Mamici de septembrie-octombrie 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

quote:
Originally posted by giuliella

Camisol sa stii azi m-am gandit toata ziua la tine..sa iti spun. Am gasit bomboane Bucuria. Dar din pacate nu sunt de ciocolata. In hale in piata mare am gasit la kg tot felul de bombonele umplute cu tot felul de fructe. Sunt intradevar delicoase. Am mancat ca sparta azi. Mi-a explicat vanzatoarea ca nui se importa decat astea pentru ca celelalte pe timpul verii sunt mai pretentioase. Poate din toamna vom gasi si altceva.

CAMERA BEBE
POZE YAHOO
Iulia si Albert Iustin 38+

Giuliella am vazut si eu bomboanele acelea cu umplutura de fructe...dar nu am cumparat pentru ca nu mi s-au parut asa de delicoase . Dar m-ai facut curioasa... Eu cautam doar inspiratii si ciobanasi...

Cami 37+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Buna fetelor,

Azi am avut o zi foarte nasoala. Bebe a miscat foarte putin iar cei de la scoala imi fac probleme din cauza concediului medical.Dupa ce ca eram ingrijorata cu bebe, m-a umflat un plans dupa ce m-au sunat... nu am plans eu de altele toata sarcina, plang acum...

Asta seara am fost la ecografie si bebelina a crescut foarte putin de saptamana trecuta. A luat in greutate 190 de grame. E tot cu 2 saptamani in urma si la 36+ are 2350 kg. Dupa ce am iesit de la ecografie m-au luat si niste dureri de cap nasoale. E clar azi nu a fost ziua mea norocoasa...

Stiti cumva ce inseamna absenta miscarilor respiratorii intrauterine la bebe? Cat am stat la eco, 30 de minute dra a vazut-o miscand din membre de cateva ori, dar nu a vazut miscari respiratorii.

Inni esti o comoara! As vrea sa te intreb in ce a constat curatarea si verificarea uterului dupa nastere? (ai zis tu ceva ca ar fi fost neplacut, dar cum anume a procedat drul?)

A mai intrebat cineva mai devreme de ce nu se face epidurala la nasterea indusa: ma paste si pe mine nasterea indusa pe 23 si as vrea sa stiu cum e totusi.

mini_me 36+
poze

I have the body of a God: unfortunately it's Budha.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Giuliella am uitat sa-ti multumesc si tie pt raspuns. Sper sa fie asa cum zici, sa nu fi fost nici un motiv de ingrijorare.

MINI_ME din cate stiu bebe exerseaza miscari respiratorii in uter, inspira lichid... si prin sughitz se pregateste tot pt respiratie, tonifica diafragma. Totusi nu cred sa fie ceva serios, poate nu exerseaza aceste miscari tot timpul. De fapt e mai mult vorba de o pregatire pt viata in exterior. 30 min nu e mult. Ti-ar fi zis dr daca era ceva

Eloise 34+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Eloise multumesc de raspuns. Maine dimineata ma duc la dra mea dar stau ca pe ghimpi. Am batut internetul in lung si-n lat citind articole despre miscarile respiratorii intrauterine si nu ar trebui sa ma panichez.

mini_me 36+
poze

I have the body of a God: unfortunately it's Budha.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Eloise, nici eu nu mai am curaj sa o sun acum. Astept sa dea ea un semn, asa cum a promis, dupa ce vine bebe pe lume. Sper sa nu mai astept prea mult, pt ca oricum nu pot dormi. Si mor de ciuda ca nr de tel al sotului ei nu il am.:(

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

ELOISEdupa cum spuneam STAI LINISTITA. nu trebuie sa imi multumesti neaparat. eu vream sa te fac sa te linistesti pentru ca si eu scriam despre acelasi lucru acum 2 saptamani. exact la fel cum spui tu mi s-a intamplat. M-am trezit ca ma umezesc toata si secretia e transparenta. Dar cum nu aveam dureri si nici nu s-au repetat decat in urmatoarea zi , m-am linistit si uite ca inca sunt 2 in 1 si acum. Mi-ar fi placut mie sa nasc si sa imi vad mai repede puiutu, dar e bine si asa.
Mini me chiar ca vorba lui Eloise daca era ceva rau iti spunea sigur doctorul sau sigur te interna. Si despre greutatea lui cum spuneam si intr-un mesaj anterior se pare ca nu se intampla nimic daca nu ia foarte mult in greutate in ultima parte a gestatie. O sa ia dupa ce se naste atat cat trebuie. O sa vezi ce mare o sa se faca printesa ta.

CAMERA BEBE
POZE YAHOO
Iulia si Albert Iustin 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Nu-mi mai multumiti atata ca eu va raspund fara nici un fel de efort. Ma bucur ca va pot fi de folos cu sfaturi. Sper sa va fie de ajutor.
Va pup.

Poze

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup pe toate si
Vroiam sa felicit fetele care acum asi tin bebelusi in brate,multa sanatate si felicitari.Susa,Roxana01,Ionica.
Mexxa sper sa fii bine,i-am trimis si eu un mes dar nici un raspuns.
Inni multumim ptr raspunsuri,foarte utile.
Itzy multumim ca ai pus intrebarile.
Pufy m-a bucur ca esti bine si ca te-ai linistit.
Noi suntem bine,am fost sa luam camera video sa putem sa filmam venirea lui bebe.Am mai cumparat si buretele ala pe care se imbraca bebe,si sutien ptr alaptat,o pompita de nas de la bebe confort,nu stiu cat de buna o fii,si o chestie cu maimutoi si zanganitori de pus la carutul lui bebe.In sfarsit au plecat si lucrurile care trebuiau sa vina di Italia (carutul,scaunul masina,leganusul)mi-era frica ca nu mai ajung da Domnu ne-a ajutat.
Am patit si eu la Cora aceasi chestie cu casa prioritara,in schimb la Carrfour si Mega Image nu se intampla sa te lase sa stai la coada,niste dementi astia de la Cora,eu am intrebat-o pe vanzatoare daca am prioritate,ea mi-a zis da,dar o baba a zis ca nu m-a lasat ea insarcinata,eu i-am raspuns ca eu inteleg ca ea e handicapata (casa prioritara fiind ptr oamenii cu handicap si gravide)si am lasat-o iar eu m-am dus la casa vecina unde nu era asa multa lume.
I-am dat un mes si lui Ralukuza dar nu mi-a raspuns,voi mai stiti ceva de ea?

Io37+Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

quote:
Originally posted by mini_meInni esti o comoara! As vrea sa te intreb in ce a constat curatarea si verificarea uterului dupa nastere? (ai zis tu ceva ca ar fi fost neplacut, dar cum anume a procedat drul?)

Pai...sincer iti raspund din simtirile mele...ca nu am ridicat capul sa vad cum face. Cu o mana imi apasa burta astfel incat sa vina cat mai multa din ea (din burta) in jos..inspre pasarica iar cu cealalta era inauntru si efectiv ma scormonea de la un capat la altul..de la stanga la dreapta...un fel de excavatie...cam asa...probabil ca aduna cu mana sau nu stiu exact/(...ca si cand vrei sa aduni in causul palmei ce gasesti)...dar asta mi-a fost senzatia. Pot sa va spun ca a fost neplacut. M-a durut ceva. Dar a terminat repede .
Cand am ajuns in salon mi-au adus o doza din-aceea pt. lada frigorifica...cu gheata si a trebuit sa ma frec pe burta. Sa va frecati tare tare.. ca sa iasa sangele cat mai mult din uter. Frecati apasand in jos...si o sa simtiti uneori cum vi se umple tamponul. E foarte importanta operatia asta. Trebuie sa eliminati cat mai mult sange ca sa nu stagneze si sa se faca infectie acolo.

Poze

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mini_me linisteste-te ca si eu zic ca dc era ceva in neregula iti spunea dr!

Gabi super pozele!Ce shoada e burtica ta asa intr-o dunga!
Foarte frumoasa....mey si esti atat de slaba....numai burta e de tine!

Inni nashpa faza cu "scobarlitul" in uter....inseamna ca nu a iesit placenta intreaga....
Exact asa face dr. in cazurile astea cum ai descris tu ca ai simtit(am vazut cand faceam practica in matern)...
Ami scumpica!

Sephora ! Si eu ma gandeam la Ralu ....nu mai stim nimic de ea si de bb....sper ca-s ok...

Cami, Giuliella ati luat-o si voi razna cu bucuriile?Mey fetelor m-ati omorat pe bune de cand tot de "bucurii" vorbiti! Innebunesc de !

Mexxa !

Pupici!

Ioana(38+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput