FIV 83

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claui spune:

Buna dimineata! Dragele mele, am o intrebare pt voi si va rog daca se poate sa imi raspundeti cat mai curand pt ca este graba mare! Am o prietena care urmeaza sa faca FIV la Giulesti, insa nu stie cum sa procedeze cu medicul, nu stie care e "atentia" uzuala pt o astfel de interventie. Multam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Neata gagici,

Am fost de dimineata la prima eco de z9 pt FIV. Z9 de inhibare adica cu diphe.
M-am urcat pe capra si mr.Big a inceput sa dicteze: endo micut, ovar drept 22.6 cu 16.52, ovar stang mai marisor ca dreptul, nu mai retin.
Mi-a zambit si mi-a spus ca-I foarte bine.
Continui inca o saptamana cu diphereline (deci voi face in total 21 injectii cu el) iar de luni menogon 3/zi.
Pe 26 urmatoarea eco.
I-am mai cerut explicatii, mi-a zambit din nou si mi-a spus f bine.
Am dat buna ziua si-am iesit.
Avalon, tu cand ai prima eco? Sau ai avut-o si nu ne spui si noua?
Zouzou, tinem pumnii sa fie cu success maxim!

Sheritra

Sa o ajutam pe Barbye!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Sheri, foarte bine. Faptul ca endo e micut asta nu prea conteaza in aceasta faza. Creste el pe parcurs. Vei vedea in 26 cati foliculi au aparut. Tin pumnii sa fie multi dar nu exagerat de multi . Sa fie de calitate.

Oana, cum esti? Inca nici o veste de la tine?

Calui, din pacate nu pot sa te ajut caci nu cunosc Giulestiul.

Monica

Mergi la inceput

Moniland, merci frumos, bag Macavit cu succes de acum.
Claui, eu nu cotizez nimic in primele faze, la punctie ma prezentez cu cadoul. Ca sa ma tina minte ! Tant'Gette trebuie cadorisita, ea este cerberul de la usa, sa aibe grija de tine si programarile tale, sa te bage mai in fata, o informatie la telefon...eu ii dau 100.000 de cate ori am nevoie, si e super draguta, ma strecoara la fix. La punctie o sa-i dau si profesorului si embriologului.
Cristinici, cum merge treaba?

Sheritra

Sa o ajutam pe Barbye!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claui spune:

Sheritra, multumesc pt raspuns. Tu despre ce suma ai auzit ca se practica ( ma refer la "cadoul" profesorului, embriologului, etc)? Asta era nelamurirea prietenei mele, caci ea auzise de 500 eur pt profesor si a intrat un pic in panica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Sheri cred ca se referea chiar la cadou si nu la "cadou". Dar o las pe ea sa-ti raspunda.
Victoria sper ca nu te-a durut histeroscopia! Bine ca a trecut... astept sa scrii si tu ceva.

Oana ce e cu tine?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Si care ar fi diferenta intre cadou si "cadou"? A, ma gandeam ca mai exista si cadó...

Monica, multumesc de intrebare, sunt in stadiul de diphereline, a 9-a zi. Ma ingrijoreaza faptul ca am inceput sa cam iau in greutate, asa vi s-a intamplat si voua? Tu ce mai faci? Sotul a urmat vreu tratament perioada asta?

Fetelor, ce mai stiti de Adhnana, parca trebuia sa faca si ea FIV? si de MRL (Liliana)?

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput

Cadoul "cadou" (se poate citi si in franceza) meu pt mr.Big este parfumul "Very irresistible", ca sa ma tina minte..... De fapt este in set si cu altele. La fel pt embriolog.
Si Avalon, este o diferenta la "cado" si anume cum il dai: plicul il strecori pe masa, stai cu ochii in patru sa fie pe faza; cadoul-cado- se da cu antebtatul usor flexat si mana intinsa, se ininde gura pana la urechi si te astepti sa fii pupata (pe dinti).

Iar de cadoul "bani" mi-am notat din cele scrise de fete mai demult":

doctor 100$ (asa era pe atunci pretul)
biolog 70$
anestezist 25$
tant'Gette 300.000 lei
infirmiera care te cara cu patul 100.000 lei.
Ceva mai actualizat n-am gasit...

Am vorbit si eu cu o prietena, careia doctorul nu i-a primit darul, decat daca se prinde.

Sheritra

Sa o ajutam pe Barbye!!!

Mergi la inceput

Fetelor, cadou pt deseara: peste la tava!
Care vrea, care mai pofteste, deseara la sase, haideti cu mic cu mare sa discutam despre cado-uare, gigeluti, fivuri si alte prostioare!
Nu uita, evenimentul zilei!

Sheritra

Sa o ajutam pe Barbye!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Aha, iata ca invat si eu ceva acum. Deci si cadou, si "cadou"... unul nu-l exclude pe celalalt. S-a notat. Si cand ar fi momentul plasarii cadourilor, inainte de punctie? Eu de obicei merg pe inspiratie, dar n-as vrea sa dau gres de data asta... Aaaa, si Sheri, la anestezist am auzit de ceva mai mult, nu de alta dar as vrea sa ma mai si trezesc dupa...

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput