Mamici de septembrie-octombrie 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acd2you spune:

draga Pufy, sper ca vii cu vesti bune de la doctor. sau ramai acolo, sa iti iei de o grija?
sper ca bebele lui Mexxa sa fie bine, mititelul.
Inni, esti tare. eu am mai nascut o data si chiar nu imi mai aduceam aminte de toate cate ne-ai povestit tu. scurt si la obiect, si chiar aveam nevoie de o recapitulare. despre descuamarea pielii, nu stiu nimic. noi nu am patit.
iar pentru toate viitoarele mamici, MULT CURAJ! SA AVETI NASTERI USOARE SI BEBICI SANATOSI SI MANCACIOSI! nu va faceti griji, toate o sa va descurcati minunat ca mamici! cum spuneau si alte fete, cand iti vezi puiul, stii instinctiv ce sa faci.
eu, cand l-am vazut prima oara pe Andrei, ma uitam la el ca la extraterestri, dar cu fiecare clipa petrecuta impreuna, simteam cum creste in mine instinctul acela matern, iar revalatia mea a fost vis-a -vis de noul mod in care puteam sa iubesc o fiinta: dragostea materna, este un simtamant minunat. si care te schimba pentru totdeauna. in bine, of course.
revenind la esential, HAI BEBELUSII!!! (cei gata de livrare, restul sa mai stea cumintei in burtici, ca le vine si lor randul)

Dana 34+, mami de Andrei (18.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

quote:
Originally posted by acd2you
HAI BEBELUSII!!! (cei gata de livrare, restul sa mai stea cumintei in burtici, ca le vine si lor randul)
Dana 34+, mami de Andrei (18.11.2002)

POZE

Monica 40 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Am intrat doar sa va spun ca la ora 9 trebuie sa fiu la spital. Nu stiu exact la ce ora ma opereaza.
Va doresc nastere usoara celor care urmati dupa mine si bebici sanatosi.

Gabi 39+

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Am primit in dimineata asta mesaj de la MEXXA:

"Aseara la 19:20 s-a nascut comoara mea Sebastian de 2200g prin cezariana din cauza unor complicatii.va pup pe toate si nastere usoara celor care urmeaza"

Oh.... sper sa fie bine amandoi, bebe Sebi sa fie cat mai puternic si Mexxa sa se recupereze repede...

Eloise 34+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Neatza burtici si mamici...dar si bebici!!!

Inni desi nu sunt mamica...iti spun din ce am citit si m-am documentat eu. Pt Ami...o poti sterge cu ceai de galbenele si musetel, cu putina vata ...ca e mai moale nu cu comprese sterile... si apoi tamponata usor nu stersa...pe zona respectiva. La final o ungi cu Bephanten (pe care zici ca l-ai fol. dar cica ar fi cel mai bun sau Revichen, Nidoflor, Cutaden, ) ori o crema cu oxid de zinc (Sanosan). FOARTE BUN si cu rezultate este unguentul clasic de galbenele de la Plafar. Asta ar fi din ce am citit eu...si mi-au mai spus alte mamici...acum sa vedem ce zic mamicile....si dr.

Tasia, nu stiu ce sa iti spun...si pe mine ma cam dor sanii, de fapt sfarcurile asa...le simt mai tari...si un pic dureroase, de aceea fol Garmastan ...de pe acum ca sa le mai elasticizeze...

Gabitzica inca o data bafta multa iti tinem pumnii. Sa ne dai de veste.

Pufymic bafta la control sa vii cu vesti bune.

Mini-me nu te mai consuma ...ca nu are rost...dimpotriva contribui la starea de stres pe care i-o transmiti si bebelinei. Sa nu mai plangi deloooc. Stresul poate influenta si greutatea bb. Asa ca fii un pic mai detasata macar acum...sa ne incarcam cu o doza de nesimtire...pe ultima suta de metri.

Pupici si numai bine.

Itzy-Bitzy
38+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Inni, incep sa ma refac, mananc ca o sparta si dorm la fel. M-a dat peste cap nasterea asta, dar sper sa-mi revin curand. Pisik mik e simpatica si doarme bine, sa prind si eu puteri. A venit si pediatra si a vazut-o ieri, e totul ok, incepem sa iesim afara de azi. Abia astept o gura de aer curat. O sa pun si poze cu ea, dar n-am avut chef sa stau prea mult la calculator, am preferat sa dorm. Si probabil am sa mai fac asta cateva zile .

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Am uitat sa spun buna dimineataaa!

Gabitzica operatie cat mai usoara iti doresc, si recuperare rapida, si bebe papacios! Am vazut si eu pozele, arati pur si simplu superb!

Fetelor noi ne tot intrebam ce-o fi facand Andreea (Mexxa) aseara, de ce nu mai raspunde la sms, si ea saraca era dupa operatie deja... Sebi s-a nascut la 36s... nu e foarte devreme, sper sa faca fatza cu brio...

Chiar, si eu ma gandeam...cate cezariene...extrem de multe... unele de urgentza, Lullabay de exemplu nici nu voia sa auda de operatie si pana la urma... Imi pare rau; dar totusi sper ca stiu medicii ce fac si nu recomanda abuziv; ca e cea mai buna masura in cazurile acestea.

Eloise 34+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Adameasca odihna placuta, bine ca poti si te lasa pisik mik cum ii spui tu.... Tu stai acolo sa te refaci si vino cu forte propaspete apoi... si cu pozici.

Eloise multumim pt veste.

Mexxa sa iti traiasca bebelusul sa fie sanatos si sa se faca mare si frumos.

Itzy-Bitzy
38+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Am pus pozelele,

scuze,
ieri eram inca aiurita de la morfina oofff!

O sun pe mama si revin cu stiri

+38SOPHIA
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Neatza burtici,

Gabitzica, nastere usoara si refacere rapida, bebe cumintel si papacios.

Mexxa, sa fie sanatos si norocos bebe Sebastian, refacere rapida.

Ionica nu se vad pozele. Bine ai revenit acasa cu comoara Sophia.

putzuruca 37+ cu Andreea-Iuliana

poze cu dragoste

Mergi la inceput