Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Oana, eu cateodata sunt putin ingrijorata ca nu e si el mai selectiv, dar ma gandesc ca la varsta lui atentia si caldura sufleteasca sunt importante pentru el nu aparentele (cu toate ca noi ne gandim la mizerie, boli si altele).

Bubu, am uitat insa sa va spun ca a mai aparut o schimbare la el: cand ajungem acasa, timp de cateva ore, este lipit de mine si vrea sa faca totul cu mine, cu greu il mai pacalesc tati si unchiul sa se dezlipeasca...ii trebuiesc cateva ore sa-si umple cupa de dragoste si rasfat de la mami si apoi este iar al tuturor.
La el la cresa au tot felul de masinute (cu alea l-au pacalit si pe Andrei in primele zile) si ii invata care-i ambulanta, masina de politie, etc.

Oana 18+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Ma laud si eu cu salamul meu de biscuiti care l-am facut in seara asta. Bun tare.

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

fetelor,va multumesc mult pt urari. FLORINA,insanatosire grabnica sotului tau!ANDA,sa dea Dumnezeu ca analizele fetei tale sa iasa negative,stiu cum e sa stai in maxima incordare.crisul meu doarme,in sfarsit!ieri i am cumparat niste carti de povesti cu scufita rosie,cei trei purcelusi,capra cu trei iezi.azi,mi a spus UPU,GAIE,TAIE-adica,lupul are gheare,taie i le!am ramas perplexa!ii aratasem eu in carte care e lupul,unde are gheare,dar de unde pana unde a facut el asocierea cu unghiile si ca tb sa i le tai,nu stiu. ma uimeste in fiecare zi.

Mergi la inceput

Mona, scump rau cu "upu gaie taie".:)

Amaya, asa gandesc si eu, ca la varsta asta ei trebuie (sau ar fi bine) sa fie sociabili, adica sa ii invatam sa fie asa, cand mai cresc le explicam ca viata are si parti negative, dar nu acum.:)

Al meu (care e mut:D) a invatat sa zica "deo troa" (eu ii zis un, deux, trois, dupa o reclama, dar el pe unu' nu il zice, asteapta sa zic eu "un", sa continue el cu doi si trei.) Evoulam si noi sau uita si asta???

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Bubu maica, pe tine acum te apuca curatenia, camara, dulciurile, etc? Acum cand ai examene? Da-o incolo de curatenie ca nu vine nimeni in control.
Scapi de examene si apoi tot faci, daca iti place. Asta e parerea mea.
De ce sa stai sa inveti noaptea cand poti invata ziua in loc sa faci curatenie sau mai stiu eu ce.

Oana, lasa ca nici Rayan nu zice prea multe. Cu toate astea ieri a zis " noi " ( gunoi), " ieie faci" (ce faci) si inca ceva, dar am uitat. Cam putin, oricum.

Amaya, e bine ca sunt putini in grupa. Ma bucur ca Andrei progreseaza.

Alina, ma bucur ca ati terminat cu mutatul. Poate ne vedem cand ajungem si noi prin zona.

Fetelor, ieri l-am tuns pe Rayan la mall, la frizeria pentru copii, si mama, mama ce a plans, ce z-a zbatut. A trebuit sa il tina tati. Mi-a cam fost rusine, mai ales ca data trecuta a stat cuminte, desi nu i-a placut.
Nu stiu cum a reusit sa il tunda, eu n-as fi putut, mai ales dupa ureche. Acolo e cel mai greu, si cand se zbate un copil de N ori, nu stiu cum il poti tunde bine. Ei bine, acel frizer a reusit. Bravo lui.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Crinuta, dar Seb nu zice decat mama, bebe, apa...si cam atat.
Nu ma speria cu tunsul, ca azi am de gand sa ma duc sa il tund si eu, dupa masa.

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Crinuta, ti se par putini??? mie nu...in conditii ideale cred ca n-ar trebui sa fie mai mult de 5 copii la 2 educatoare. Inchipuie-ti 8 copii care trebuiesc hraniti, schimbati, mangaiati, jucat cu ei, etc...dar 14? E adevarat ca la masa si la imbracatul in pijamale mai vine o persoana sa le ajute. Iar cel putin intre 6 si 10 si de la 14 la 18 este o singura educatoare. In ochii mei acele educatoare sunt eroine! Mai ales ca reusesc sa-i tina linistiti, curati, satui pe toti si la 16:30, cand ma duc sa-l iau pe Andrei, inca au zambetul pe buze.

Oana, la fel si Andrei, spune 4-5 cuvinte si atat, dar nu-mi fac griji atata timp cat bodogane pe limba lui toata ziulica. O sa-si dea el drumul si la vorba!

Oana 18+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Amaya, eu aveam senzatia ca grupele de la stat ( gradinite/crese) au cam 25-30 de copii, din acest punct de vedere am spus ca mi se par putini, altfel, sunt de acord cu ce ai spus, e foarte greu sa ii tii curati mereu, multumiti, hraniti, dormiti, etc, mai ales la varsta asta cand nu te poti intelege cu ei.

Oana Cretu, nu stiu de ce a reactionat Rayan ieri asa la tuns, deoarece ultima data nu a facut asa, iar chit ca acum era alt frizer, era foarte dragut si s-a purtat exemplar. Ma mir de unde atata rabdare.
Eu ma chinuiam sa ii arat desene la pc, i-l aratam ba pe Tom, ba pe Jerry, si el nimic, nu era interesat. Ii stergeam nasul la fiecare minut.De tinut la tinut tati, noroc cu el, ca altfel l-ar fi tuns la mine in brate.

Oricum, e tare simpatic tuns, am facut poza chiar ieri cand il tundea, sa vedeti ce fata chinuita avea, dar am probleme cu laptopul de cate ori vreau sa tranfer poze de pe telefon, si nu stiu ce sa fac.

Poze cu salamul de biscuiti nu ai?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mona, super tare pustiul tau! Ce am ras...

Crinuta, pai ce sa fac daca nu suport sa vad praf si toate alea aruncate...si recunosc, prefer sa fac altceva decat sa ma apuc de invatat. Sa pui poze cu tunsulici; acum fiind mai mare poate s-a speriat de ceva, cine stie...si noi trebuie sa-l tundem iar pe Vlad.

Amaya, in grupa la Vlad tot 15 copii sunt inscrisi, dar probabil ca nu vor fi mereu toti si 3 educatoare parca. Dar la gradinita sunt cam 25-30 de copii in grupa si doar o educatoare , nu aici unde i-l vom duce pe Vlad, ci la alta, unde este educatoare o cunostinta si ne-a spus ea...iti dai seama!

Oana, Seb mai merge la gradi, nu? Chiar, n-ai pozat salamul de biscuiti?

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Bubu, hehe, stiu la ce te referi.
Nici eu nu suport sa vad praf, dezordine, dar o am zilnic pentru ca asa e cu copil.
Seara de la 19-20 fac curatenie, inainte sa vina tati, nu pentru ca ar zice ceva ( nu e genul), ci pentru ca asa vreau eu.

Acum pic de somn, am bucataria varza, dar ma apuc cand oi vrea.
Deocamdata imi fac o cafea, mai pierd vemea pe forum, apoi ii citesc povesti lui Rayanutu, si apoi vad " Starting over" show.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput