Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (27)
Raspunsuri - Pagina 16
oana cretu spune:
Seb a plans azi la tuns de credeam ca ramane handicapat dupa asta, Doamne fereste, la cum facea. Ramasese blocat pe miscari aiurea de cap di de maini si scotea niste tipete ciudate rau.:( Ne-am speriat si noi rau. In fine...a trecut.
Am pus poze noi in albumul septembrie, si am facut si la salamul de biscuiti, special pentru voi, ca mie nu imi trece niciodata prin cap sa fac la mancare, ca stiu ca o sa mai fac.![]()
George are febra 39,7. Am scapat cu Seb si a luat-o el.:( I-am dat aspirine azi, in seara asta i-am facut doua ceaiuri calde cu lamaie si frectie cu spirt.
Oana si Seb 
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
magga spune:
Oana, sanatate baietilor.
eu cre' ca sunt cea mai catastrofa dintre voi la capitolul treburi in casa. pur si simplu nu concep sa stau sa pierd timp de joaca cu iubita mea sau de lectura cu treburi in casa. 
oana cretu spune:
Magga, stai linistita, ca nici eu nu-s departe de tine, dar cand ma apuca profit si fac.
Merci!
Oana si Seb 
(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE
magga spune:
sa stii ca baiatul tau tot mai seamana un pic cu mitza mea.
altfel cre'ca am dat-o in bara cu limba romana ca mai mult le zice pe frantuzeshte. sunt neagra de suparare pe motivul asta. auzi isprava, sa vorbeasca limba paterna. 
oana cretu spune:
M-ai facut sa rad. Isprava la tine ca vorbeste limba paterna, dar la mine nici macar aia nu e. Chiar in seara asta a vorbit Seb cu bunica din partea lui tati la telefon si tot ii spunea "deo" (cu accent:D) si ea cred ca i-a spus lui George sa vorbim in frantuzeste cu el, daca asta o prinde mai repede ca George i-a raspuns ca asta si facem, ca dupa cate se vede mai repede imita limba franceza.
Uff, stau de paza la barbat in noaptea asta, sper sa nu ajungem la urgente ca vad ca nu e bine deloc. Tocmai i-am dat o aspirina, i-am facut iar frectie cu spirt si i-am pus sosete cu otet. Ii scazuse iar temperatura, acum iar i-a crescut, si ii este greata, are ameteli, tremura incontinuu...Nici nu pot dormi de grija, pentru ca el se imbolnaveste rar, cred ca e a doua oara (dupa o alta data cand am ajuns la spital cu criza de rinichi-pietre) cand e asa de cand suntem impreuna, aproape 10 ani. Si nici nu poate manca, orice ii propun eu.:(
Oana si Seb 
(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE
magga spune:
Sanatate inca o data si noapte buna, Oana. :) lasa ca va prind eu la un cico pe faleza o data si o data.
oana cretu spune:
Noapte buna, magga. Eu inca pazesc, vad ca i-a scazut iar febra. Cred ca ma culc si eu. Te astept la cico cand vrei.:)
Oana si Seb 
(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE
bubu05 spune:
Oana, cum se simte sotul, i-a scazut febra? Dar de la ce a facut? Sanatate multa! Am vazut si pozele cu Seb, e un smecheras! Aaa, iar salamul de biscuiti arata f.bineeee!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
bubu05 spune:
Mai fetelor, Vlad are niste apucaturi de-mi vine nu stiu ce sa-i fac...adica ne jucam frumos si dintr-un acces de bucurie imi da cu palmele peste fata sau musca...si asa mai face si cu copiii...el se joaca, dar...oricat i-as explica sau pedepsi tot la fel face...o fi varsta de vina, ai vostri fac la fel?
Nu-i nimeni la cafea in dimineata asta??
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Amaya spune:
Oana, multa sanatate sotului!
Bubu, stai linistita, varsta e de vina...sa te ingrijorezi daca mai musca si dupa 2 ani. Referitor la palme peste fata eu am ajuns la concluzia ca nu este plesnit, cel putin pentru Andrei. El mangaie fata si apoi mangaie din ce in ce mai tare si mai repede pana se ajunge la palme in toata regula....cred ca este vorba doar de prea mult entuziasm si bucurie, cateotada insa dureroasa bucurie
.
Oana
19+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"