Mamici de septembrie-octombrie 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 22
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/CamiSol/CamiSol.jpg)
CamiSol spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Am o mare rugaminte adresata celor care au un pic de timp sa-mi raspunda: ce hainute ptr bebe ati luat cu voi la maternitate? V-au trebuit pampersi, paturici, lingurite, chestii din astea? Sper ca din raspunsurile voastre sa-mi alcatuiesc lista cu cele necesare.
Sanatate la mamici si bebici!
Lilisapt 35 cu
MamiLili cel mai bine o sa-ti raspunda fetele din Iasi care au nascut deja. De exemplu la noi la Galati nu ne da voie cu nimic pt. bebe. Doar cu pemparsi... poate la Iasi este altfel.
Cami
![](gravida.gif)
![](hagi.gif)
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la
![](bebic.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Ignatica spune:
Buna burtici si mamici,
Felicitari noilor mamici, sa va bucurati de puii vostri toata viata.
Am vorbit cu Susa la telefon, se simte bine, asteapta lapticul si se reface dupa operatie.
Bebe Lukas s-a nascut pe data de 9 septembrie, la ora 22.45, Scor Apgar 9, 4400 grame si 54 cm.
Inni bebelusii se exfoliaza in unele zone, la picioruse, la urechiuse, in general pe unde sunt cute. E normal si e posibil sa ramana o roseata. Eu mai folosesc si Dermocare.
Si la mine se incalzesc sanii cand vine lapticul, in general sunt tot timpul calzi.
Mexxa multa putere mamica draga, sa ai un pui sanatos si papacios.
Noi suntem asa si asa, lui David nu i-a functionat tratamentul cu antiobiotic usor, asa ca face tratament intravenos cu un antibiotic mai puternic. Mergem de 3 ori pe zi la spital pentru injectii, cand vad branula in mana lui imi vine sa mor.
Infectia urinara i-a prelungit si icterul, asa ca avem 6 saptamani s suntem inca galbeni, acum speram sa ne dezgalbenim cu tratamentul asta.
Eu sunt obosita, plina de griji si satula de spital in fiecare zi.
Partea buna e ca bebe creste bine, avem aproape 4200 grame la 6 saptamani, deci a luat 1800 grame de cand am venit cu el acasa.
Va pup,
Ignatica
cata14 spune:
fetelor, care intrebati de epidurala la nasterea indusa. Eu stiu ca se face (adica aici se face) singura problema e ca ai contractii f puternice si nu prea poti sa stai locului sa-ti monteze epidurala ... asa ca trebuie sa ceri sa-ti monteze dripul de epidurala de la inceput.
Am fost la medic azi, miercuri seara ma internez ca sa incep procedura de inducere ... tare mi-e teama si mie de un bebe grasunel de peste 4 kg (desi la eco acu' 2 saptamani zicea ca e de 3.5 kg) dar cum o fi o fi.
Felicitari noilor mamici!! Refacere usoara.
Tinem pumnii Gabi!! Nastere usoara!
Catalina, 39+
microbu spune:
Eloise, cata dreptate ai tu...Din pacate am incercat TOT pana acum , mai putin plecatul la ai mei care stiu sigur ca ar agrava situatia. V-am scris pt ca nu mai poooot. Dar sunt o fire f.puternica de felul meu, am reusit pana acum sa evit multe certuri si sa-mi fie bine mie si bebitzei. Dar deja lucrurile au luat o intorsatura ciudata rau si am langa mine un strain care cauta cearta tot timpul, fara sa fie matur si responsabil si sa se gandeasca macar bebitzei lui sa nu-i faca rau....
Sandra 36+
inca un pic
mephala30 spune:
Buna fetelor!
Cateva cuvinte, ca sunt rupta de oboseala.
Pentru lista: bebe 2 se numeste Teodor, Apgar 9, 51 cm, 3400 gr, nascut la 38 de saptamani si 3-4 zile.
