FIV 83

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Sheritra , eu stiu ca atat anticonceptionalele , cat si dipherelinul au acelas efect , respectiv de inhibare a ovulatiei. Si mie mi s-a recomandat o tura de 2 luni de anticonceptionale inaintea fivului , pentru ca tin in frau FSH -ul , pentru noi , cele un pic mai "coapte".
Am facut si eu hormonalele si binenteles ca FSH e iar sarit de lim maxima (9.2) , am 9.87.Asta e , bine ca nu e mai mare dupa doua stimulari.
Mult succes celor care au inceput deja , sa auzim numai vesti bune,
Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

moamaaaaaaa Sheritooooo..noroc cu lachii ca altfel eram de mult mancata..da nu'mi fac griji sa stii ca oricum ma dadeai afara in sec 2 ca's tare acra!!!
ma duc la Szeged mama..il fac ungur!!
Moniland moamaaa de cand nu te'am mai zarit mama..ai mai intinerit io stii..tin pumnii la dc..nu lui bre..tie cand te duci la dc
MRL???????nici un semn?mii dor de tini

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

dragele mele....va multumesc la toate ca va ginditi la mine,ca imi scrieti...nu stiu ce m-as face fara voi...va multumesc din suflet...asa mi-e de teama fetelor,ca ieri cind trebuia sa fiu linistita,numa linistita nu am fost...dupa amiaza ne-am intors din atena...avionul a avut intirziere o ora...apoi colac peste pupaza,ajungem acasa,sotul tandru,fericit...imi asterne asternut curat de pat,imi pune hainele la spalat..etc...trec asa frumos vreo doua ore...cind ma gindesc sa-mi iau laptopul sa va scriu...dintr-o data ,sare sotul ca ars ca vaiiiiiiii am pierdut laptopul la aeroport..,eu innebunita am inceput sa pling si sa strig la el...asa de rau imi pare acuma...s-o luat repede cu socrul si or fugit la aeroport,intre timp sunind acolo sa intrebe...din fericire ,l-o gasit un taximetrist pe trotuar,si l-a predat acolo la politia din aeroport...am fost norocosi ca l-am gasit...dar acum ma apuca disperraea,oare daca nu s-au prins bebeii din cauza plinsului si a strigatelor ...si acuma m-am trezit dimineata cu atitea ginduri...caut ca disperata simtome de sarcina...parca ieri ma dureau sinii mai mult,parca azi mai putin...parca si parca...si nu numai asta...azi am aflat ca toate prietenele mele de unde am lucrat sint gravide....pina si cele nemaritate si se marita...si fetelorr am o colega ce o incercat peste 10 fiv,are 39 de ani..si azi am aflat este gravida in 2 luni pe cale naturalavai ce bucurie...cu asa o veste m-a trezit sotiorul....si dupa plafff ,iara gindurile alea offff...fetelor,scumpelor,oare trebe sa simt ceva acum in a 3a zi de fiv?embrionii au azi 6 zile....a fost fecundat vineri spre simbata,si luni au intrat in burtica...fac pipi des,dar beau si apa cu galeata,sanii ma dor ,dar nu asa ca ieri,,,inca is umflata ca un gindac,dar parca nu ma mai doare burta sa de tare....aaaa fetelor voi ati luat medicamente dupa ET?mie mi-s dat medicul sa iau PREZOLON de 5mg(cortizon)pina se termina cele 30 de tablete mici...voi ati luat asa ceva?...oare in cite zile se fixeaza embrionii pe uter?azi e a3a zi de la ET...off nu va mai ametesc cu ale mele,astept sa-mi scrieti,....va multumesc din suflet din nou,,,,ca existati,ca sinteti aici si alaturi

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Mai Teli de unde ai scos tu valoarea asta maxima la FSH? ca la mine e aproape 10 si tot normal e... peste 12 e limita maxima pe buletinul meu. Eu nu zic ca 10 nu-i mare dar nici de ingrijorat nu e la frageda mea varsta de 37.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Zouzou ia pototleste-te ca ma superi! Ce-i cu starea asta de disperare la tine? zici ca ti-ai facut cofeina intravenos... Ce simptome cauti tu acum la 3 zile de la ET? pe bune, nu fi copil... noua dupa ET ne-a dat tot un cortizon (de fapt asta l-am luat dinainte de punctie) si cateva zile dupa ET ca sa nu respinga organismul embrionul "ca pe un corp strain". Nu mai stiu cum se numea dar stiu sigur ca era cortizon (nu aveam voie sa mancam cu sare) un Tromboass/zi (aspirina de 100 mg) care ajuta la fixarea sarcinii, utrogestan ovule intravaginal (progesteron) pentru sustinerea sarcinii si niste estradiol pe cale orala, mai precis Cicloprogynova - doar tabletele albe. A, si noi am mai luat siniste antibiotice dinainte de punctie si inca cateva zile dupa ET doxiciclina. Si bineinteles un acid folic/zi.
Hai te rog io nu te mai stresa, stai cuminte si nu te mai enerva! Si daca pierdea laptopul, ce era? Da-l incolo de laptop! Important e sa reusesti tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Lachi , nu ma bate , asta e lim max trecuta pe buletinul meu de analiza pentru faza foliculara,
Teli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Zouzou, eu am luat medrol de 5 mg cate 4 buc pe la sfarsitul stimularii si pana dupa ET cand am ajuns la o buc.Dupa punctie am luat si tromboass si utrogestan cate 2 ovule de 3 ori/zi.

Liana, stai sa pun poze cu mine sa vezi ce tinerica sunt.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Frumoaselor,eu pe 13 de fel am ghinion,dar azi facand exceptie ca e ziua "sotului meu", am fost la doctor si cam 90 la suta se va elimina fara operatie.Mi-a scazut in dimensiune,doar chistul din dreapta a crescut,dar urmeaza la ciclu sa se elimine.Mi-a luat iar beta a zis ca sa fie siguri ca tot 0 este.M-a chemat peste 3 saptamani sa-mi faca eco si sa vedem ce s-o intampla.Mi-a zis ca daca ma duceam de la inceput la el eram operata si nu ma chinuiam asa.Ei aici nu prea fac cu metotrexat prefera sa taie caci ia o gramada de bani pt asta si nu se"chinuie pacienta rau".
Zouzou,o sa fie bine,e prea devreme sa ai simptoame,abia din a 5 zi de la priderea embrionilor poti simti cate ceva.
Va pupic pe toate dulce dulce!

Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la un anisor
Cristian mot si chelut,poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

denisa ma bucur ca esti bineee!!! "La multi ani sotzului tau!!"
Moniland..auzi la ea pune poze???pai ce imi pusasi mama sa vaz ce sa vaz ca a intinerit Piatra Craiului? Vama veche?
sau esti pitita dupa vreo stanca si nu vaz io?
zouzounakiio tin pumnii!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

BUna fetelor.

Sunt si eu amarata tare, ca mi-a sarit FSH-ul la 12.44 !! am bocit pana acum,ceea ce nu mi-e in obicei! Si prolactina a crescut putin , dar e ok, la 264.4. Doar LH-ul e bun , cred, ca a mai scazut din aprilie si a ajuns la 7.46. Ce sa fac eu acum? ce o sa fie sau cum o sa fie la FIV? e posibil sa creasca asa mult in 5 luni, de la 8.55 la 12.44 ??? stie cineva? cred ca repet un pic povestea Crinutei, ca mi-aduc aminte ca si ea a tras o zdravana dupa ce a luat rezultatele, dar n-am apucat inca sa citesc din urma.

Zouzou, stai linistita, nu te mai agita atat! incearca si tu sa nu mai pui la inima asa usor si nu te mai gandi la prostii ca nu-ti face bine! gandeste pozitiv si ca o sa fie bine, asa ajuti puisorii din burtica! cat despre simptome, e muuult prea devreme ca sa ai vreunul! si ai grija ce faci!
Denisa, La multi ani sotului tau! ma bucur ca ai scapat de probleme aproape de tot! ai grija de tine si pe mai departe!

tuturor!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput