FIV 83

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claui spune:

Sa nu intram in detalii, pls!! Chiar nu stie nimeni despre ce suma poate fi vorba? Dar, daca tot a venit vorba de "cadou" si cadou, explicatia era asta: la firmele mai serioase se considera cadou ceva cu valoare pana in 30 eur, ce depaseste suma cu pricina numindu-se spaga....adica ..."cadou". So...stie cineva cum e cu spaga??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Claui pai cum vrei detalii fara detalii? Uite vezi, eu stiam numai de spaga, dar aflu acum ca se practica si cadou. Concluzia: si spaga si cadou.

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claui spune:

ma gandeam ca poate aflu aici despre o suma recenta si realista care se ofera profesorului. n-a cotizat nimeni de curand??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Eu prin "cadou" inteleg exclusiv bani (nu-mi place sa-i spun spaga). Iar prin cadou inteleg orice obiect pe care il cumpar pentru a-l oferi cuiva, insa... fara sa-i limiteze cineva valoarea! E problema mea cat sunt dispusa sa cheltui pentru a cumpara un cadou cuiva si nu mi-ar place sa cred ca daca depaseste o anumita suma e considerat spaga. Bineinteles conteaza foarte mult si imprejurarile in care oferi acel cadou. Dupa parerea mea daca il oferi inainte de orice interventie poate fi interpretat (de unii) ca fiind spaga. Daca il oferi insa dupa interventie (indiferent de rezultatul interventiei) nu mai poate fi considerat spaga. Si puteti sa ma credeti nebuna, eu niciodata nu am dat unui medic nimic inainte crezand ca astfel se va ocupa mai bine de mine. Dar intotdeauna am dat un cadou dupa interventie, neconditionat de rezultatul interventiei. Eu intotdeauna am avut convingerea ca medicul te trateaza la fel si cu, si fara. Stiu ca gresesc, ca sunt medici care nici nu se uita la tine daca nu le dai insa eu nu am dat peste ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Sheri am "o mare problema" cu PM. Ti-am scris vreo 3 mesaje si ma declar invinsa . Spune-mi si mie, please, unde va intalniti si cum va recunosc, daca ajung. Sau scrie-mi pe PM... Tnks

toate FIV-oasele!

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

pai tu nu ai activat PM_ul Andrada, de aceea ai o mare problema...

Mergi la inceput

Lachi mare treaba cu PM-ul asta! Credeam e activat by default! Si cum fac sa-l activez? Merci

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Hallo, fetele ! Ma primiti si pe mine la voi ? Unele poate ma stiti de la "moisici", unde obisnuiam sa postez.

Eu m-am hotarat sa iau calea FIV-ului dupa vreo 19 inseminari (pare mult, dar stiti cum e... te ia valul, speri mereu ca data viitoare vei reusi...). O mare parte din analize le-am facut, sunt toate ok, mai am de repetat hormonalele de z.3. FIV-ul o sa-l fac cu Big M., la recomandarea Moisicii, probabil prin noiembrie.

Sheri , am inteles ca esti tulceanca de-a mea, iti tin pumnii sa reusesti sa produci 1-2-3 la purtator ! Eu ti-am scris si la "moisici", dupa aia am realizat ca tu nu postezi acolo.

Avalon, si tie iti tin pumnii ! Nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi prea mult cu greutatea, am inteles ca se mai intampla, daca vor fi 2-3 kg in plus nu va fi o problema sa le dai jos. Te

Lachi, Andicu, am vazut ca si la voi urmeaza un nou FIV, poate vom fi colege prin noiembrie.

Tin pumnii la toate fetele, sa auzim de cat mai multi !

rami[URL=http://community.webshots.com/photo/2030817820089971424QHVyTi][/URL][URL=http://community.webshots.com/photo/2094695470089971424omSwRI][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Mey frumoaselor, cado-ul este dupa cum spune si Lachi ceva mai personal, pe care-l ofer eu ca pe un gest pentru un serviciu bine facut.
Un serviciu care inseamna ceva pt mine, sunt multumita de calitatea lui si imi arat pretuirea in acest fel. De aceea si tipul de cadou.
Stand cu orele pe coridoare si asteptand sa intru prin cabinete, am observat reactiile la “cadouri/plicuri”.
Am vazut multi doctori inca stanjeniti de aceste plicuri, asa ca le vara in buzunar si nici ca se uita ce este si cat este; am vazut diverse sacosele pe care le primeau, si reactia lor la ele: se bucurau ca orice om cand primeste ceva, nici nu iesea bine pacienta ca se si uitau, desfaceau, veneau cu toatele, miroseau, ma rog toata gama de reactii.
De ex o prietena care a facut cu mr.Big fiv-ul mi-a spus ca nu i-a primit banii inainte, a spus ca dupa, daca se prinde.
Cocei cand m-a vazut cu banii in mana iarasi nu mi i-a primit, (faceam IA), mi-a spus lasati, dupa…
Asa ca tot respectul pt dom’Profesor, nici eu nu i-am dat nimic pana acum si sunt absolut sigura ca la fel se poarta cu mine ca si cu restul pacientelor.
La anestezist: am inteles ca sunt doua tipuri de anestezii Avalonus la fiv: partiala si totala, si banui ca e in functia de astea este cotizatia?
Daca esti mai rea de durere, e preferabil sa faci anestezie totala, sa nu te doara, dar n-am inteles ca de la ea am face si nani…ca sa aibe din ce ne trezi (si eu tot pe asta o vreau, chiar daca ma va durea capul dupa, dar sa nu stau incordata).
Andrada.p, eu ti-am tot scris, se pare ca degeaba, dar am primit mesajele tale. Poate ai casuta prea incarcata, mai sterge din ele, 20 sunt capacitatea maxima.
Lachi, zi-mi si mie ce-s valorile mele de ovare de astazi? Trebuie sa creasca ovarele pana la anumite dimensiuni sa incapa toate ouale?
Despre intalneala: la 18.00, la restaurantul Tushin din lacul tei, are si site, n-l scriu sa nu fie reclama, la masa cu mult peste pe ea, cie vrea sa vina. Intrebati de Ioana.
Rami73, te-am vazut si eu de unde-mi esti, si de-o generatie cu mine! Te pup si multa bafta, poate te iei dupa Gabiu si nu mai ai nevoie de fiv! Ca doar s-a deschis sezonul la tulcence! Vorba ei, ne intalnim pe faleza sa plimbam carucioarele! Pescari ii facem.

Sheritra

Sa o ajutam pe Barbye!!!

Mergi la inceput

Sheri merci ca mi-ai raspuns . n-am primit nimic ca cica n-am PM-ul activat. nici vorba sa fie prea incarcat ca sunt destul de noua pe aici si n-am folosit inca! Oricum, ne vedem diseara!

toate fetele!

Andrada

Mergi la inceput