Cezariana in sine a fost grozava (durerile de dupa sunt destul de mari), m-am refacut mai repede decat la prima sarcina, am iesit din spital ieri, la 4 zile dupa operatie....si azi m-am apucat de dereticat prin casa....
Vrajeala faza ca trebuie sa stai 7 zile in spital...daca tu te refaci repede, bebe e bine, poti 'trata' cu medicul tau sa parasesti spitalul.
Si la 7-8 zile vii sa-ti scoata firele.
De conditiile din maternitate, nu mai zic nimic....nu-ti doresti decat sa pleci cat mai repede acasa....si pot sa va zic ca am 'asistat' in perioada post-operatorie la vreo doua nasteri naturale, caci usa de la sala de nasteri era larg deschisa...si am cascat si eu gura...
Poze voi pune zilele astea cand voi avea timp.
Va pup pe toate, va multumesc pentru galerie si pentru felicitari si va doresc nasteri usoare tuturor!
Carmen(38 si 3 zile) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
eloise spune:
Gety eu cand am vb cu Lullabay spunea ca spera sa se externeze astazi, in ciuda durerilor. Si eu o anuntasem ca as vrea sa-i fac o vizita dar pan' la urma a ramas sa ne vedem alta data. Mi-e jena sa nu o deranjez, poate e obosita si are o recuperare mai greutza, nu-i arde de mii de vizite (in afara celor ale membrilor familiei). Sa vedeti si noi cum vom fi... Acum o vizita ni se pare un gest dragutz dar atunci in spital cine stie.. poate n-o sa ne arda de amabilitati cu prietenii. Cu Mexxa la fel ma gandesc, abia a nascut ieri, bebe e micutz... are ea altele pe cap.
Lili, da, am devenit informatoarea principala din Iasi!
Nu cred ca ai motive de ingrijorare. uite si eu........ is pe peretzi de grija... tre sa fim atente la senzatii in continuare si nu are ce sa se intample.
Eloise 34+ cu
EU
Virsta bebe
MamiLili spune:
Sandra, sper sa fie ceva trecator. Poate sotul tau e coplesit de responsabilitatea unui bebe, poate acum realizeaza ca va veni cineva in viata voastra care va face regulile. Poate-l inspaimanta perspectiva nasterii in sine, poate se panicheaza la gandul ca va fi cateva zile singur acasa, cand tu vei fi in maternitate. Lasa-l in lumea lui si incearca sa-l ignori pe cat posibil, vei vedea ca-si va reveni. In mod sigur aparitia bebelusului il va transforma intr-un om cerebral si responsabil. Evita sa i te adresezi, ca sa nu-l starnesti mai tare si sa nu vorbeasca gura fara el. Iti tin pumnii sa se rezolve situatia asta neplacuta cat mai repede. Intre timp, pana la nastere, incearca sa-ti gasesti o ocupatie care sa-ti faca placere si care sa-ti ocupe timpul. O idee ar fi sa faci un puzzle, daca te pasioneaza.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 35 cu
mephala30 spune:
Mamilili, e voie cu de toate in maternitate: pampersi, servetele umede, Baneocin pudra, Bephantene, hainute...
Va las...ma lupt cu 'furia laptelui', am niste dureri cumplite de sani, plus ca au aparut si ragadele...vorba lui Inni: imi curg sanii sirosie pe camasa de noapte...am lapte la kg....
Carmen(38 si 3 zile) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pufymic/pufymic.jpg)
pufymic spune:
Bedrosmart felicitari!!!!
Refacere usoara si mult laptic la bb!
Carmen bafta si tie sa ti se regleze productia de lapte, sa nu te mai chinuie "furia"....sa va traiasca bb Teodor!
Eloise iti tin pumnii sa nu fie nimic rau cu scurgerile pe care le tot ai si sa mai stea bb in burtica pana la termen!
Sandra !
Pupici!
Ioana(39+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik