FIV 83

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cocutza_mic spune:

Kitta eu una nu o cunosc personal pe dr Bucur dar pot sa itzi spun ca in ziua cand am facut punctzia si ET am fost colega de salon cu o fata care era pacienta ei.La ei (ca si cuplu, cauza infertilitatzii nu era cunoscuta iar tipa avea 29 de ani).Ei i-au fost transferatzi 3 embrioni din care s-au prins 2.Era foarte multzumita de Dr.Acum o luna cand am vb cu ea totul decurgea normal la ea si la gemenii ei.Ca embriolog stiu ca a avut-o tot pe Monica Dascalescu dar asta nu e neaparat o regula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Mirela multumesc mult!
Andicu sa vii cu vesti bune de la doctor!
Kitta felicitari prietenei tale si multumim ca ne-ai impartasit si noua reusita ei!
Ioanatugs ma bucur ca v-ati simtit bine la intalnire! Sper sa se intample minunea si la tine cat mai repede si sa nu mai ajungi la FIV!
Avalon, Sheritra, Antosit, Zouzounaki va tin pumnii si va astept cu vesti bune, sa deschideti sezonul de in toamna asta!
Saftoiu_Gina sarcina usoara in continuare!
Cocutza sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si norocoasa in viata!
Cristinici daca totul e ok cu histroscopia de maine incep tratamentul pe 30 sept, cred ca vom face FIV aproximativ in aceeasi perioada. Poate ne vedem!
Gabiu Felicitari! Sarcina usoara si bb sanatos!
Adelia Ma bucur ca ai reusit sa mergi mai departe si sa nu renunti la visul tau!
Crinuta de data asta te astept numai cu vesti bune!
Moniland tu ce mai faci, mai incerci?

Cami
Barbye are nevoie de ajutorul nostru:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

ZisaCami multumesc frumos de urari!! Observ ca si tu esti in linie dreapta pentru FIV, asa ca-ti doresc mult noroc si sa ne aduci vesti bune maine!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

dragele mele multumesc mult pentru incurajari ,ca sinteti alaturi de mine...nu va enumar, ca nu cumva sa uit pe vreuna...sinteti fantastice si meritati de la viata tot ce e mai bunva am pe toate in gindurile mele...eu azi am fost foarte bucuroasa...au venit cei dragi in vizita,fratele meu cu sotia si nepotica....si parca de azi,dupa durerile acelea mari ca de CM,acum m-am linistit,nu ma mai doare deloc burta,doar cind ma duc la baie am asa dureri vagi ca de ciclu,dar nesemnificative...de stat ,stau mai tot timpul in pat,azi numai ce am mai stat in picioare,dar cum am obosit m-am pus in pat...si senzatia asta de oboseala o simt ca si cum mi s-ar ingreuna burta...alte caracteristici...sanii mai proeminenti,usor sensibili...si in afara de durerile ce le-am avut,ma simt bine....is mare figura,ca atunci cind ma durea burta,ma ingrijoram de ce ma doare,,,acuma daca nu ma doare,iara ma ingrijorez cumva daca e bine....uf..si mai am o tentatie,,,doua teste de sarcina "barza"aduse de cumnata mea....mare e ispita....dar o sa stau cuminte pina vineri,cind mi-a zis medicul sa fac testul...azi am o saptamina de la ET...cred ca daca era sa se prinda se prindea pina acum...incerc sa nu ma mai gindesc...cu Dumnezeu inainte,dupa voia Lui...asa si voua fetelor,sa mergeti cu Dumnezeu inainte,si daca e sa fie,va fi,ceea ce eu v-o doresc din tot sufletul,asa cum imi doresc si mie...succes,curaj si rabdare fetelor care sinteti in plin tratament,celor ce se pregatesc de tratament....si Doamne Ajuta si tuturor celor ce sint in asteptari...pupicele la fiecare dintre voi

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Ioanatugs si pentru tine!

Intr-adevar, intalnirea a fost super! Eu plec cateva zile din Bucuresti si n-am sa am net. pana atunci, succes tuturor FIV-oaselor!

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Antosit, tin pumnii. Sa fie intr-un ceas bun.

Zouzou, la mine primul gand ca nu am resuit a fost in ziua in care in mod normal trebuia sa-mi vina CM, cand mi-au disparut toate "simptomele" de gen sani umflati si durerosi...

Cami, succes maine la histero.
Eu ma las pe mana dr. Saptamana trecuta nu mi-a raspuns la telefon. Incerc si saptamana asta pentru ca m-as duce sa ma vada . Ar fi primul control de la FIV. Inca nu sunt hotarata. As face si nu as face. Mai vad.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna dimineata! Cami, Moni
Azi am facut a doua injectie si la fel ca si ieri nu simt nimic...doar o usoara greata!
Zouzou mai ai un pic de asteptat eu iti tin pumnii sa fie bine!
Sheri nu mai zici nimic? Cum a fost pestele, asteptam poze si povesti!
Denisa sper ca ai scapat si ca esti bine, mai da si tu de veste!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca_dim spune:

Kitta, eu sunt pacienta dr Bucur de la inceputul anului. Am facut un Fiv in mai, fara succes, iar acum ma pregatesc pentru al doilea. Sunt foarte multumita de dansa, comunica foarte bine cu mine, explica absolut tot, cu amanunte,pana se convinge ca totul este bine inteles. Am mare incredere in ceea ce face. Lucreaza atat cu dr Cocei cat si cu Dascalescu. In ceea ce priveste embriologul, eu am inceput discutia la primul Fiv cu dr Cocei, insa deoarece in ziua punctie a fost mare aglomeratie, erau foarte multe paciente ale profesorului Marinescu, s-a ocupat de mine Dascalescu. Se pare ca si dansa este un embriolog foarte bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Am venit si eu in lumea net-ului, dupa un wk binemeritat pe la neamuri si alte daraveruri. Mi-am facut toate obligatiile, deoarece n-o sa-mi mai misc funduletul din zona habitatului meu, si cum n-am spus la familie ce fac…sa nu mint cand refuz.
Mey fetelor, problem cu stresul, ganduri, caderea parului, nu stiti ce sa mai gatiti, care mai sunt ultimele fite in materie de naturiste, barfa, fiv-uri, ia-uri, ultimele trenduri ale doctorilor, cele mai noi scoruri/reduceri de pret la spital/clinici/farmacii?
Nimic mai simplu, puneti de-o intalneala, si plictiseala, stresul si poluarea dispare! Casa va fi mai casa la intoarcere si sotul mai intelegator, nervii vor zbura cu totul.
Nu trebuie sa veniti cu lectii facute, speriate sau nelinistite: eu nu cunosc pe nimeni, ce sa fac si cum sa vorbesc? Este si mult mai simplu, poti vorbi vrute si nevrute, nu-s atatea guri sa te critice si nici mii de ochi sa-ti citeasca greselile gramaticale!
Cea mai buna si minunata cale este sa ne intalnim, cu mana pe inima va spun, supeer! Mananci bine, bei un ceai/apa/bere (dupa tratament neicusorule!) vorbesti la nesfarsit de subiecte poate tabu acasa sau cu prietenii, zbieri in gura mare in mijlocul terasei despre cat de mare are gigelul capul si cat de lunga coada, cat de consistent este albusul proaspat in dimineata ovulatiei, spermograme descrise in cel mai marunt detaliu, profesionist si cu explicatii “numai pt cunoscatori”!
Discuti pana ti se satura si tie, ti-ajunge pt cateva saptamani!
Apoi trec doctorii la disecat, praf ii faci pe toti. Deci, decat sa mergeti la consultatii obositoare si costisitoare, dati un strigat de intalneala, si aflati tot ce vreti sa stiti, pe vazute si suferite!
Am baut si eu dupa Amely (Bubulina1 am baut si pt tine).Nici n-a plecat bine fata ca m-am repezit ca uliul la pahar, he, dar Ioana a fost mai iute decat mine, dar i-am spus ca eu am nevoie prima asa ca mi l-a dat. Am baut de doua ori (pt gemeni) apoi si pt Bubulina, ma gandesc ca poate nu se receptioneaza mesajul bine si ma aleg si cu tripletii.
Ce sa mai zic de peste, a fost un deliciu, acasa ma mai lingeam inca pe degete!
De astazi incep menogonul, diphereline dimineata, seara trei de menogon. Asta n-o mai inteleg, dimineata ma inhib si seara ma dezhib, aaa adica foliculez la greu! Dar mari sunt misterele fiv-ului sa le poate pricepe mintea mea nestiutoare!
Dj_mama, daca ziceti voi, nu mai iau nici o maka, oricum am luat-o asa pt creier, sa fie el linistit!
Cristinici, nu-i mare scofala de injectii, la inceput ti-e mila de tine cand te intepi, poate-l pui pe sotior s-o faca!
E mai confortabil sa le faci acasa, sunt multe si te ajunge oboaseala sa te plimbi zilnic pe la spital.
Dimineata ce poate fi mai romantic decat sa te scoale sotiorul cu tava la pat (aburinda chiar) plina de demachiante imbibate in alcool (spirtul este in loc de cafeluta) ace, seringi, o foarfeca mare (nu stiu de ce mi-o tot adduce, poate o sa-i cada pe picior) o scrumiera ((?)ca nu pun nimic in ea, macar e fara fara chistoace) urgo, si fiolele.
Fac cokteilul, ma intep, ma vaicaresc de mila cateva minute, tip un pic, zic au-au-au,apoi zac pe o parte timp in care primesc un masaj moka pe spate (avataj eu), si plina de aburi de alcool te imbraci pt o zi minunata de munca.
Avalon, esti curajoasa cu anestezia locala, eu nu cred c-o voi face, nu neaparat de durere, dar sa nu ma incordez si sa sparg oualele!
Cocuta, sa-ti triasca fetita, poate ne miluieste si pe noi Domnul si doctoral cu o minune!
Kitta, Andrada.p face fiv-ul cu Bucur, intreab-o pe ea. (ps.e o fata tare dulce)
Antosit, bafta multa, bine ai intrat in lumea minunata a fiv-ului, stai linistita, diphe nu-s dureroase, doar ca iti va fi o foame de lup dupa vreo doua zile, blindeaza-te cu batoane fibrobar sau altceva ce nu ingrasa sa ai suplimente intre mese, ceva ce-ti place.
Eu am batoane mereu si struguri, cate doua-trei kile pe zi. Ii tin pe birou si ciugul din ei. Daca e sa ma ingras macar s-o fac cu fructe.
Cami, cum a fost HSG-ul? Pe mine m-a costat in ianuarie 150.000 doctor, 50.000 anestezit, un saru’mana la tanti Geta, iar pt concediu medical am ridicat mana cand s-a intrebat in salon cine are nevoie. Am vazut la clinici particulare ca are pretul 650.000 lei.
ZisaCami
Musete, Zouzou, Avalon, Antosit (si eu) bafta multa si sa ne fie cu success tot chinul ista!
ps: menogonul il iau dupa-amiaza, are ceva daca-l fac la 9 seara, adica cu doua ore inainte de culcare (ca atunci ajung csasa)?
Sfat pt cine nu stie: injectiile se fac la aceeasi ora neaparat pe toata durata tratamentului! Si nu uitati ca foamea este data de injectii, nu va lasati pacalite si beti un pahar de apa, o ciunga, orice si dispare nevoia.

Sheritra

Sa o ajutam pe Barbye!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

Mah fetelor, nu m-am putut abtine sa nu scriu. Sherita mama esti beton. Am ras cu lacrimi. Va pup si aveti grija de voi.
Miha

poze
http://community.webshots.com/user/mormelvio

Mergi la inceput