FIV 83

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

quote:
Originally posted by Mi-Ka

Mi-ka a nascut ieri, la ora 17,40 o fetita, Alexia Maria de 2 kg si 43 cm.

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

FELICITARI MI-KA pentru bebelusa!!!!!sa-ti traiasca,sanatos,fericit si binecuvintat minunea ta de copilas...stiu ca ai reusit din prima...scumpa mea cind ai sa poti sa ne scrii despre tine si despre bebelusa ta cea frumoasa...numai bine

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

ANDICU puisor nu te necaji,nu plinge...totul va fi bine ai sa vezi...Doamne Ajuta!!!

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

am gasit aici o rugaciune pentru bebe http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71037

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

si pentru ca nu am somnva dau sa cititi(pentru cine are timp si sta in pat ca mine)o carte interesanta(la pagina 75 se vorbeste despre fiv)"viziune asupra vietii"...spor la citit...cine stie ce mai gasesc pe net pina ma apuca somnul(am dormit toata dupa amiaza)...http://provita.ro/downloads/O_viziune_asupra_vietii.pdf#search=%22starea%20embrionului%20dupa%204%20zile%20de%20la%20fecundatia%20in%20vitro%22

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

Oana-dana pe unde ne umbli de nu dai nici un semn?Spune-ne repede ce si cum nu ne lasa sa fierbem.Absentele astea subite duc la ingrijorare sa stii!
Zouzou fiecare medic cu variantele lui,poate tot raul spre bine.Eu am bagat la utrogestan in mine de mi se luase,am luat si cortizon la fel si aspirina si dostinnex si multe altele,ma uitam ca vreo 5 zile dupa et aveam 10 pastile de luat pe zi plus utrogestanul......si tot n-am reusit!Asa ca nu te panica,am ajuns la concluzia ca cel mai bun tratament e credinta,asa ca roaga-te sa fie Dumnezeu cu tine!
Noi iti tinem pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Zouzou, multumim pentru linkuri! nu te panica cu Utrogestanul, e bine si acum daca iei! cate despre aspirina, nu mai e nevoie, intr-adevar. Noua la Szeged ne-a mai dat dr sa luam Elevit pronatal ( un complex de vitamine si minerale care contine si acid folic) si Magne-B6. Astea nu-ti fac nici-un rau, doar intaresc organismul. Poti sa-l intrebi maine si daca trebuie sa iei vreo vitamina, ceva. Stai cumintica si nu te mai framanta! noi tinem pumnii strans ptr tine in continuare!
KITTA, si eu ma injectam in Timisoara la pensiunea in care am stat! asta e! daca poti sa le faci singura,nu e cazul sa-ti bati capul cu restul amanuntelor! eu stand mai mult acolo, m-am simtit obligata sa le explic un pic ce fac, sa nu creada ca au gazduit o familie de drogati !daca stai la hotel, n-ar trebui sa-ti faci griji!pot fi un milion de motive ptr care faci injectii! cel mai apropiat exemplu e cu cei bolnavi de diabet!
Oana, sper din tot sufletul ca tu si bebe sunteti bine! da-ne un semn,pls!

fetele!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

oarecum off topic:
Fetelor, se pare ca gabiu a reusit! Intrati la moisici si cititi cu ochii vostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Zouzu ce link interesant.... Nu te stresa cu Utrogestanul, bine ca ai aflta ca trebuie sa il iei. Iar la celalalt FIV, mie dr. nu mi-a scris vitamine. La acest FIV merg la acelasi dr. ca si Andicu si mi s-au scris vitamine. Daca iei Utrogestanul intravaginal, daca te ridici prea repede din pat, risti sa pierzi o parte (eu asa am patit). Pe cand daca il iei oral, nu mai e aceasta problema. Iti tin pumnii in continuare.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Ce o fi facand biata Victoria? o fi iesit de pe "masa inchizitziei"? Victoria ti-am tinut pumnii azi, sper ca nu te-a durut prea tare si a fost OK in final.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

fetelor va tin pumnii la toate si sper sa reusiti. Ma simt foarte apropiata de voi pentru ca trebuia sa va urmez. Nu vreau sa ma bucur inca dar sper sa fi reusit fara FIV. Deocamdata astept cu infrigurare testul de maine ( ar fi al treilea)
mi-ka sa-ti traiasca puiutul si sa fie sanatos.
Doamne ajuta!

gabi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput