FIV 83

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Fetelor sa nu va suparati cele care nu v-am numit aici ,stiu ca sunteti multe si va doresc succes la toate .

GINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Cocutza sa iti traiasca fetita si din partea mea!
Zouzounika, cate zile de AMR mai ai ca eu is mai nerabdatoare ca tine....
Fetelor sa va incurajez si eu cu o poveste, ca cu cine ma intalnesc numai desprea asta vorbesc. Ieri am cunoscut o tipa de 39 ani cu 2 gemeni la activ de 5 ani in urma unui FIV ce-i drept facut in Israel caci tipa a trait acolo. Oricum pFIV-ul ia reusit din a doua cu ovule congelate. Cica la primul a fost f. stresata dupa 3 ani de tratamente si pe al doile la facut asa ca sa scape de grija ca mai avea ovulele congelate. Cica nici nu s-a protejat, dupa ET a fost si a lucrat 10 ore si a fost super ocupata. Nu a mai dat atentia respectica. Sfatul ei, zice: "Stiu ca o se te stresez cu asta dar trebuie efectiv sa nu te mai gandesti la asta si sa-ti dai termen ca trebuie sa iasa de data asta, etc.si sa fi foarte detasata. Zice: nici eu nu putea sa fiu la primul, dar dupa cum m-am comportat la al doilea mi-a demonstrat-o!" Concluzia: nu va mai stresati....(ca o sa va iau eu locul la stres:) dato stresul la altcineva.
Si continuarea..........Mai are o fetita de 1,1 an facuta la schi, fara nici un FIV, inseminare, etc. caci oricum se gandea ca nu va mai putea face altfel. DECI, SE POATE SA NU DISPERAM..
Va pup si sper sa va fi motivat intr-o astfel de zi frumoasa de toamna ca la Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Kitta ce ma bucur cand aud de reusite frumoase, felicitari amicei tale!!
Andrada P. i-mi pare rau ca nu mi-am luat la revedere de la tine, dar i-ti trimit un
Zouzounaki stau si eu cu sufletul la gura pentru tine!! I-ti tin pumnii stransi!!
Fetelor eu nu prea am idee de nimic legat de FIV, dar incerc si eu sa ma initiez din timp, pentru ca la anul intentionez sa fac si eu unul!
Vad ca Sheritra, Aniast72 si Andrada P., Danyalo si graviduta noastra Amely, inca nu au dat nici un semn de viata dupa intalnirea noastra!! Asa ca va spun eu ca am avut parte de o super intalnire, la care am ras, am glumit si problemele noastre parca disparusera!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

cocutza_mic sa fiti fericiti si sanatosi si voi si fetita. Sarcina usoara in continuare si nastere usoara

gabi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

As avea si eu (inca) o intrebare: cine are experienta sau este la Dr. Bucur? S-a mai scris despre dansa dar nu si in materie de FIV. Stie cineva de ceva reusite la dansa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Ginuta, multumesc de incurajare! sa dea DD sa " patesc" ca tine! sper ca esti bine si ma bucur tare mult ca ne mai scrii din cand in cand! te rog eu mult sa ne mai dai semne, ca eu una, mereu ma gandesc la tine!
KITTA, multumim de imbarbatare! asa ma chinui si eu de data asta, sa nu ma mai gandesc asa mult la ce am facut ( dupa ce fac ET-ul)! sa vad daca reusesc sa ma stresez mai putin...
Zouzoule, nu te uit! tin pumnii stransi tare ptr tine!
Oana_Dana, da-ne un semn! ne gandim la tine si speram ca sunteti bine, tu si punctuletzul!!!

Va pe toate si ne " auzim" pe marti, cand voi veni cu vesti de la dr!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

Cine imi spune si mie adresa clinicii Dr.Marinescu,va rog?Cu ceva detalii ca nu-s din Bucuresti!ceva puncte de reper mai importante,daca exista!
Mersic frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

De azi am inceput si eu tratamentul cu diphereline de 0.1mg cate 1/zi, Doamne-ajuta sa fie bine!Vroiam sa va intreb daca voi ati simtit ceva de la injectiile astea...ca eu una nu simt nimic, o fi de bine, o fi de rau?Injectiile mi le face sotul meu ca eu una nu am curaj sa ma intep singura si nici macar locul nu se vade!...sa fiu eu aia "nesimtita" sau este prea devreme sa inceapa sa isi faca efectul?

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Adelia, daca vorbesti de clinica din Zorileanu (str. Av. Zorileanu nr. 44), cel mai bun punct de reper este Manastirea Casin.
Iti spun mai multe maine (intreb la serviciu cum se ajunge). Si cred ca si Lachi poate sa-ti explica (lucreaza in zona aia parca).
Te pup, Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Cami, bafta maine la histero.
Si bafta tuturor fetelor care au inceput/ incep FIV-ul.

Mergi la inceput