa " Am avut un sept mare si f gros, l-am inlaturat chirurgical. Acum sunt OK si astept sa plec acasa".
Antosit succes ! Nu cred ca ai voie sa iei alte medicamente in afara de cele prescrise. Oricum intreaba dr.Pe mine nu m-a durut capul , dar pofta de mancare am avut , de aia m-am facut cat "casa poporului".
crinuta fiecare face dupa prescriptia dr sau.Ai inceput deja tratamentul?
Lachi
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Cristinici eu doar iau AC inca. In 29 incep injectiile. Apoi in 3 plec la eco si raman in zona pana termin. Asa ca va fi greu, nu am sa mai am cum sa citesc pe forum. Tu cand incepi? Multumim ca ne-ai dat informatii despre Cami. Ma bucur ca acum e bine si ii doresc succes in continuare.

poze

Mergi la inceput

Asa este. si eu am vorbit cu Cami. M-a sunat si mi-a spus acelasi lucru. uter septat bine de tot. dar o sa va spuna ea mai multe. pup fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna fetelor,
Cristinici mi-ai luat-o inainte.
Vin cu completarea ca deja sunt acasa si ma simt foarte bine! Totul a decurs foarte bine, la inceput nu am facut anestezie ( a fost dureros, dar suportabil ), dupa care s-a continuat cu anestezie totala de scurta durata ( ~ 10 minute ) si inlaturarea septului - care a fost lung si foarte gros, practic erau doua cavitati uterine complet separate.
Vreau sa va spun ca daca am avut vreodata indoieli in ceea ce priveste Giulestiul, acum nu mai am nici una ... singurul regret e ca nu m-am dus mai devreme la ei si am pierdut cei mai fertili ani si o gramada de bani cu celebra dr. Denisa Protopopescu - care, culmea, in anul 2000 ma suspecta de uter bicorn sau septat, ca dupa prima laparoscopie si histeroscopie ( ambele facute in anul 2000 ) sa-mi spuna ca am un uter normal!
Medicul din Canada s-a sesizat si mi-a spus ca uterul meu arata ciudat, dar eu l-am convins ca e absolut normal si sa-mi faca FIV ... eram asa de convinsa ca DP e o profesionista si nu mi-ar face una ca asta!
Acum faptul e consumat, am scris numai ca sa se stie, sa nu mai pateasca si altcineva ca mine din prea multa incredere!

P.S. Intru un pic mai tarziu sa continui cu raspunsurile.

Cami
Barbye are nevoie de ajutorul nostru:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Cristinici pofta de mancare eu am mai tot timpul si sunt o pofticioasa de felul meu...oi vedea eu cum o scot la capat, numai capul sa nu ma doara ca imi vine sa plang de pe acum!
Vroiam sa va mai intreb ceva:pe toata perioada de inhibare mai vine CM-ul sau nu?....am uitat asa intreb dr.-ul, clar data viitoare ma duc cu listuta!

Anto

Mergi la inceput