FIV 83

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Victoria a coborat cu bine de pe "masa inchizitziei", dupa multe rugaminti si suspine la "inmuiat" pe si a avut parte de anestezie locala...
Este OK si a primit si tratamentul pentru FIV...
Acum face ... va da multi pentru pumnii stransi si cand va putea va scrie ea.

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

tocmai am venit de la medic...mi-a facut echo si am ceva lichid in burta,nu mult...putin,apoi ovarele sint foooarte mari,din cauza asta sint asa de umflata..plus ca am si intestinele marite...mi-a zis ca daca am sa ramin gravi,am sa ma dezumflu dupa 2 luni...apoi vinerea viitoare mergem sa vedem daca s-au prins, macar un bebelus...mi-a zis ca este o fata ,care a facut fiv si s-au prins toti embrionii si doctorii i-au zis sa scoata macar unul ca nu rezista...saraca i-a vrut pe toi 4 si la urma pt ca n-a renuntat saraca la unu,i-a pierdut pe toti 4....apoi mai este inca una ce-a prins 4,dar i-au scos 2 si acuma trebe sa nasca gemeni...deci se poate...si asa cum s-a mai zis mai sus...credinta este cel mai bun medicament...eu parca azi ma simt mai bine,am iesit un pic la plimbare,asa in pasi de melc...dar pot acuma sa dau si cu matura si sa spal o farfurie...incet,incet,ca o testoasa...oare ce-o fi cu Oana?stie cineva?pupicele fetelor dragi,eu mai stau pe aici ca inca n-am somn....

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Victoria ...iti doresc refacere rapida..si sa incepi de curind protocolul,si sa fie totul asa cum iti doresti tu...

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Zouzou, poate se prind gemeni , n-ar fi frumos?

Aniast, multumesc pentru cuvintele si gandurile tale bune, esti una din rarele persoane care nu uita o mana intinsa. Sa fie intr-un ceas bun si la voi, dupa ce tratati problemutele sa reusiti sa va vedeti visul cu ochii! Prin FIV sau natural, un copil este o minune!

Crinuta, sunt alaturi de tine! Ma bucur ca medicul de acum este pe placul tau, conteaza enorm increderea in medic!

Cristinici, pentru ca m-ai intrebat, voi face FIV cu dr. Laura Dracea.

Andicu, si eu sunt de parerere ca trebuie repetata analiza, nu avea cum sa creasca atat de mult in numai cateva luni FSH-ul, mai ales ca tu ai facut o stimulare usoara la FIV. Pacat insa ca nu mai ai cum s-o faci din nou din cauza ca iei ACO. Linisteste-te si fii optimista!

Va pup pe toate, sa auzim vesti bune!

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Victoria, refacere rapida! ma bucur ca ai primit si tratamentul deja! inseamna ca n-ai avut dureri daca ti-a facut anestezie.. succes si sa fie cu noroc a2a oara!!!

Gabi, felicitari! Doamne ajuta sa fii bine si sarcina usoara! ma bucur ca ai reusit natural! sa ne mai dai vesti!

Zouzou, trebuie sa fii si tu printre norocoase! asa sa te gandesti! pana una-alta, eu as pune matura in cui, macar ptr 1 saptamana!

Avalon, multumesc! oof, si eu sper sa fie o greseala, poate influenta Vitexului...numai ca nu stiu cum o sa repet analiza, ca la al2lea CM ar trebui sa incep stimularea..!? tin pumnii in continuare la tine!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Andicu, nu are rost sa te torturezi cu analiza asta, da-o incolo si uita ca ai facut-o! Oricum, si daca ar fi real rezultatul (desi ma indoiesc profund!!!) tot nu s-ar putea remedia nimic prin tratament. Mergi inainte cu incredere, medicul tau este bun din cate am citit tine cont de reactia pe care ai avut-o la tratament si iti va modifica schema. Bafta maxima!

MI-KA, sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Avalon multumesc.
Andicu te bat daca te stresezi, sa stii. Sigur au fost gresite. Si daca nu, pot varia de la o luna la alta, asa ca luna viitoare pot fi bune. Uite de la mine ca sa nu mai fi suparata
Zouzou iti tin pumnii.
Fetelor, am pus poze cu Mi-Ka si bebita ei in albumul "revelion 2005-2006", nu am stiut sa fac unul nou.
pentru toate

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Gabiu felicitari si aici!! Stai linistita, ca e sigur bebe!! Te asteptam maine cu al treilea test pozitiv!!
Zouzounaki i-ti tin pumnii sa se prinda bebeii in burtica!!
Mi-ka sa-ti traiasca fetita!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

multumesc la toate fetele,dragele de voi,pentru incurajari si sustinere...eu am ceva ameteli de ieri(poate ii de la utrogestan)ca acuma le-am luat pe cale orala...asa mi-a zis medicul....si vad ca ma apuca somnul..o fi tot de el...si sa nu va zic ca maninc din 2 in doua ore...de ieri(of mare ii autosugestia asta)si prefer iaurturile si brinzeturile...of ca iara salivez de pofta si mai dau o raita prin frigider...(cica ziceam ca ma apuca somnul)

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Zouzou, asta inseamna hiperstimulare: lichid in abdomen, ovare marite.... Dar ce mai conteaza daca vei avea copilasii tai.Ce nu facem ca sa-i avem?! Se zice ca o usoara hiperstimulare creste sansa sa se prinda embrionii. Prin urmare ai sanse mari.

Gabiu, FELICITARI! Fa mai bine analiza din sange caci rezultatul e sigur.

Victoria, ma bucur ca ai scapat si ca ai unda verde pentru FIV.

Avalon, tu in ce stadiu esti?

Pup toate fetele si tin pumnii celor care se afla in plin tratament sa le mearga bine.

Monica

Mergi la inceput