Mamici de septembrie-octombrie 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Ziua buna!

Mexxa, felicitari! Sa-ti traiasca bebicul, sa creasca voinic si sa va faca mandri! Refacere rapida!

Eloise, vad ca te-ai calificat drept postasul mamicilor din Iasi. Ti-ai pus telefonul la gat?

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 35 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Eloise, ce sa fac? Au nascut toate iesencele dinanintea mea si eu tot n-am ajuns pe la maternitate. Sambata treaba, duminica umblat pt. bagajul de spital, inca mai am sa-mi cumpar halat pt. spital, ca, ce am vazut ieri nu mi-au placut deloc si m-am invartit prin casa tot cu asezatul, am facut niste bulion ca am luat niste rosii de la tata din gradina si tot asa.
Acum am mai facut si rosu in gat, merg la farmacie sa-mi iau ceva, fac putina mancare si poate mai dupa amiaza merg si la maternitate sa le vad pe LULLABAY si pe MEXXA. Sa vad cum dau de ele ca nu le stiu numele de familie. Poate dupa dr.

GETY 35 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Eu azi dimineata am observat pe hartia ig o bucatica miiiica miiica de chestie gelatinoasa, fara sange sau altceva. O fi din dop? Asta s-a intamplat pe la 8...iar de-atunci nik, totul e normal. Sa ma ingrijorez?

Lili sapt 35 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Da, Itzy, acum cand mai am asa putin si tre sa stau linistita si fericita in asteptarea minunii mele...Daca merg la ai mei mi-e teama ca agravez totul, poate sa o ia ca o hotarare definitiva si eu nu vreau asta. Nu vreau cearta, divort....nici nu ma gandesc. Eu il iubesc tare mult. Dar daca este inevitabila despartirea, nu am ce face. 'Om vedea.

Bedrosmart, felicitari si refacere rapida!

Sandra 36+ inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Bedrosmart felicitari pentru bebe Matei, multa sanatate amandurora!

Sandra imi pare asa rau sa aud de problemele astea... totusi fara o discutie calma si echilibrata ca intre 2 adulti nu se poate. Sotul tau trebuie sa inteleaga si sa te sprijine, sa lase copilariile, ca indata vine pe lume copilul adevarat, si el trebuie sa fie matur si protector! Daca el chiar nu vrea si nu vrea.. poate e bine sa-i dai o zi, doua, pauza, si sa pleci la parinti...dar totul intr-un calm deplin. Sigur o sa se razgandeasca.

Eu... am cam intrat si eu oficial in panica. Deja am citit pe la subiectul despre prematuri si ma gandesc numai la tampenii... Poate daca fetele panicate au nascut si s-au linistit, grupul nostru e musai sa aiba minim o micutza panicata de serviciu, si mi-a venit mie randul. Povestea Mexxei m-a influentat. Acum mai e si paranoia cu lichidul. Mi se tot pare ca pierd, din cand in cand. Dr mea e plecata pana saptamana viitoare la un congres. Abia martea viitoare merg la control... OOoofff ce ma faaaac? Guiliella tu spui ca secretia a revenit si a doua zi? Cate zile la rand? Cat de abundent? era permanenta sau asa, din cand in cand, o data, de 2 ori pe zi....
Mai stau cu atentia incordata si daca ceva doamne fereste, fug la urgente

Eloise 34+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Am o mare rugaminte adresata celor care au un pic de timp sa-mi raspunda: ce hainute ptr bebe ati luat cu voi la maternitate? V-au trebuit pampersi, paturici, lingurite, chestii din astea? Sper ca din raspunsurile voastre sa-mi alcatuiesc lista cu cele necesare.

Lili sapt 35 cu

Mergi la inceput

Mexxa are trecut numele de familie, iar Lullabay are numele mic trecut.
MamiLili, cred ca face parte din secretiile care "iriga" zona.

GETY 35 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Multumim mult de urari!

Pufy- la mine nu merge cu protectia de silicon! nici nu se uita la ea!

INNI- ti-am trimis PM

ALESSIA80 cu minunea ARMAND

poze

Mergi la inceput

MamiLili, mie mi-a trecut pe lista la cap. "bebe" astea:
- servetele umede
- pampersi
- 3 camasute spalate si calcate.
Doar atat.

GETY 35 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Camasutele care le-am cumparat ieri au si niste caciulitze miiiiciiiii. De fapt a zis si sotul meu ca sunt miiiciii si camasutzele. Parca sunt pentru papusi.

GETY 35 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput