FIV 83

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Sheri, eu luam puregonul dimineata la ora 9 fix si dephereline seara la ora 10 fix. Mie asa mi s-a spus sa le iau: inhibarea seara si stimularea dimineata. Mult succes!

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Sheri, ma omori cu zile!!!!! Rad de ma doare burta, ma tavalesc pe jos de ras!!!! Nu se mai poate asa mamica! Tu esti un HUDGE izvor nesecat de umor!
fii atenta: acu' ca ai inceput cu menogonul diphe il faci ca sa previi o ovulatie precoce nu ca sa te inhibe! Da' tu le-ai spus astora ca ovulezi non-stop???? "Avicola" o sa te poreclesc

menogonul sa nu-l dizolvi 1:1, ci folosesti doar 2 solvente si 3 d-alea de pulbere. Eu am facut si 6 pulbere in 2 solvente. N-are rost sa-l lungesti asa...ca nu-i cocteil!
Intramuscular obligatoriu in fesa! Cine ti le face? daca mai decalezi un pic ora si le incepi si tu la o ora mai normala cum ar fi 19 ti le fac eu pe toate inclusiv pregnylul!

Mergi la inceput

Adelia tu vii din Pitesti sau Ploiesti, ca nu mai stiu? sa-ti explic cum ajungi la Marinescu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Moni, poate la mine a aflat ca sunt mai somnoroasa dimineata si lenesa nevoie mare (numai in timpul saptamanii because munca), si plina de energie si functionare dupa (adica seara) !

Sheritra

Sa o ajutam pe Barbye!!!

Mergi la inceput

Lachi, sar'mana, ce m-as face eu fara tine? As ramane intepata prost, adica lung! Si cu coktailul nu-i bai, cica sa evit alcoolul in perioada asta, dar injectabil (stim noi unde )nu spune nimeni ca nu.
Al meu o sa-mi faca si intrafesier, banuiesc ca acum o sa vina cu doua tavi la pat, una cu divaisurile mele si alta cu paharul de whischi si trabucul in scrumiera pt coraj.
Poate lesina si ma lasa in gol! Si nemenogata!
Si-atunci Lachi draga, vin la tine la poarta, poate pui cutu pe mine sa ma capseze.

Sheritra

Sa o ajutam pe Barbye!!!

Mergi la inceput

Sper ca a mai facut injectii al tau, ca nu e cazul sa invete acum pe tine.... ai nevoie de poponeata sanatoasa pentru injectii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Sheri, eu prefer sa vad ce se intampla la punctie, si apoi mai am un fix in legatura cu sangerarea... spunea o fata ca s-a trezit intr-o balta de sange... eu nu cred ca e normal asa ceva, de aia vreau sa fiu constienta.

Antosit, pt ca intrebai de diphereline, mie imi da niste dureri de cap crancene... dar nu de la inceput, acum in ultimele zile am simtit efectul asta. Ce ziceti voi, cele care ati mai facut? E normal asa? Iti doresc bun venit printre noi, cele care am inceput tratamentul, sa fie cu noroc!

Aaaa, si in legatura cu ora injectiei cu menogon: se poate face la aceeasi ora cu diphereline? Dr. mi-a zis ca da, dar voiam sa va intreb si pe voi...

Cristinici, bafta si tie!

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Eu imi fac si menogonul singura

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput

Avalon, esti tare! Se poate sa-ti faci singura si meno? Eu pregnylul mi-l faceam, dar meno m-am gandit ca este multa compozitie si pana intra toata sa nu-mi incordez muschii.
Si eu am dureri de cap, dar pana s-o spui tu am crezut a din lipsa de calciu, stat in curent, nervi etc.
Si eu am intrebat daca nu pot sa le fac pe toate la aceeasi ora, mie mi-au spus categoric nu, daca dimineata e una, cealalta dupa-amiaza.

Sheritra

Sa o ajutam pe Barbye!!!

Mergi la inceput

Avalon la ce ora ti le faci?
Sheri nu e multa 'compozitie" daca pui doar 2 solvente.
avalon, e normal sa te doara capul de la diphe. Bey...dar ce repede ati ajuns la menogon.... eu o sa raman singura la fiv...voi o sa fiti deja bortzoase....

Mergi la inceput