Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Va multumesc, sunt mai bine decat oricand, m-a lovit, am cazut, dar m-am ridicat repede. Nu stiu daca ma credeti, am muzica la maxim-frantuzeasca (ca niciodata, nu imi sta in fire) si coc vinete, fac varza, dansez cu Seb, cantam si astepam emisiunea preferata a familiei, Star Ac. George zicea mai devreme ca avem motiv de petrecere. Azi am luat-o poate ca niciodata in freza, dar eu cred ca tot raul e spre bine, oriunde o sa ajungem si ce o sa devenim. Continuam lupta, suntem optimisti, ne gandim la un singur lucru: suntem sanatosi, nu e boala, nu e moarte (Doamne fereste), e doar un refuz. Sunt altii care au motive sa sufere mult mai mari. Asa ca...viata merge inainte, si va jur ca este ceea ce simt si ce cred! Va pup si va multumesc din suflet inca o data!

Simona, sanatate multa multa!

Oana si Seb
(10.01.2005)

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Oana, bravo voua! Asa este, sunteti tineri, sanatosi si ambitiosi si cu siguranta va va fi bine oriunde veti merge!

Simona, nu mai stiu in ce zona stai, dar, daca vrei, iti iau eu de aici, din Dr. Taberei, si facem cumva sa iti parvina.

Oana 19+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Oana, asa te vreau! Asta e atitudinea corecta!!!
Simona, sanatate multa! Lapte fara lactoza potzi sa-i dai fara grija, lactoza e "buba", asta fara e special pt. intolerantze, enteroviroze, diarei, de fapt pt. situatzii in care e afectata flora. Eu asa stiu.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Irina, acum am realizat, dar noi cand ne mai intalnim? mi-ai promis si un trandafir...

Mergi la inceput

Oana, cu multa placre. Il am, n-am uitat. Oricand potzi tu!

Mergi la inceput

Dar sa stii ca vreau ceva in schimb, retzeta de facut fetitze!!!

Mergi la inceput

Irina, nici o problema. Cert este ca al meu sot a descoperit reteta, el zice ca e fata fiindca este "nemuncita" si cam asa e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Doua veri frumoase

Mergi la inceput