Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (27)
Raspunsuri - Pagina 31

Amaya spune:
Amaya spune:
 Oana, imi pare tare rau ca nu a fost asa cum va doreati dar gandeste-te ca Dumnezeu are caile lui si in final totul va fi bine pentru familia voastra frumoasa.
Oana  19+ si
 19+ si  nazdravanul Andrei (18.02.2005)
 nazdravanul Andrei (18.02.2005)
"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

tomasa spune:
tomasa spune:
 Crinutza, Rayan o fi de fapt sagetator. Ai citit si acolo? Cica celor nascutzi intre zodii nu li se aplica neaparat o zodie anume, pot avea influentze din ambele. De asemenea stiu ca cei nascutzi la granitza isi pot stabili zodia, in functzie de ce li se potriveste, ce predomina. Adica, chiar daca teoretic e in ultima zi de capricorn, poate fi sagetator de fapt, mai ales ca diferentza e doar de o zi la el.
Si Tudor da cu capul, asa, in joaca, ca berbecutzii. Si cand era mic-mic, nou-nascut, inainte sa scap eu de furia laptelui si sa curga cum trebuie, lovea cu capsorul in san, prin balans bietul. Nici nu-si tzinea capul ca avea cateva zile doar si totusi avea atata vointza incat se legana si-si balansa capsorul si ma lovea in san ca sa se inmoaie si sa curga lapte. Era clar ceva instinctual, cica si puii de animale fac la fel.
Iar acum, datul cu capul a ramas una din distractziile favorite, parca ne impungem si rade de se prapadeste.
Liviana, de cand am nascut am fost doar o data, la Viena, foarte scurt, exact pt. shopping in perioada de reduceri, insa sotzul meu pleaca destul de des in delegatzii, mama la fel si prin intermediul lor ne aprovizionam cu incaltzaminte. In gen. dam cam 20 euro, sau oricum in jur de suma asta, indiferent de tzara de provenientza, iar de aici cu 800 sau 1 mil, in fctie de anotimp-alea de iarna trecuta, imblanite au costat 1 mil la Andy. Ma bucur ca ti-am fost de folos.
mama de BAIAT  (9 ian. 2005)
 (9 ian. 2005)

oana cretu spune:
oana cretu spune:
 Asta e, revin cu detalii cand mai imi revin, va rog ingelegeti-ma. La 3 tb sa il duc pe Seb la gradi 15 min si nici nu am chef.
Oana si Seb 
 (10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE

lbelciug spune:
lbelciug spune:
 Tomasa, merci frumos. Ce bine ca are cine sa-ti aduca lucruri frumoase si la preturi normale pt Tudor. Uf...
 Ce bine ca are cine sa-ti aduca lucruri frumoase si la preturi normale pt Tudor. Uf...
Oana, fii tare, mami! Poate asa a vrut Doamne-Doamne pt voi. Nimic nu e intamplator. In plus, vei fi din nou langa familie si in plus, fooooaaarte aproape de noi. Abia astept sa te intalnesc personal.
 Abia astept sa te intalnesc personal.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August
Forum despre Flori Presate

sirimie spune:
sirimie spune:
 Eu va multumesc mult pentru raspunsuri!
Vladut are in continuare scaune moi  I-am dat lapte de dimineata si imi pare rau.
 I-am dat lapte de dimineata si imi pare rau.
Se poate sa faca diaree si fara sa fie bolnav de enteroviroza, nu? Sau e bolnav? Prin ce altceva se manifesta enteroviroza in afara de diaree?
Oana Cretu imi pare rau de vestile proaste. Daca veniti in Bucuresti trebuie sa ne intilnim 
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! 
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot

tomasa spune:
tomasa spune:
 Simona, semnele sunt diaree (nu scaune moi, ci dese si foarte moi, chiar si apa uneori  ), scaune cu miros specific, persistent si neplacut, uneori de culoare verde, varsaturi, nu primeste nici macar hidratare (varsa si apa), febra. Doamne ajuta sa n-aiba! Ai putea sa-i dai un pliculetz de Smecta. Eu ma gandesc ca rau nu are cum sa-i faca, e praf de argila de fapt. Sau macar un varf de cutzit de Ca carbonic in timpul mesei. Problema cu asta e ca este rau la gust.
), scaune cu miros specific, persistent si neplacut, uneori de culoare verde, varsaturi, nu primeste nici macar hidratare (varsa si apa), febra. Doamne ajuta sa n-aiba! Ai putea sa-i dai un pliculetz de Smecta. Eu ma gandesc ca rau nu are cum sa-i faca, e praf de argila de fapt. Sau macar un varf de cutzit de Ca carbonic in timpul mesei. Problema cu asta e ca este rau la gust.
Dar pls, nu-i mai da lapte dulce, nici macar lapte praf care sa contzina lactoza, macar pana il vezi restabilit. Lactoza e interzisa in tulburari digestive, enzima care descompune si coaguleaza laptele e prima care se distruge si ultima care se reface, din cate stiu eu.
In principiu nu ar avea de ce sa fie enteroviroza...ca a cam trecut vremea calda si epidemia. Poate sunt doar scaune proaste date de eruptzia dentara. Offff, da-ne vesti bune repede.
mama de BAIAT  (9 ian. 2005)
 (9 ian. 2005)

monalac spune:
monalac spune:
din pacate,nu stiu ce s a intamplat de s a latit pagina si nu se mai intelege nimic din ceea ce am scris.nici macar nu stiu cum sa mi reeditez mesajul,pt ca sunt cam neinitiata in tainele calculatorului...ee,asta e.mi am amintit intre tp si alte cuv pe care le spune cris/poua/ploua,cache,/calca,ghechie,be,chichi/jakie,ben,richie,adica 2 catei si un papagal pe care i a intalnit la mare,mii/mic,bebe/copil mic,bebelus etc.ma mira ca dintr o data a inceput sa vb,pana la 1 an si jumatate nu spunea decat vreo 10 cuvinte,de astea uzuale gen mama,tata,caca etc.parca in fiecare sapt mai invata cateva cuvinte.azi l am tinut in casa ca a plouat si parca a stat ca pe ghimpi.acum l am trimis pe taica su cu el afara.sunt din giurgiu,un orasel de provincie destul de curat si de linistit.e la 60 de km de bucuresti.

Amaya spune:
Amaya spune:
 Simona, bineinteles ca este posibil sa aiba diaree si fara sa fie enteroviroza. La Andrei, spre ex., a aparut de la Ambroxol sirop insa stiam ca este posibil sa apara fiindca scrie in prospect la efecte secundare. Insa la el se intampla la fel si daca ii dau fier, porumb, pepene sau rosii. Deci nu e neaparat semn de boala.
Din cate stiam eu la enteroviroza, pe langa aparitia diareei, dispare pofta de mancare si cel mai des este insotita si de varsaturi.
Stiu ca ma repet dar iti recomand cu caldura Enteroseptim, este absolut excelent.
Mona, in dreptul mesajului tau, pe bara de sus apare un semn cu o hartie si un creion, acela este butonul de editare.
Oana  19+ si
 19+ si  nazdravanul Andrei (18.02.2005)
 nazdravanul Andrei (18.02.2005)
"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

sirimie spune:
sirimie spune:
 Tomasa, Amaya multumesc mult de tot pentru lamuriri  ! M-am mai linistit. Vladut nu are varsaturi. I-am cumparat lapte fara lactoza dar nu sint hotarita daca sa ii dau dupa ce a scris Irina, tati a vrut sa cumpere Enteroseptim dar nu a gasit, mai caut si eu in seara asta si am de gind sa iau neaparat, mai ales ca e din plante. I-a dat o chestie recomandata de doctorita contra diareei, ceva ca Smecta. Sper sa ii treaca repede si sa nu fie giardia sau alte nebunii. El e plingacios tare in perioada asta, vrea numai la mine in brate, plinge rau cind ma vede ca plec sau ca ma pregatesc de plecare.
! M-am mai linistit. Vladut nu are varsaturi. I-am cumparat lapte fara lactoza dar nu sint hotarita daca sa ii dau dupa ce a scris Irina, tati a vrut sa cumpere Enteroseptim dar nu a gasit, mai caut si eu in seara asta si am de gind sa iau neaparat, mai ales ca e din plante. I-a dat o chestie recomandata de doctorita contra diareei, ceva ca Smecta. Sper sa ii treaca repede si sa nu fie giardia sau alte nebunii. El e plingacios tare in perioada asta, vrea numai la mine in brate, plinge rau cind ma vede ca plec sau ca ma pregatesc de plecare. 
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! 
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot