FIV 83

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Cristinici, sa dea DD sa fie o mare reusita de data asta! inseamna ca mai ai putin, ca trece asa repede timpul...cred ca o sa te bucuri inaintea mea!
Cocutza, sa-ti traiasca fetita si sa fiti sanatoase amandoua! ma bucur ca sunteti bine si ai o sarcina frumoasa! sa ne mai dai vesti, ca eu una, tare ma bucur cand primimi semne de la si foste FIV-oase!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

ANDICU,MONILAND,COCUTA,KITTA,CRISTINICI si tuturor scumpelor fete,va multumesc pentru raspunsuri si incurajari...fetelor ,eu de ieri am niste dureri mari de ovare care seamana cu cele de ciclu...vaginul parca e mai umed,ceva umed, alb este acolo...de azi dimineata am dureri aproape continnu...am sunat si la medic si a zis ca este din cauza ovarelor care sint foarte marite...apoi mi-am luat si temperatura rectala si era de 37.5..dar cumnata mea mi-a zis ca intotdeauna temp.rectala este cu un grad sau doi mai mare decit cea luata in mod normal...este groaznica senzatia asta de durere ca de ciclu...mereu ma uit sa nu am singe....offf Dumnezeu sa ne Miluiasca pe toate fetele de aici care isi doresc bebelusi....fetelor,oare ce credeti despre durerile astea?aaa temperatura luata normal este ca si ieri de 36.89...

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Cocutza_mic

Buna seara la toata lumea!
Stiu ca nu am mai dat demult nici un semn de viatza, dar nu am mai avut nimic nou de spus.Asta nu inseamna ca nu am intrat in fiecare zi sa vad ce mai facetzi si care mai e starea de spirit.
In primul rand vreau sa va urez tuturor un sezon nou plin de reusite si sa va vad pe toate!
Eu am facut azi echo morfologica cu Dr.Iosup.Am o fetitza de 16 sap si 3 zile (o sa o cheme Yarina).Totul decurge foarte bine.Si ea si eu suntem sanatoase si voinice si va tzinem pumnii sa ne ajungetzi din urma!
Zouzou din cate stiu eu embrionii transferatzi la 72 de ore se prind in ziua 4 sau 5.Stai linistita, bea cat mai multe sucuri naturale de citrice si mananca fructe.Si macar pntru 3 luni renuntza la cafea (sau bea fara cofeina).Sa te ajute DD sa fie bine!

Va pupam pe toate!

Mirela 16+3

COCUTZA sa-ti traiasca frumusetea de fetita din burtica,...sa fiti amindoua binecuvintateeu nu stiu ce am...nu maninc numai iaurturi ,brinzeturi de citeva zile...sucuri naturale...cafea nu beau absolut deloc..de cind m-am lasat de fumat acum 2 ani,nu am mai baut nici cafea,decit in ffff rare cazuri....cocuta, te rog citeste ce am scris mai sus si spune-mi te rog mult,tu ai simtit ceva din simtomele care le simt eu?stiu ca fiecare organism rapunde in mod unic...dar...cine stie?numai bine...

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

zuzu, scurgerea albicioasa este de la utrogestan; este progesteron si este normal la cate inghiti;

durerea este de la hiperstimulare; eu zic ca poate fi si semn bun; rau era sa nu simti nika, dar nici atunci nu insemna neaparat ca nu s-a prins;
sa-ti ajute Dumnezeu

Mergi la inceput

DJ-MAMA,multumesc pentru raspuns...parca m-ai linistit,dar durerile nu s-au linistit...numai intinsa in pat parca ma lasa asa un pic...daca ma ridic sa merg la baie ma doare...ce senzatiiiiee...durerea seamna si cu o usoara usturime la ovare..apoi daca imi vine sa stranut,trebuie sa ma abtin ca simt o durere mare...of...sint in stare sa suport orice,numai sa stiu ca se prinde macar un bebelus...o sa Se miluiasca Dumnezeu si de noi...numai bine...

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Cocutza, ce ma bucur ca ai mai dat un semn de viata. Toamna asta va fi cu multe reusite. Se zice ca toamna se numara bobocii, nu-i asa?

Zouzou, tin pumnii sa se prinda. Mai ai o saptamana pana la test?

Kitta, stimularea dureaza intre 9-14 zile. Depinde cum raspunde organismul.

Cristinici, inseamna ca in luna octombrie te vei injecta puternic .

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Kitta eu fac acum tratamentul lungo-scurt cum zic dr. Dupa cele 10 zile cred ca inca 10, maxim 12, deci in total 20-22 zile. Vom vedea mai repede la Sherita care a trecut deja de primele 10 , cate zile va mai face.
Cocutza- mic sa-ti traiasca fetita , sa va bucurati de ea.Cum zicea si Andicu sunt o mare incurajare pt noi, mesajele voastre.
Sheri nu mai zici nimic? Cum stai cu injectiile, cand te duci la urmatorul echo?
la toata lumea cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

Cocutza sa-ti traiasca fetita si sa va bucurati de ea din plin!
Stii ca asa imi doream si eu ,in cazul in care aveam o fetita ,sa-i pun numele? IARINA!...Ca urmare ai o bulina alba din partea mea pentru asta!Sarcina usoara in continuare!
Fetelor va astept si pe voi cu vesti cat mai bune!
Nimic de la Oana_Dana!ce sa fie oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocutza_mic spune:

Buna dimineatza!
Zouzou eu zic sa incerci sa stai cat mai mult in pat mai ales daca spui ca asta te linisteste.Eu cand aveam intzepaturi luam No Spa ( ajungeam si la 5 pe zi). sau supozitoare Scopantil.Oricum din cate mi s-a spus si mie repaos-ul la pat reprezinta 70% din tratament.Scurgerile sunt normale de la Utrogestan, o sa le tot ai timp de cel putzin 4 luni, mie mi s-a acrit de ele.
Incearca sa te stresezi cat mai putzin, stiu ca e greu.Oricum ia ceva pentru dureri, sa nu stai cu ele asa.Astept sa ne dai vestea cea mare .
Va multzumim pentru raspunsuri si pentru urari.
Va pe toate si va tzinem pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Buna fetelor.
Am mai intrat si eu pe aici sa vad ce mai faceti cine a inceput stimularea si cum merge.

Andicu nu-ti face griji in legatura cu fsh-ul ,poate acum o sa fie mai bine ca randul trecut ,eu am facut doua fiv-uri cu fsh peste valoarea normala in special la primul am avut 14.7 si mi-a recoltat 7 ovocite .Iti doresc bafta in continuare si sunt cu pumnii stransi pentru toate fetele.

Avalon eu tot anestezie locala am avut la punctie si nu am simtit nimic ai un avantaj in plus ca vezi cum recolteaza ovocitele si e interesant.Mult succes in continuare .

Cristinici bafta si tie.

Sa dea DD sa va vad pe toate

GINA 26 +

Mergi la inceput