FIV 83
Raspunsuri - Pagina 23
![](images/user_woman.png)
Avalon spune:
Lachi, eu incep menogonul miercuri si de aia intrebam la ce ora sa-l fac, deci daca fac diphereline seara, menogonul il fac dimineata,nu? mercic pt info cu solventul, io aveam de gand sa pun doar o fiola.
Moni, inseamna ca am fost inspirata ca am inceput diphe seara,nu? Bafta la control, totul sa fie in ordine! Si cine stie, poate iei o hotarare pt toamna asta, ce zici?
"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Sheritra spune:
Mey lachi, nu ne mai invidia, ca noi..vai de nostru!
Is ciuruita toata ca o tabla de poligon.
Stau si ma gandesc: daca fac meno asa tarziu, cand imi mai fac eu numarul si talentele de femeie nevropata din cauza hormonilor? Caci pana ma scol, metabolismul meu perfect le va asimila, si voi f blanda si giugiuca apoi.
Iar eu am speriat toata casa sa nu-mi stea in cale ca vai si amar de capul lor.
O sa creada ca sunt laudaroasa! Vroiam si eu niste fite, o sa citesc cu invidie la alte fete, si-mi va lasa la ele.
Sheritra
Sa o ajutam pe Barbye!!!
Avalon spune:
Sheri, eu ma descarc de nervi si hormoni in exces in trafic ma injur cu taximetristii, acasa sunt giugiuc! Ca sa nu-i tulbur pe gigei... sunt sotia ideala, fara toane!
"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kariris/Kariris.jpg)
Kariris spune:
sheri iubita pai fitzele de femeie cu "hormonii" trebuia sa le faci pana acum, meyyy! Ce naiba nu intrebi si tu???? diphe te umple de nervi... meno te calmeaza si iti da o stare de bine si de somn... ce sa mai faci scene acum? Daca faci cantitate mai mare iti da si o hipersensibilitate emotionala, in sensul ca plangi usor din orice de zici ca vizionezi non stop "Lantul amintirilor"...
Acum serios: de azi nu mai iei macavit si nimic altceva decat injectiile! S-a'nteles?????
saftoiu_gina spune:
Buna
Vroiam sa va spun ca eu am facut menogonul seara la 9 si dipherelinul la 7 dimineata .FIV la Giulesti cu Dl. prof. M. am stabilit programul de injectii impreuna .
Avalon e bine sa le faci la ora care ai stabilito cu dr.eu cred ca e mai bine sa faci menog. seara
Succes la injectii pentru toate fetele .
Andicu succes la dr. marti ,sa vii cu vesti bune .
GINA 27 +
Sheritra spune:
Avalon, deci am o sustinatoare, mercic Gina, 1 la 1 deci pt menogon!
Nu ca ma supar Lachiuta, dar ca femeie care sunt fara fite si neputincioasa ce ma cred...
Omul, bunioară, de par egzamplu, dintr-un nu-știu-ce ori ceva, cum e nevricos, de curiozitate, intră la o idee; a intrat la o idee? fandacsia e gata; ei! și după aia, din fandacsie cade în ipohondrie.
Nici de-un fandacsi micut n-am avut parte vaz'ca!
Nici ca Avalon macar la sofat, ca sofereste al meu, sa nu se enerveze printesa.
Si uite-asa stau eu calma, dar las' ca-mi trag parleala, imi pun Pisica alba, Pisica neagra, sau Stan si Bran, si-o sa plang, da' ce-o sa plang, cred c-o sa plang si pe la voi putin, asa, de fite, sa nu par mai deocheata.
Sheritra
Sa o ajutam pe Barbye!!!
antosit spune:
Fetelor sunteti de coma!Sheri mare talent ai la scris
Avalon multumesc pt. primire si tie multa bafta,imi pare insa rau sa aud de acele dureri de cap eu ma lupt cu ele cam tot timpul si sper ca tratamentul asta sa nu le amplifice!Voi luati ceva calmante pt. durerile de cap ca eu in general fara nurofen simt ca ma urc pe pereti?!
Lachi bun sfatul cu mai putin solvent,am sa tin seama
Doamne-ajuta pt. toata lumea!
Anto
crinuta71 spune:
Fetelor, mie mi-a spus dr. sa-mi fac toate injectiile dimineata (Suprefact, Merional si Gonal F). Si anul trecut tot asa le-am facut (atunci am facut dipherelin si gonal F).
Avalon si eu m-am gandit la un moment dat sa le spun sa nu-mi faca anestezie generala. Dar apoi mi-am dat seama ca poate prea m-as stresa in timpul punctiei (indiferent cat de ametita asa fi), asa ca nu mai spun nimic. pentru toate
poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kariris/Kariris.jpg)
Kariris spune:
eu sunt fun anestezie generala! Si oricum pana ma adoarme plang si fac ca toti dracii de frica...asa ca nu cred ca ar fi o alternativa buna cea locala pentru mine. Nu rezista pisicul la un asa eveniment!
Sheritra spune:
Si eu vreau la furtisagul oualelor!
Si sa-mi puna ceva in anestezie ca sa visez ceva fain de tot, care sa ma relaxeze complet.
Si apoi sa ma ia barbatelul in brate din spital ca pe Frumoasa din padurea adormita...si sa ma scol peste vreo noua luni...
Sheritra
Sa o ajutam pe Barbye!!!