Mamici de septembrie-octombrie 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
tasia spune:
Ce faceti fetelor ?
Inca nu am citit din urma, vin cu o problema, vreau sa stiu daca si voua vi sa intamplat Simt o tensiune in sani, o greutate, cand pun mana pe ei am impresia ca ma arde ceva inauntru... ce o fi
Cele care ati nascut deja sau care aveti sarcina mai inaintata vi sa intamplat asa ceva? Nu pot sa stau nici in pat pe o parte de durere si tensiune in sani
37 +
pozele noastre
bebe
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
giuliella spune:
Pufy stai linistita ca nu sunt atat de bune. Stiu ca ai avut probleme cu dantura..stii ce dureri am capatat de la dulcele ala...
Apoi cele pe care spuneam ca le-am gasit sunt exact ca orice bomboana. Eu ii spuneam lui Cami ca am gasit de vanzare..asa ca nu te mai gandi la ele. Stresezi bebelu.
CAMERA BEBE
POZE YAHOOIulia si
Albert Iustin 38+
tasia spune:
ionica bine ai revenit acasa Mult mult laptic pt pititca iti doresc si recuperare rapida
Susa felicitari pentru bebe grasunel Sa ai cat mai mult laptic pt Lukas-Daniel sa vii acasa cat mai curand si sa ne povestesti cum a fost
37 +
pozele noastre
bebe
mini_me spune:
Inni ai fost foarte prompta. Sa speram ca nu tine "scormonitul" prea mult.
Fetelor, voi ati observat ca sunt 14 mamici care au nascut prin cezariana(parca atatea am numarat eu: 14 cezariana si 11 natural)?
mini_me 36+
poze
I have the body of a God: unfortunately it's Budha.
inni spune:
quote:
Originally posted by mini_me
Fetelor, voi ati observat ca sunt 14 mamici care au nascut prin cezariana(parca atatea am numarat eu: 14 cezariana si 11 natural)?[/teal]
Mini eu nu le-am numarat dar m-am gandit ca sunt multe cezariene...
Poze
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
inni spune:
Pufy cred ca m-a "scormonit" de control...ca tin minte ca a zis "ia sa mai vedem acum daca a mai ramas ceva"
Poze
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
aida_o spune:
inni,
e bine daca te-au curatat bine. la mine n-a fost la fel, si m-am trezit int-o balta de singe (hemoragie) la 2 sapt dupa ce am nascut, si am si eliminat un mare cheag de singe (cam cit un ou de gaina)...
la spital, mi-au spus ca am infectie la uter, si mi-au facut un chiuretaj, sub anestezie generala. asa ca e foarte bine daca a verificat medicul sa nu ai resturi, e foarte important.
felicitari proaspetelor mamici, si curaj celor care urmeaza sa nasca!
poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)
Monique_new spune:
Buna dimineata.
Roxana de ce nu ti-a putut pune epidurala daca ti-a provocat nasterea??? Nu vad nici o legatura...
Eu m-am trezit cu niste emotii de parca ma duc azi sa nascinseamna ca miine o sa fiu "o mare varzaaa"deja m-a apucat tremuriciul
Poate ma apuca nasterea de emotii.
POZE
Monica 40 sapt
acd2you spune:
buna dimineata tuturor!
si FELICITARI NOILOR MAMICI SI BEBICI! ce frumosi sunt gandaceii!
eu am vazut ca am urcat in top pe locul 88, desi ma cautam pe la 100. oricum, mai am de asteptat, cu DPN tocmai pe 15 oct. daca o rezista bebe pana atunci, nu ca as avea probleme, ca nu am, dar stau la etajul 8, nu merge liftul (deloc, nu temporar) si deja fiu`meu ma intrece la urcat scarile. si nu se pune problema sa stau in casa, ca a inceput gradi si urc si cobor etajele astea de cel putin 2 ori pe zi. parca mi-a fost mai usor cand eram gravida cu Andrei, ca si atunci era la fel, sau acuma o fi batranetea de vina.
maine fac si eu 35 saptamani. in loc sa termin cu treburile prin casa, eu abia acuma ma apuc. sotul mei scump are impresia ca mai e un an pana nasc, asa ca noi saptamana asta punem termopane la dormitor, in baie si la bucatarie, iar in bucatarie mai punem si gresie cred ca saptamana viitoare, asa ca nu am sa ma plictisesc. cred ca maine sau poimaine ajung si eu la doctor, ca al meu e de gasit numai dimineata dupa 10, si pana acum nu aveam cu cine il lasa pe Andrei.