Mamici de septembrie-octombrie 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Neatza burtici si mamici...asa trebuia sa salut, dar nu m-am trezit inca.

putzuruca 37+ cu Andreea-Iuliana

poze cu dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Ionica e foarte frumusica si grasutza comoara ta! Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!

Putzuruca, se vad pozele, chiar daca nu se afiseaza in thumbnail, daca dai click pe ele se vad mari.

Eloise 34+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Eloise, mercic.

Ionica, felicitari pentru papusica Sophia.

putzuruca 37+ cu Andreea-Iuliana

poze cu dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Buna dimineata burtici, mamici si bebici!
Gabitzica, inca o data o nastere usoara si refacere rapida, bebe sanatos si papacios.

Mexxa, sa fie sanatos si norocos bebe Sebastian, refacere rapida si mult mult laptic!

Ionica bine ai revenit acasa.Minunea Sophia este superba.

si revenim mai tarziu.

Cami 37+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Buna noi mamici si burtici!
Ieri a fost ziua cea mare si am ajuns acasa cu minunea! A fost un exemplu de cumintenie la Euroclinic, dar in sec in care am ajuns acasa s-a transformat...intr-un mic terorist. Aseara l-am pus in pat cu noi ( cu mama si cu mine) ca sotul meu era terminat dupa 2 nopti de stat cu mine in spital! Cred ca va fi rasfatat, dar nu-l pot lasa in patut singur ca eu ma misc greu si vreau sa-l vad. Mi se pare mult prea devreme sa-l lasi singur de la 3 zile! Oricum din 2 in 2 ore m-a trezit sa manance la san. Nu stiu daca am dormit 2h dar merita!
Eu nu am reusit nici sa-l tin in brate nici sa-l schimb! recuperarea e ff grea si sunt pe calmante!
La fel ca si INNI, am o mare prb cu alaptarea! Cand se aseaza la san, mama ma tine si eu plang! N-am crezut ca exista asa dureri! Eu am si pompa si am folosit-o aseara ca mi-e frica de furia laptelui!
Nu-i mai dau supliment ca-l pun la 2,3h la san si se pare ca am unde

Felicitari fetelor care-si tin ingerasii in brate si celor care inca asteapta: curaj ca nu mai e mult!

Daca aveti intrebari, va rog!

ALESSIA80 cu minunea ARMAND

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

'Neata! Am vazut ca deja ati aflat. Am primit si eu mesaj de la Mexxa, in cele din urma:
"Sunt bine, am nascut aseara prin cezariana si azi ma simt tare slabita. Pupici si sper sa imi revin cat mai repede"...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

'Neata! Am vazut ca deja ati aflat. Am primit si eu mesaj de la Mexxa, in cele din urma:
"Sunt bine, am nascut aseara prin cezariana si azi ma simt tare slabita. Pupici si sper sa imi revin cat mai repede"...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

buna dimineta
mexxa, felicitari pt bebe Sebastian, refacere rapida si multa sanatate!
lexi, ce mai faci?
fetelor, eu cred ca pana la urma recurg la un cockteil din ala ca nu mai pot si vad ca jr meu nu are de gand sa iasa, contractii am la greu, dej m-am obisnuit cu ele, si deja ma gandesc ca e prea mare si nu poate iesi sau nu e angajat cum trebuie...nu stiu, o mie de ganduri deja....

Floricika 39+ cu David Gabriel
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Alessia bine ai revenit acasa cu micutzul terorist! Pana se acomodeaza...sa vezi apoi ce cumintel o sa fie.

Fetelor ma duc sa ma dau cu garmastan pe sani ca m-ati bagat in sperieti cu durerile astea.

Cami 37+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Alessia bine ai revenit acasica cu bb. Recuperare cat mai rapida si un bb cumintel si sanatos. Stai sa iti revii si te iau si pe tine la intrebari

Ionica ti-am admirat-o si eu pe Sophia. Este o scumpica miiiica. sa va traiasca si sa va bucurati de ea.

Pupici si numai bine

Itzy-Bitzy
38+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput