FIV 83

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Vai Andicu , ce rau imi pare! De ce naiba a luat-o asa razna???? dar tu ai facut acum FSH sub imperiul anticonceptionalelor? E bine? nu e oare influentat de ele? intreb si eu, ca nu stiu... dar nu mi se pare normal sa urce asa, mai ales la varsta ta!

Teli mama, nu te bat, de ce as face-o? inseamna ca suntem in aceeasi oala si tu si eu: pe cale de expirare... s-o punem mai repede de fiv pana nu om face oua de prepelita cu asa FSH! Lasa mai, ca s-o gasi si la tine si la mine si la Andicu vreo 3-4 ovocite beton sa se fecundeze si sa iasa embrioni buni!

Off topic: cine spunea ca cainele e cel mai bun prieten al omului si te iubeste dezinteresat? il omor pe lachione! nici nu apuc sa ma asez la masa sa mananc ceva, orice ar fi, se baga sub masa si incepe sa ma maraie sa-i dau LUI, ma latra si tremura tot! cred ca s-a dereglat...vrea salata cu maioneza, castraveti murati si alte tampenii... pana si cerealele mele de regim le mananca... dimineata i-am cedat toata omleta mea cu cascaval ca ma apucasera dracii.

Editez: Denisa La multi ani sotului tau sa fiti sanatosi si fericiti si sa va bucurati de tot ceea ce vi-a dat viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mai LAchi, da' naiba stie ca nici eu nu mai inteleg! analizele le-am facut inainte sa incep AC; prima pastiluta am luat-o seara, dupa ce ma intepase . Imi tremura sufletul la urmatorul tratament ca ma gandesc ca asa am si mai puitne sanse ca data trecuta!am luat niste pastile de napraznic,Vitex si telina, dar le oprisem cu 2 saptamani inainte. O fi de la alea?! da ce treaba sa aiba cu FSH-ul ?!

Cat despre Lachione al tau, o fi gravid !?! si a mea e lafel, doar ca nu maraie, dar mai are un pic si mi se urca in farfurie de fiecare data! si mai e si grasa si n-am voie sa-i dau prostii ca am tras toata vara cu ficatul ei! dar face pe clovnul si-si pune botul sau laba pe tine sau te trage de mana...etc, cunosti specia! asa ca, de mila, de nervi, pana la urma ii dai, numai ca sa scapi!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Oana-Dana, tu nu ai mai scris de mult! Ce e cu tine? Esti bine? Care-i situatia? ai fost la prof la eco?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Liana, tocmai am aparut de la munte si mare direct in Craciun . Ca sa vezi cat il astept

Andicu, repeta analiza luna viitoare. Imposibil sa te apropii de finishul rezervei ovariene.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Va multumesc mult, frumoaselor, pt urari!

Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la un anisor
Cristian mot si chelut,poze

Mergi la inceput

fetelor, mai stie cineva ceva de Oana care a facut fiv odata cu Adelia alin? imi fac griji pentru ca nu a mai scris de mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

vai mai fetelor sa nu innebunesc?ma suna prietena mea,cea care a incercat multe fivuri si a ramas acum gravi pe cale naturala,si imi spune ce medicamente a luat ea dupa ET.mie medicul mi-a dat doar Prezolon,iar dupa punctie mi-s zis sa iau DOAR ZILE untrogestan si gata...imi spune merry azi ca utrogestanul trebuie continuat...buuun.il sun pe medic acuma a3a zi dupa ET si il intreb de utrogestan..si ce-mi zice???????aaa da ala trebuia luat..am uitat sa-ti zic...no,acuma m-am apucat sa le iau si pe astea de 2 ori pe zi cite 2...dar pot sa le beau??????eu azi le-am bautnu le-am luat pe cale vaginala...oare cum ii mai bine ..ca medicul nu mi-o zis....apoi de aspirina?????nici vorba...merry mi-o zis si de aia...inca n-am luat,oare trebe sa iau???????offf cred ca am cazut intr-o pasa proasta cu medicul asta din atena... eun tip super,dar cred ca avea ceva probleme cu nevasta si la mine nu s-a prea concentrat......aaa si maninc cite 6 albusuri de ou zilnic,asa mi-a zis sa fac...de ce sa nu maninc sarat?liana daca am mai mincat brinza putin sarata,sau un gramulet de sare pe albusurile alea ii bai???????zici ca-s picata din luna...maine ma duc la medicul meu de aici sa-l ametesc de capnu ies din cabinet pina nu-mi raspunde la toate intrebarile...am devenit cicalitoare...eu va ametesc cu ale mele,si sint atitea cazuri mai serioase decit ale mele...fetelor,Doamne Ajuta...scumpelor,dragelor....

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Zouzou, calmeaza-te!

Utrogestanul dupa ET se ia pe cale vaginala. Nu este nici o problema ca l-ai luat pe cale orala, dar este mai bine tolerat pe cale vaginala si isi face mai bine efectul. Aspirina dupa ET din cate stiu eu nu se mai ia. Se ia dupa punctie sa previna vreo infectie. Daca iei vreun cortizon nu manca sarat pentru ca te umfli. Eu pana sa aflu sa nu mananc sarat am bagat o punga de cipsuri in mine si nu am avut nimic. Probabil e valabil pentru doze mari de cortizon.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Andicu ti-am raspuns in legatura cu FSH la subiectul cu Ungaria. Nu plange si nu te stresa, te rooog.... (asa am fost si eu, si pana la urma nu a avut rost).
Lachi asa e si a mea catelusa. Decat sa manace mancarea ei, mai bine mananca si salata de varza, daca eu mananc asa ceva.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Azi am reusit sa facem si eu si sotul analizele de sange. Sa vedeti....Pierdusem biletul cu ce analize sa faca el,iar mie mi le trecuse medicul de familie pe recomandare. Asa ca la 7.30 cine era la Giulesti? Eu sa o intreb pe Geta ce sa faca sotul? De-abia luni avem rezultatele. Pe la sfarsituyl lunii sept. ar trebui sa imi vina rusii si o sa merg la dr. mea sa vedem cew tratament imi da si daca pot sa il fac cu plecarea mea din octombrie in Belgia, ca parca nu ar merge sa imi trag in vena pe acolo....
Cine a inceput protocolul scurt din Z2, vi s-au dat sub urmarire din nou analizele hormonale din Z2-3? Ca cine stie poate la Giulesti mai uita si sa le aduc eu aminte ca vrea totul ca la carte.....

Mergi la inceput