Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Magga, n-ai primit pm-ul meu? Nici pe yahoo n-am primit nimic de la tine.

Oana, sanatate lui George.

Referitor la crize, pot spune ca am intrat in faza nasoala, aia din jurul varstei de 2 ani.
Ieri am fost la City Plaza, si cand sa plecam nu va spun crize.
Dar cea mai nasoala criza a facut-o acasa, cand i-am luat foenul cu care se juca prin casa ( il tara) si l-am pus in dulap.
Pot spune ca pana acum nu a facut niciodata isterii, dar ieri a facut.
L-am luat, l-am pus in asa zisul lui patut ( ca nu doarme acolo nici de frica, de altfel e si cam mic) si acolo sa fi vazut ce a facut.
L-am strigat si pe Amin sa vina sa vada. Pai incerca sa se raneasca la buza, apoi aproape s-a dat jos din pat, se catara foarte bine si putea cadea in cap, de aceea nici n-am plecat de langa el.
Eu eram calma, Amin la fel si ii spuneam ca pana nu termina cu urlatul nu il scot de acolo. Ei bine, cu cat ii spuneam mai mult sa se potoleasca, cu atat urla mai tare si asta pana la un moment dat cand am spus doar " gata" si atunci a tacut.
L-am luat in brate, si-a pus capul pe umarul meu si asa a stat, ca un mielusel, pana ne-am culcat.
Of, incepe perioada grea....

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Aaaaaaa si am uitat sa spun ca ieri cand l-am luat cu forta in brate sa il scot din magazin, printre zbaterile de rigoare a fost si o palma primita de mine, care de regula m-ar scoate din minti, dar am avut un calm, de am zis ca orice s-ar intampla eu imi pastrez calmul.
Oricum, nu voi accepta niciodata asa ceva, voi reactiona imediat, deoarece asa ceva trebuia taiat din radacina si nu permis, pe motiv ca e mic si nu stie.
Deja intelege foarte bine, si de pe acum se educa un copil, incet, incet.
Asta e, rabdare, perseverenta si cam atat.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Merci fetelor, este mai bine, in sfarsit mananca, dupa masa iesim la plimbare intr-un orasel frumos, www.athomeinfrance.com/_images/valbonne.jpg" target="_blank">Valbonne. Si Seb face niste crize, de cred ca vi intrece pe ai vostri.:((( Daca imediat cand vrea ceva nu ii dai (faci) se tranteste in genunchi pe jos, da din picioare, urla. Dar din orice. Eu zic ca e varsta, din ce mi-au spus si fetele la gradi.

Bubu, am uitat sa iti raspund, nu il mai duceam la gradi, ca nu am reusit sa il adaptez in primavara, am inceput sa il duc iar Joi, l-am dus joi 15 minute (cu mine), vineri (o juma' de ora tot cu mine), marti il ducem 10 minute singur...sa vedem ce o iesi.

Va pup, ma duc sa fac ordine, si sa fac snitele cu piure si salata verde.

Oana si Seb
(10.01.2005)

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Bubu, cred ca a facut un inceput de raceala. Am avut eu, apoi Seb, si acum el. Dar a durat doua zile la mine si Seb, cred ca si la el o sa fie la fel. Merci pentru aprecierea pozelor!:)

Oana si Seb
(10.01.2005)

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Oana Cretu, asa face si Rayan mai nou. Urla, da din picipare si se lasa in genunchi, faza la care il las si plec si evident ca vine dupa mine, hihi.

Am vazut pozele si Seb e tare frumusel iar salamul de biscuiti e tare apetisant.
Hai ca mi-ai facut foame.

Rayan nu mananca de 3 zile decat foarte putin. Laptele de dimineata il " rade", apoi iaurturi ( cam 2/zi), legume crude si in rest nu vrea mai nimic. Incep sa ii dau sirop din acela de pofta de mancare ca nu suport sa nu manance.

Mi-am amintit 2 faze de ieri, care compenseaza criza lui de isterie.
Cand am plecat, ma imbracam, mi-a adus pantofii si mi-a dus singur papucii de casa la locul lor, fara sa ii spun eu nimic. Am ramas masca, nu alta.

A doua faza a fost la spita la Amin cand ne-am dus sa il luam, si Rayan a intrat in cabinetul lui, deoarece usa era deschisa, iar in cabinet era un copil cu parintii lui.
Ei bine, Rayan avea in mana un pachet de biscuiti si ce credeti ca a facut?
A intrat si s-a dus la baiat cu mana intinsa sa ii dea biscuitii.
Inutil sa va mai spun ce zambete si rasete au fost in cabinet. I-a cucerit Rayan pe toti.
Ei, cand face faze din astea, le uit pe celelalte.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Fetelor, noi intr-o luna vrem sa mergem in Germania. Am nevoie de invitatie, sau banii sunt de ajuns?
Plecam direct de aici. Voi ce stiti?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

nu iti trebuie invitatie...hai pe ym. am vazut pm-ul azi de dimineata, dar am uitat sa iti spun ca in timpul saptaminii dai de mine numai dupa 12 noaptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna seara doamnelor , astazi a fost o zi buna in sf. mai linistita si am avut timp sa va citesc . Imi pare rau sa aud ca unii sunt bolnavi sau ca fac crize sau mai stiu eu ce si pe de alta parte ma bucur caci asa este normal si apartine vieti .
Tin sa spun ca si Mandy face urat , si ma musca cand e nervoasa si o iau in brate cu forta , norocul meu e ca ma musca doar pe mine . In rest a inceput sa se joace si ea singura cand este cazul si este inebunita dupa copii si vrea mereu la ei , mai ales la copii vecinilor care sunt mai mari si au alte treburi in afara sa se joace cu ea si mi se rupe inima cand o vad singura . Ma bate gandul sa ii fac un frate sau o sora .
Nu acum ca sunt prea aglomerata insa ma gandesc la o programare pt. la anu in vara ceva de genul asta si sa se nasca pe cand Mandy va avea 3 ani si ceva .
Acum altceva .
Noi am facut casa la o firma insa nu complecta ca ne costa f. mult si plateam o vita intreaga , am facut la ei temelia , pereti si acoperis , nu apa , nu electicitate , nu gaz , nimic , nimic .
Sotul cu mine am pus toate tevile , am indreptat pereti , am varuit si vopsit , socrul ne-a facut baile , un prieten ne construieste bucataria (inca nu e gata ) insa o pot folosi , mai am de pus la geamuri niste preveaz si nu mai stiu ce , plus lamele .
Deci e o munca uriasa , in hol si bucatarie am un covor si urmeaza sa pun marmura .
Darrrrr toate aste ma duce la un cost de 100 000 , 120 000 de mii de euro si nu 240 000 , 260 000 de mii de euro . Asta desigur fara de pamant care a costst 77 000 de mii de euro .
Vai de mine am scris prea mult si sper ca nu v-am plictisit insa daca nu sunt prezenta sunt la scara ocupata cu lacuit sau la tocurile usilor pe care trebuie sa le dau cu smilgher , etc .
Promit sa pun totusi poze in una din zile .
O seara buna .

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Alina, bravo, felicitari pt. casuta voastra si ca munciti asa de mult la ea singurei si e si normal sa coste mai putin, nu dublu! Dar ce suprafata au casa si terenul? Chiar mi-ar placea sa o mai vad pe Mandy, sa nu uiti de poze, cand ai timp!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Buna seara. Va scriu pe fuga cum am petrecut noi ziua, si sa va pun poze. Ne-am plimbat mult am ras de copilul meu sociabil cu copii, oameni, caini, tot ce misca.:) Dupa ce a alergat cu niste copii, ne-am asezat la o terasa unde erau doi catei, i-a mangaiat, a gasit un servetel, le-a sters botul, le-a dat juma' de pachet de biscuiti (ai lui), cand apuca catelul cu botul biscuitele, el tragea mana repede, ce mai, mai avea putin si se pupa cu ei. A gasit sub masa unde erau stapanii cainilor un castron cu apa (al cateilor), l-a luat si mai sa bea din el, noroc ca l-am vazut la timp, dar l-a varsta tot pe el...a fugit in strada (era exact cand ieseai din terasa), dar a apucat George sa-l prinda, aici am crezut ca fac stop cardiac.:( Am vizitat un muzeu fruuuuumossss tare. Azi si ieri a fost ziua patrimoniului Frantei, si era lume multa. Un muzeu de interioare de case, utilaje de camp, scule (fierastrau etc), camere de depozitat vinul etc de la inceputul secolului XX din oraselul Valbonne. Am facut cateva poze, si la cateva poze de pe pereti cu copii de pe vremea aia. Am facut poze si la interiorul si exteriorul bisericii, superba. Interiorul tot din piatra, ca si exteriorul. Uitati si pozele, am pus si cu bucata sot bolnav de aseara, si cu Seb care nu il lasa sa doarma. Poze

Oana si Seb
(10.01.2005)

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput