Mamici de septembrie-octombrie 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

AncaMT, nastere usoara, refacere rapida! Scrie inca 4-5 mesaje ca sa nu mai fii moderata si sa-ti vedem postarile in timp real. Fii sigura ca in timpul ramas pana pe 18 vei avea cu cine sa discuti pe forum si-ti va trece timpul mai usor!

Bedrosmart, felicitari!

Alessia, bun venit acasa!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 35 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Carmen bine ati venit acasa! Ma bucur ca Teodor e bine si ca ai mult laptic. Ai grija de tine sa-ti treaca ragadele!

Eloise 34+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Eloise, cred ca si tu dreptate. Lullabay ma gandeam ca mai sta macar o zi, pe Mexxa cred ca o mai tine sa-i ajunga bebeul la nu stiu cate gr.
Mephala30 cred ca m-a convins , daca mai aveam vreo umbra de indoiala) sa fac cezariana. Ca eram 90% convinsa.
Sincera, mi-e teama de amandoua, dar trebuie sa trec si peste asta, nu?

GETY 35 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaMT spune:

mi-a aparut mesajul relativ repede, azi l-am scris 11.09.06
e ok
mercic oricum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Ignatica multa sanatate lui bebe David, sper sa-i treaca repede icterul si infectia! Ma bucur sa aflu ca ia bine in greutate!

Sandra iti tin pumnii sa se rezolve cat mai repede si mai lin situatia. Tu nu trebuie sa te descurajezi. daca spui ca plecarea ta ar agrava lucrurile, nu pleca. lasa-l in apele lui, tu vezi-ti de ale tale si incearca sa initiezi o discutie cand vezi ca-i calm. dar tot timpul fereste-te sa-i reprosezi ceva. spune-i ca ti-ai dori sa fiti amandoi calmi, apropiati, si sa va bucurati de momentele astea unice si de cele minunate ce vor urma.
totusi, ce vrea de la tine? tu nu gresesti cu nimic. ai si tu nevoie de multa intelegere si sprijin dar din pacate nu poti lasa frustrarea sa izbucneasca in fatza lui pt ca ai agrava situatia. iti trebuie mult tact. sper sa se remedieze cat mai curand!

Eloise 34+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Gety, CamiSol, Mephala, multumesc pentru raspunsuri!

Sandra, m-am mai gandit la ceva: poate sotul tau are probleme la servici si nu ti le mai zice ca sa nu te supere, se inchide in sine si de aceea are atitudinea asta uracioasa. Sper sa-i treaca repede!

Eloise, te-ai molipsit de la Ralucutza? Hai te rog nu te panica! Noi, grupa mica, trebuie sa mai stam pe baricade macar 3 saptamani. Cel putin eu asa-mi doresc, sa vine bebe in octombrie cand o vrea el, nu in septembrie. I-am explicat ca am niste treburi care nu sufera amanare, asa ca el sa stea acolo la caldurica pana-i dau unda verde. Inteleg ca "garsoniera" in care sta se transforma in confort II, deh spatiul e tot mai mic, dar il rog sa reziste cat mai mult, ca sa fie voinicel!

Lili sapt 35 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

SAL'TARE!

BEBE DE BREDOSMART, BINE AI VENIT PE LUME SI VIATA SA-TI OFERE NUMAI BUCURII SI SATISFACTII!

MICROBU, parerea mea e sa-l lasi in pace, si sa suporti, o sa se schimbe dupa ce vii acasa cu bebe, o sa vezi, daca incerci acum ceva, sunt sigura ca-l pierzi. Asta daca vrei sa ramai cu el, daca nu...

Eu azi am fost iar la monitorizare, si a miscat de data asta, si a iesit bine, dar cand m-a urcat pe masa sa-mi faca si controlul, m-a chinuit rau, ca membranele erau lipite de capul lui bebe si bebe nu vroia sa se dea la o parte sa simta dr. ce e cu membranele, pana la urma a reusit. Mi-a dat calciu sa iau(cred ca e ca sa grabeasca procesul) si scobutil supozitoare.

39+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Cata14, iti tin pumnii! Poate mai intri pe forum pana ce pleci la maternitate!

Inni, oare o crema cu vitamine preparata in farmacie n-ar ajuta-o pe Ami? Poate are o carenta de vitaminele A sau E si de aceea se exfoliaza pielicica.

Lili sapt 35 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

salutare gashka!
FELICITARI NOILOR MAMICI.
Eloise eu tot cred ca trebuie sa te linistesti. Deci prima data mi s-a intamplat intr-o dimineata cand m-am ridicat din pat. Urmatoarele dati s-a intamplat tot dimineata cand ma ridicam din pat. Apoi ultima data cand coboram scarile si ma duceam si eu in plimbare la piata. Dupa ce am coborat 4 etaje a trebuit sa ma intorc sa ma schimb ca aveam o mare pata pe pantaloni. Deci a trebuit sa iau iar cele patru etaje la rand. Nu m-am ingrijorat decat putin prima data si atat. Mi-am imaginat ca daca e sa curga ori curge mult ..siroaie pe picioare, sau cate putin dar in decursul unei zile..
DAca observi ca se tot duce intr-una, si esti nevoita sa te schimbi des atunci poti sa suni un dr daca nu stai linistita.
AncaMT si eu am bebele in pozitie pelviana asa ca nu esti singura. Acum asta e..tot mi-am dorit eu cezariana, juniorul nu a facut decat sa ma ajute sa il nasc cu operatie.
Fetelor eu inca nu m-am dumirit ce analgezice am voie sa iau - eventual mai puternice dupa cezariana. Am luat deocamdata doar algocalmin fiole si supozitoare. Mie nu mi-e frica decat de durerile de dupa. Saptamana trecuta cand am fost la dr aveam contractii si mi-au facut o injectie- nu va spun ca mi-a dat lacrimile de durere ca sa nu mai spun ca atunci cand m-a controlat m-a durut cu toate ca dr s-a comportat fff finut, de mi-am muscat buza pana la sange. Am organismul acum foarte sensibil si ma doare si o mica zgarietura de parca as avea ditamai traumatismul.

CAMERA BEBE
POZE YAHOO
Iulia si Albert Iustin 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Gata, am rezolvat si cu salteluta pt. patut. Maine aterizeaza in Iasi. De fapt, incep sa le apropii pe toate.

GETY 35 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput