Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Anda, ce cosmar! Sa dea Dumnezeu sa fiti bine toti.

Florina, multa sanatate sotului tau!

Crinuta, la Andrei in grupa sunt zilnic cam 8-10 copii, chiar daca inscrisi sunt 14. Ca activitati: se joaca, in primul rand, apoi canta tot felul de cantecele (educatoarele si cei mai maricei, restul fac coregrafia , dau din maini ca morisca, bat din palme, etc.), se uita la desene, asculta povesti, invata sa manance si sa se imbrace/dezbrace (Andrei se descurca deja mult mai bine la papatul singurel si ma ajuta foarte mult cand il imbrac). Eu vad deja schimbari importante, pozitive, in ceea ce-l priveste.
Astazi cand am ajuns, eu il imbracam, si a venit o fetita, mai maricica, in usa salii si il striga "Radu, Radu, Radu" (asa ii spun acolo) si el de pe banca "Anaaaa" (m-a lasat paf)...altfel azi a dormit si la cresa 3 ore si jumatate.

Oana 18+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Pentru doamnele din Bucuresti:
Aveti grija ca bubele astea rosii de ziseram noi ca-s reactie la vaccin apoi rujeola apoi prurigo sunt de fapt ceva boala epidemica. Bebelusul unei prietene a facut exact aceleasi bube ca irina mea si pediatra lor le-a zis ca e epidemie si sunt sute de cazuri de copii care au aceste bubite. Se ia prin aer, perioada de incubatie e de 3 zile si se manifesta prin prurit. Virusul ramane in organism 21 de zile. Copiii nu trebuie spalati pana nu le dispar bubele si nici expusi la soare. Daca vedeti ca apar pete roz, sunati repede pediatrul. Va pupam.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Doua veri frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Florina, tin pumnii sa treaca cu bine sotul peste asta. Curaj mult scumpa! Si Seb face niste crize de nu stiu ce sa mai fac...

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Ai vazut Anda de ce ti-am zis sa consulti si alt dr? Mi se parea ciudat sa fie reactie la vaccin ceea ce descriai tu. Sanatate Irinei balerina!

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Amaya, asa ma bucur de Andrei ca-i place la cresa! dar chiar nu a plans deloc dupa tine? Te mai striga pe-acolo sau nu are timp, ca se joaca tot timpul? Voi acasa tot Radu il strigati? hai ca te-am bombardat cu intrebari...

Anda, nasoala treaba cu bubitele...bine ca ne-ai spus! Si Irinei i-au trecut sau mai are?

Fetelor, hai sa vedeti camara mea! Nu ca sa ma laud, dar sunt tare mandra de ea!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna seara fetelor am si eu net in sf. in casa mea noua unde nu imi vad capul de treaba .
Nu am timp sa citesc din urma insa sper ca de acum inainte sa citesc si sa scriu relativ des .
Mandy e o.k. creste e obrasnica adica incearca orice si cand am sa am timp o sa va pun si poze .
O seara buna !

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda

Mergi la inceput

Alina, ma bucur ca ne dai vesti. Stai linistita, ca majoritatea copiilor la varsta asta sunt obraznici, ei ne incearca acum pe noi, astia mari.

Bubu, ai o camara pe cinste! Bravo tie!

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Bubu, nu, din a treia zi nu mai plange deloc dupa mine...cum da cu nasul de copii a zbughit-o. Cand vin sa-l iau alearga la mine in brate, ne pupam si radem putin si se intoarce la copii sa le faca "pa". Plecarea de la cresa dureaza ceva timp fiindca trebuie sa se converseze si sa zambeasca la toti copii care ii ies in cale si la fel procedeaza si cu educatoarele si restul angajatilor cresei care apar in drumul nostru spre iesire de parca ar fi prieteni de cand lumea. El este extrem de sociabil, fiindca noi am fost mereu cu casa plina de prieteni si rude. Face distinctie clara intre mami si tati si restul lumii insa sunt foarte putine persoane pe care le respinge si fata de care arata frica (o fi instinctul). Afara toate vecinele il iau la framantat si el nu se retrage deloc, ii place la nebunie atentia si rasfatul tuturor, ca sa nu mai spun ca da noroc cu toti cersetorii pe care ii intalnim, le zambeste si le face cu mana, unuia ii dadea cheile de la casa.
Acasa il strigam si Radu si Andrei...am vrut sa-l obisnuim cu ambele nume deoarece o parte din familie il striga Radu si cealalta parte Andrei .

Hai ca m-am intins in explicatii.

Oana 18+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Amaya, tare rau Andrei, auzi la el, sa dea cheile de la casa. Pe langa sociabil, mai este si generos.:) Ma bucur pentru voi ca e asa.:)

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Amaya, asa e si Vlad, f. sociabil, ii plac copiii, pe-afara face si el cu mana la toata lumea, ii striga "nenea" pe barbati pe strada...face pa la caini, pisici...dar la un moment dat ma mai striga, sa vada ca sunt acolo cu el...de-asta mi-e si mie teama, sa nu planga dupa mine...dar daca au la cresa masinute, sau din alea mai mari pot sta linistita, ca nu-l mai intereseaza nimic.

Oana, mersi!

Alina, si eu ma bucur ca ai scris, asteptam poze cu casa noua!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput