FIV 83

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Fetelor de duminica 17.09. intru si eu in hora!Sunt pe fuga acum dar promit ca de maine ma eliberez din treburi si intru mai des.Va pupic si multa bafta tuturor!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

DJ Mama, tu stii bine ca fericita nu pot fi decat asa ! Uite si tu ce postura si ce privire are iconul asta!

Despre anestezie: eu am intrebat la giulesti cand am intocmit dosarul, Sheri, daca este posibil sa fac anestezie locala, astfel incat sa pot vedea tot ce se intampla la aspirarea ovocitelor si mi s-a raspuns ca DA, este posibil asa ceva... Asa ca, eu tipul asta de anestezie il vreau, chiar daca va fi mai dureros.

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Avalon nu te speria de anestezia locala la punctie ... eu asa am facut in Canada si nu am simtit absolut nimic la ovarul stang, iar la ovarul drept, care era proaspat operat ( ~ 3 luni ) am simtit o durere suportabila, ca la ciclu.
Cristinici multumesc mult! Succes si tie!

Cami
Barbye are nevoie de ajutorul nostru:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

quote:
Originally posted by Avalon

Zouzou, uite ce am gasit despre hatching:

#65533;Assisted hatching#65533; #65533; Sustinerea membranei oului

O tehnica noua dezvoltata recent care consta in perforarea asistata a membranei oului.

In mod natural,oul,ajuns la nivelul uterului,iese din aceasta membrana si se implanteaza la nivelul mucoasei uterine.In unele cazuri aceasta implantare este defectuoasa.Tratamentul consta in dizolvarea partiala a membranei.Aceasta manevra se realizeaza cu ajutorul micromanipulatorului,sub control microscopic si este indicata in urmatoarele cazuri:

#65533; Dupa trei esecuri de fertilizare #65533;in vitro#65533;,in care s-au introdus embrioni in uter si nu s-a obtinut sarcina;

#65533; La femeile cu varsta relativ avansata;

#65533; La femeile la care se stie ca au foliculi ovarieni cu membrana groasa.

#65533;Assisted hatching#65533; se realizeaza cu cel putin 1-3 ore inainte de introducera embrionilor in cavitatea uterina.

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

multumesc frumos pentru raspuns...

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Zouzou, embrionul ar trebui sa se prinda la 6-7 de la punctie, dupa spusele dr. meu.
Simptome nu ai inca. Simptomele sunt date de hcg. Acesta apare cand exista o sarcina. Cand sarcina este mica si valoare hormonului este mic, prin urmare simptome apar mai incolo. Si oricum simptomele sunt in functie de fiecare organism. Tin pumnii mai departe.

Cristinici, tu in ce faza esti? ai inceput nu-i asa? Si eu asa am zis la inceput ca nu reusesc sa ma intep singura in burtica si totusi am reusit. Nici nu e asa de greu si am fost asa de mandra de mine

Avalon, mult succes mai departe!

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.
Rami, eu o sa fac FIV in octombrie, dar stai linistita ca o sa fiu prezenta in zona sa te sustin daca ajungi sa-l faci in noiembrie! poate o sa te tii de mana cu Lachi!
Cristinici, Doamne-ajuta! tu ce vesti mai ai?
Anto, bafta multa incepand de duminica!

Cat despre hatching, vedem acum ce influenta are, ca ZoRi si inca o fata de la Szeged,Irina, au facut si asta. Asteptam rezultatele, ca daca e de bine, vreau si io ! avand in vedere ca am o ratare la activ, poate merge si la mine!
Avalon, sa stii ca anestezia totala de la punctie e mai usoara decat la o operatie mai serioasa! eu am 3 anestezii generale la activ si mi-era un rau de muream in urmatoarele 24 ore, dar dupa aceea de la punctie n-am avut nimic , decat o usoara ameteala care a trecut dupa o ora, doua. Multa bafta in continuare!
Andrada, intra la "profil personal" si vezi ca in stanga paginii, mai sus, ai o intrebare :"permiti membrilor sa iti trimita mail?", setezi pe " da" si gata, poti sa primesti mailuri.
Zouzou, tin pumnii in continuare! mai ai putin si ne dai vestea cea mare!

toate FIV-oasele!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Avalon, Andicu are dreptate in legatura cu anestezia de la punctie. Si eu dupa ce m-am trezit de la laparoscopie mi-a fost rau si am vomitat putin. In schimb dupa anestezia de la punctie nu mi-a fost rau deloc. Eu am facut 2 anestezii generale la punctie. Prima anul trecut in decembrie inainte de stimulare cand mi-au aparut 3 chisturi si trebuiau punctionate. Atunci anestezistul m-a adormit un pic cam mult sau eram eu prea obosita pentru ca dr. s-a cam agitat ca nu m-am trezit. Anul acesta cand a fost punctia foliculara dr. a schimbat anestezistul si m-am trezit in timpul punctiei intreband daca m-ai au mult.
Dupa ambele anestezii nu mi-a fost rau deloc.
Sunt mult mai putin profunde decat cea de la laparo.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Eu pe 25.09 termin AC si cand vine CM ma apuc din ziua 2 de dipherelin 0.1, cate una pe zi , 10 zile , dupa care ma duc la echo.Fac acelasi protocol ca si Sheri.
Sper ca toamna asta sa fie bagata in reusite.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Cristiniciinseamna ca faci protocolul scurt? Dupa cele 10 zile cate va mai dura tratamentul? Nu m-a lamurit si pe mine nimeni inca.....Stiu ca poate diferi de la persoana la persoana, dar macar asa informativ.
Va pup.
Zouzounikate urmaresc. Eu daca o sa reusesc cred ca o sa o cheme pe fetita (caci mai avem si pretentii sa fie fata!) si Tsampika. Bine cred ca nu o sa ii spunem asa, dar in semn de multumire.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocutza_mic spune:

Buna seara la toata lumea!
Stiu ca nu am mai dat demult nici un semn de viatza, dar nu am mai avut nimic nou de spus.Asta nu inseamna ca nu am intrat in fiecare zi sa vad ce mai facetzi si care mai e starea de spirit.
In primul rand vreau sa va urez tuturor un sezon nou plin de reusite si sa va vad pe toate!
Eu am facut azi echo morfologica cu Dr.Iosup.Am o fetitza de 16 sap si 3 zile (o sa o cheme Yarina).Totul decurge foarte bine.Si ea si eu suntem sanatoase si voinice si va tzinem pumnii sa ne ajungetzi din urma!
Zouzou din cate stiu eu embrionii transferatzi la 72 de ore se prind in ziua 4 sau 5.Stai linistita, bea cat mai multe sucuri naturale de citrice si mananca fructe.Si macar pntru 3 luni renuntza la cafea (sau bea fara cofeina).Sa te ajute DD sa fie bine!

Va pupam pe toate!

Mirela 16+3

Mergi la inceput