FIV 83

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sa va tin pumnii..
zisaCami
lachii ai uitat ca vin si io din urma? nu te las singura
Sheritoooo esti betoana!!!asa cum mi te inchipuiam!!banuiesc ca ai mancat tot pestele..
crinuta,cristinici
antosit tin pumnii!!!
Avaloaneee si tie mama doar stii !!
eiii ce mai e pana pe 10 oct?putin..putin..si intru si io in focuri..atuunci sa vedeti intrebari..apropo lachi poate vin si io sa'mi faci si mie inj ca mie nu are cine

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Liana oct. pt. mine este o luna speciala cu multe aniversari,am sa ma rog la DD sa imi faca numai surprize placute si sa imi aduca numai vesti bune de la toate fetele fiv-oase!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claui spune:

bon soir! revin si imi cer scuze, poate "problemele" voastre sunt cu mult mai importante ca a mea. a trecut cineva recent prin FIV-araie la giulesti si are idee care sunt "cotizatiile"? cam cat trbuie dat la fiecare dintre doctori?? e si asta o problema!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

Lachi saru'mana de informatii,mi-am notat!Eu am programare joi la 17.30,n-as putea spune exact daca ma primeste dr. M sau dr. Cocei.O s avad atunci,dar inainte de toate maine trebuie sa sun pentru confirmare!
Cami sa dea DD sa fii pe drumul cel bun,ca destul ai ratacit si Te-au ratacit!iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Adelia, eu m-am dus la cabinetul de pe Mircea Zorileanu pe Bulevardul Ion Mihalache, venind dinspre Piata Victoriei, dupa ce treci de intersectia cu Turda (punct de reper pe dreapta un magazin La Fourmi) a 2-a strada la dreapta este Sandu Aldea, faci apoi prima la dreapta si aceea se intersecteaza cu Mircea Zorileanu.

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

Ce de dreapta am de facut,notez oricum tot ca nu se stie pe unde inseninez.La cat cunosc eu Bucurestiul....precis ajung la vreun mall in loc de doctor.Ca acolo ma trage ata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Antosit nu mai stiu exact tu ce fel de tratament faci si cum faci inhibarea 9au fost zile cand nu am reusit sa citesc forumul). Eu am luat dipherelin 0,1 mg pe zi, zilnic, incepanad cu ziua 21 a ciclului. Cam in a 7-8-9-a zi de la inceputul inhibarii, am avut sangerare cateva zile.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Crinuta si eu tot in ziua 21 am inceput tratamentul,deci ar trebui sa ma asteptla o invazie in zilele urmatoare....!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Anto, trebuie sa se elimine endometru vechi si sa apara unul nou care sa se dezvolte in urma stimularii si sa poata prinde embrionul.
zisaCami, Bravo! Ai scapat.
Liana, Bine ai revenit! Am pus poze special pentru tine
MRL, Puiramy, Cristina38 voi ce mai faceti? Mai incercati anul acesta?

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Liana atunci cand mergi tu la dr. (in 10 octombrie), voi fi si eu in zona probabil. Daca vrei, am sa-ti arat cum sa faci cu injectiile.
Antosit iti doresc succes.
pentru toate

poze

Mergi la inceput