Mamici de septembrie-octombrie 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 14
inni spune:
Am o intrebare pt. mamicile care mai pot intra pe forum din cand in cand.
Ami a facut la incheietura picioaruselor o chestie...i se ia pielicica..se exfoliaza asa...primul strat...probabil de la umezeala...pipi...ma gandesc. I-am dat cu Bephanten si deocamdata nu vad nici o ameliorare. Dedesubt noul strat de piele e ceva mai rosu. Nu cred ca o doare nimic. Si la fel are in jurul anusului.
Voi ati trecut prin asta cu bebelontii vostri.
Maine sun medicul...dar nu mai aveam rabdare si de-aia v-am intrebat...sa ma ingrijorez ?
Poze
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
CamiSol spune:
Inni multumim pentru informatii. Vorbesti cu atata degajare despre toate...mie tare mi-e frica (virgula) ca nu o sa ma descurc.
Cami 37+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la
inni spune:
Am uitat sa o felicit pe Ionica pt. bebe...sa fie sanatos si tu sa te refaci repede...asteptam poze...
Gabi ..nastere usoara
Ileana...ce faci ? Te-ai refacut ? Ce fac Ilinca....Luca ?
Poze
katia spune:
Multumim Inni!!!!
37+ cu bb Katia
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
itzy-bitzy spune:
Oaaauu nu ma asteptam Inni la un asa raspuns elaborat. Mersi mult. de o mie de ori.
Stai sa rumeg tot ce mi-ai scris pe indelete si pe masura ce mai imi vin intrebari care ma framanta ti le voi adresa daca zici ca nu te dreanjeaza.
Mersi inca o data
Gabitica pentru maine si nastere usoara.
Itzy-Bitzy
38+ cu Ana-Maria
POZE
inni spune:
quote:
Originally posted by CamiSol
Inni multumim pentru informatii. Vorbesti cu atata degajare despre toate...mie tare mi-e frica (virgula) ca nu o sa ma descurc.
Cami nu se poate sa nu te descurci. Vei vedea cat de bine isi fac treaba instinctele. Pe mine nu m-a ajutat nimeni cu bb. O parte am invatat din spital si restul a venit de la sine (ce mai stiam, ce mai auzisem plus ce am crezut eu de cuviinta ca e bine sa fac etc etc). Asta sa fie ultima ta grija ...ca nu te descurci cu bb...Fii optimista ca vei reusi si asa va fi. Vorbim noi dupa.
Poze
giuliella spune:
Inni chiar ca vorbesti cu asa degajare ca parca mi-ai mai dat si mie curaj. Bine ca la mine o sa fie o taietura mai urata de la cezariana dar sper sa pot vorbi tot atat de dezinvolta despre tot ca si tine. Singurul gand care ma mai intareste e ca o sa imi vad juniorul si sunt tareeee curioasa.
Multumim pentru raspunsuri ..si tie Itzi pentru ca ai intrebat.
CAMERA BEBE
POZE YAHOO
Iulia si Albert Iustin 38+
giuliella spune:
Camisol sa stii azi m-am gandit toata ziua la tine..sa iti spun. Am gasit bomboane Bucuria. Dar din pacate nu sunt de ciocolata. In hale in piata mare am gasit la kg tot felul de bombonele umplute cu tot felul de fructe. Sunt intradevar delicoase. Am mancat ca sparta azi. Mi-a explicat vanzatoarea ca nu se importa decat astea pentru ca celelalte pe timpul verii sunt mai pretentioase. Poate din toamna vom gasi si altceva.
CAMERA BEBE
POZE YAHOO
Iulia si Albert Iustin 38+