Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Crinuta, vezi, momentele placute compenseaza pe cele neplacute.:)

Alina, felicitari pentru casa si pentru munca depusa, bravo voua! Lasa, ca o sa vina si bebe 2, esti tanara, ai timp.:) Te inteleg, ca si eu vreau tare un al doilea, dar situatia ma face sa mai astept.:)

Oana si Seb
(10.01.2005)

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta, am citit cu placere ce face rayan, cat e de dragut! Asta e, mai fac ei nebunii si ne enerveaza, dar sunt niste dulci!

Oana, f. frumoasele pozele si interesante! Ati avut o zi frumoasa din ce vad eu acolo! Iar Seb e cam leit tati! oricum, sunteti niste frumosi toti trei!

Eu azi, ca o toanta am facut buba la degetel..adica : cumnata mea ma intindea la par cu placa si a pus-o in spatele meu, iar eu nu am stiut si am vrut sa ma ridic si am pus mana fix in ea...m-am ars la un deget rau de tot, am plans de durere vreo ora...Vladut venea si ma pupa pe mana sa-mi treaca...in sfarsit, bine ca nu ma mai doare acum....asta e!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Asa e Oana, nu pot trece cu vederea peste gesturile lui dragute.

Bubu, imi pare rau de buba ta, dar sa vezi e a patit Amin acum 2 zile.
Rayan bagase hartie in gura sa o mestece si Amin a vrut sa i-o scoata cu forta, incercand sa ii deschida gurita si sa i-o scoata ( eu nu asa asa procedez) si Rayan nu a vrut sa cedeze si l-a muscat din greseala, in incercarea de a nu deschide gura.
Atat de tare l-a muscat incat i-a tasnit sangele imediat. Nu-mi venea sa cred!
Rayan nu musca, nu are obiceiul asta inca, deocamdata suntem la dat cu capul ( deh, suntem capricorn)si eventual mai dat o palmuta, dar rar.

Alina, bravo voua ca ati iesit de 2 ori mai ieftin si ca v-ati descurcat singuri.
Si noi visam la casa, dar cand.... nu stiu

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Buna dimineata! Va doresc o zi buna, si o saptamana deasemenea.

Bubu, sa ingrijesti degetelul, ca sa nu faci puroi, ceva, daca e rau. Pup si eu ca Vladut sa treaca!:)

Crinuta, am patit-o si eu ca Amin, am crezut ca fac pe mine, cand a strans cu dintii. Doar ca eu am vrut sa verific daca ii mai ies ceva dinti.

Oana si Seb
(10.01.2005)

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Neta mamici!

Bubu, sunt rele rau arsurile astea. Da-i cu Bioxiteracol (am impresia ca acum se numeste nitel diferit), e excelent.

Crinuta, ce defensiv e Rayan! bine ca nu musca tot timpul. Andrei vad ca a cam inceput cu muscatul, ne musca de genunchi (nu stiu ce este special cu locul ala).

Astazi l-am tinut acasa pe Andrei fiindca s-a trezit cu temperatura mare si mi-a si vomat o data dimineata. Acum e bine, nu mai are temperatura dar sta nitel cam pleostit, cred ca e obosit.

Oana 19+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Amaya, am spus ca el nu musca. Daca Amin nu baga degetul cu forta sa ii scoata hartia aia, nu s-ar fi intamplat, si oricum l-a muscat din greseala.
Rayan nu musca, are altele insa.

Ma doare cumplit spatele. Sunt in a doua zi de ciclu si am niste dureri de spate cum nu am avut niciodata.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Crinuta, pai asta zicea si io. E defensiv doar, isi apara ce-i al lui si ce-i in gura lui e clar proprietate privata ...
Pentru spate ia si tu ceva. Pe mine Advilul ma ajuta la orice fel de dureri in perioada aia.

Oana 19+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Da Amaya, e disperat sa mestece hartie,dar mie imi da hartia imediat cum i-o cer. Eu pun palma sub barbia lui si il rog sa o scoata si sa mi-o dea si face imediat.
Am ajuns sa ascundem servetele, hartie igienica, orice, dar tot nu e de ajuns.
Rupe foi din carti si mesteca.

Am luat Algozon pentru spate. Eu nu sunt obisnuita cu dureri menstruale, dar astea seamana cu cele pe care le-am avut la inducere, care erau cica nimic pe langa adevaratele contractii, pe care nici nu le-am experimentat de altfel.

Acum ma doare tot mijlocul, of, nici nu pot sta in picioare.
Bucuataria e varza, dar nu-mi pasa. O curat cand pot.
Noroc ca am un sot intelegator din acest punct de vedere. Niciodata nu imi face vreo remarca daca de exemplu nu e ceva la locul lui sau nu am spalat vasele.

Am vrut sa ma intind, dar Rayan nu vrea sa doarma si acum stau sa il pazesc, poate i s-o face si lui somn.
Nu stiu ce am de sunt in permanenta obosita. Deja incep sa ma ingrijorez.
Mie 8 ore pe noapte nu imi ajung, ma simt pur si simplu extenuata. Seman cu tata, asa era si el.
Si eu care inca nu am job dar vreau sa imi gasesc, ce voi face atunci?

Magga, abia astept sa mai vorbim.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Nu mai pot, nu mai rezist. Plang, si iar plang.
Intr-o secunda s-a catarat pe canapea si a cazut. Cand m-am intors eu era pe jos, dar inainte de asta a apucat sa dea cu capul de masa. S=a auzit atat de tare.
Acum e umflat si vanat langa ochi si toata zona ( tampla pana la barbie) e rosie, insa ma ingrijoreaza umflatura aia. Nu am mai vazut asa ceva.
El s-a linistit acum, eu insa nu. Daca l-as putea baga inapoi in burta mea sa il protejez.
Of, mi-e frica sa il mai las 1 minut singur....

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Of, Doamne, Crinuta...numai de lovituri aveti parte...daca nu vomita sau altceva nu te ingrijora...o sa se tot loveasca. Si Vlad s-a impiedicat ieri si a dat cu arcada de gresie si s-a umflat si inrosit...n-ai ce sa le faci la cat sunt de neastamparati, se lovesc si cu noi de mana!

Amaya, cu spray din ala am dat imediat, e f. bun, nu ma mai doare acum si trebuie sa am grija sa nu se sparga basica aia...Si Andreiutu ce are? are ceva la stomacel?

Oana, a ajuns pupicul si nu mai doare!

Azi iar m-am enervat la posta, ma dusesem sa iau indemnizatia si aia ridicau din umeri ca nu e...cu toate ca eram programata pe 15...dupa lungi cautari de vreo juma de ora, n-au gasit nimic si trebuia sa revin cu un talon vechi...noroc ca m-am intalnit cu postarita la scara blocului si banii erau la ea . Chiar nu inteleg de ce naiba nu i-or baga pe card...sa stai sa te enervezi cu copilul pe acolo...in sfarsit...Maine am o restanta, ma duc sa citesc ceva!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput